עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וואו אז עלית בבנץ' 35 קילו ב9 חודשים אני עליתי ב5 חודשי מסה מ45~ ל60עשיתי 3 חודשים של icf 5x5 לפני זה (שבאמצע גם שברתי אצבעות אז לא עדיתי בנץ) ואז הייתה לי הפסקה של חודשיים שלא התאמנתי בהם ואכלתי זבל וישנתי זבל
ואז כשחזרתי להתאמן התחלתי עם 55kg בנץ
80kg סקוואט
100kg דדליפט
30kg פרס
היום הבנץ 80 ל5
סקוואט היה 111 לחמישייה באמצע החיטוב וכרגע 105 לחמישייה
דדליפט 144 לשלישייה 151.6 לסינגל (לדעתי יכול קצת יותר עכשיו)
פרס היה 50 ל6 כששקלתי 63... כרגע הוא 47.5 לחמישייה
9 חודשים מסה שעליתי בה 15kg עם הרבה שומן... (56kg - 71kg)
כרגע בחיטוב קצת יותר מ3 חודשים שירדתי בהם 11kg (71kg-60kg(
מתכנן למשוך אותו עד למצב שיש לי קוביות בלי לכווץ וחוזר למסה... מעריך שזה עניין של עוד 2-4kg שזה חודש-חודשיים
ושמע האמת שדווקא בחיטוב כל המשקלים עלו אצלי... (חוץ מפרס שדווקא עלה ל50kg x6 ואז נפל ל47.5 x5)
הבנץ נגיד עלה מ80 לשלישייה ל80 לחמישייה ו82.5 לשלישייה
דרך אגב החלטתי בינתיים לא לעבור לטקסס ולהישאר בab (רק עם תכנון קצת שונה של נפח ועצימות) כי אני לא יודע כמה חכם לעשות שינוי כזה בנפח עבודה שלי ובעצימות כשאני 3 וחצי חודשים בתוך חיטוב... מפחד שזה ישפיע לרעה על הכוח/איבוד מסת שריר
נחכה למסה...
אתה שוכח אבל שהוא עלה מ55 ל80 ב9 חודש ואתה רק 4 חדוש במסה, אני גם כמוך בערך עליתי ב5 חדשי מסה מ45~ ל60אפשר את התכנית אימונים שלך? מסקרן אותי. אני עשיתי מסה 4 חודש, ועליתי בבנצ מ 55 רק ל 70 לשמינייה. ועוד אני התחלתי מסה על משקל 70 קילו, ואתה אומר שהיית או עכשיו אתה על 60 ואיך הצלחת לעלות משקלים בחיטוב?
אתה שוכח אבל שהוא עלה מ55 ל80 ב9 חודש ואתה רק 4 חדוש במסה, אני גם כמוך בערך עליתי ב5 חדשי מסה מ45~ ל60
אפשר את התכנית אימונים שלך? מסקרן אותי. אני עשיתי מסה 4 חודש, ועליתי בבנצ מ 55 רק ל 70 לשמינייה. ועוד אני התחלתי מסה על משקל 70 קילו, ואתה אומר שהיית או עכשיו אתה על 60 ואיך הצלחת לעלות משקלים בחיטוב?
אשלח לכם כשאגיע לבית מהמשמרת...
עליתי במשקל מ56 ל71 , הגעתי ל80x3 בבנץ
ואז בחיטוב ירדתי ל60kg (כרגע... מתכנם לרדת עוד איזה 2kg) ועליתי ל80x5 בבנץ
איך? לדעתי הטכניקה שלי השתפרה בתקופה הזאת
אתה שוכח אבל שהוא עלה מ55 ל80 ב9 חודש ואתה רק 4 חדוש במסה, אני גם כמוך בערך עליתי ב5 חדשי מסה מ45~ ל60
שמע אני גם בחיים לא מתכוון לרדת את ה 70 קילו בחיטוב נראלי מוגזם חחח 😃
אבל מעניין מחכים שתשלח את התכנית שלך.. ואיך שיפרת את הטכניקה בבנצ?
זהו עשיתי מסה מה זה זריזה זה כלום 4 חודש..
מאזן נייטרלי זה מעולה 😃עשיתי קעקוע גדול ואני לא יכול להתאמן שבוע...
איך להתנהג מבחינת תזונה כדי לשמור על הכוח והשריר? לאכול נייטרלי? לעבור למאזן חיובי לשבוע?
מאזן נייטרלי זה מעולה 😃
נוראי לחזור מזה... משום מה הבנץ שלי פשוט צנח... אתמול עשיתי 5x5 עם 72.5 ונכשלתי חזרה אחרונה בסט החמישי... מקווה שתוך כמה אימונים הוא יחזור
ועוד לחשוב שיש לי עוד סשן עוד שבועיים... לדעתי אדחה אותו לסוף החיטוב (מעריך בעוד חודש)
חחחח אימון A 90% כמו האימון שהיייתי עושה ואימון B שונה אבל בערך דומה אני רואה שנינו עשינו AB די סטנדרטי ובאמת הקצב התקדמות אותו דבר אתה נגיד בנץ' 25 קילו עלית ב9 חודש ואני 15 ב5 חודשיםבעקרון זה היה הבסיס של התוכנית שלי במסה ועם הזמן הוא קצת השתנה
יום A:
בנץ פרס 4x6-8
פרס 4x6-8
לחיצת חזה בדמבלים בשיפוע חיובי 3x6-8
הנפוץ לצדדים 3x10
פרפר בכבלים 3x12
פשיטת מרפקים עם מוט w מאחורי הראש 3x10
פשיטת מרפקים בכבל 4x10
יום B:
סקוואט 3x5
דדליפט 1x5
חתירה במוט 4x6
חתירה במכונה 3x8
פולי עליון 3x10
כפיפות מרפקים 3x8-10
פטישים 3x8-10
בנץ , פרס ולחיצה בדמבלים הייתי מעלה משקל כל פעם שהייתי מגיע לטווח העליון של החזרות...
(לחיצה בדמבלים דרך אגב התחלתי עם 17 ל6 חזרות והיום אני לוחץ 32.5 ל6 חזרות)
סקוואט כל אימון מנסה להעלות משקל וכנ"ל בדדליפט
איך שיפרתי טכניקה בבנץ? רק לא מזמן מצאתי את הדרך הכי נוחה לי לסט אפ
לא מאמן, אבל עושה את זה על עצמי...
ממליץ לעשות סט אחרון מקסימום יכולת ואז אתה יכול להוריד את המשקל ל90% יכולת
חחחח אימון A 90% כמו האימון שהיייתי עושה ואימון B שונה אבל בערך דומה אני רואה שנינו עשינו AB די סטנדרטי ובאמת הקצב התקדמות אותו דבר אתה נגיד בנץ' 25 קילו עלית ב9 חודש ואני 15 ב5 חודשים
אני צריך פשוט תוכנית מסודרת אבל בעייתי להיכנס לאחת כזאת בסוף החיטוב... שלב קריטי מידי לדעתי בשביל ריסטים ולנסות דברים חדשים אחרי שירדתי כבר 12kg כמעט ב3 וחצי חודשים.. פשוט אנסה לשמור כמה שיותר על המשקלי עבודה עד הסוף של החיטוב הארור הזה...
לא הבנתי כל כך את הכוונה בסט אחרון מקסימום יכולת ואז להוריד ל90%... (אם אני מוריד אחרי זה ל90% אז הסט של המקסימום הוא לא אחרון?)
תשמע זה היה הבסיס אחרי זה היו קצת שינויים... באיזשהו שלב הוספתי לג פרס לתקופה ביום B ועשיתי B1 סקוואט קל 3x8 וB2 סקוואט כבד 3x5
הייתה תקופה שהייתי עושה יום A1 בנץ כבד 3x6 ואז פרס קל 4x8
ואז A2 בנץ קל 4x8 ופרס כבד 3x6 ומנסה להתקדם במשקלים... שחקתי עם הדברים לפי ההתקדמות שלי והתייעצויות פה בפורום
הסקוואט היום האמת קצת אכזב אבל ביחס לזה שלא עבדתי כבד במשך שבוע וחצי ואני אחרי משמרת לילה זה היה בסדר...
על הדדליפט היום אני מבסוט... 130.8kg x7
מ.ג 59.8kg
כשאתה אומר סקוואט בנץ' ופרס כבד ל3X8 וכו' אתה מתכוון מבחינת קל כי אתה מצליח 8 חזרות או שגם ה8 חזרות זה קל לך לעשות אותם ואתה יכול לתת בכיף עוד כמה? ואם כן למה דווקא ככה?אני צריך פשוט תוכנית מסודרת אבל בעייתי להיכנס לאחת כזאת בסוף החיטוב... שלב קריטי מידי לדעתי בשביל ריסטים ולנסות דברים חדשים אחרי שירדתי כבר 12kg כמעט ב3 וחצי חודשים.. פשוט אנסה לשמור כמה שיותר על המשקלי עבודה עד הסוף של החיטוב הארור הזה...
לא הבנתי כל כך את הכוונה בסט אחרון מקסימום יכולת ואז להוריד ל90%... (אם אני מוריד אחרי זה ל90% אז הסט של המקסימום הוא לא אחרון?)
תשמע זה היה הבסיס אחרי זה היו קצת שינויים... באיזשהו שלב הוספתי לג פרס לתקופה ביום B ועשיתי B1 סקוואט קל 3x8 וB2 סקוואט כבד 3x5
הייתה תקופה שהייתי עושה יום A1 בנץ כבד 3x6 ואז פרס קל 4x8
ואז A2 בנץ קל 4x8 ופרס כבד 3x6 ומנסה להתקדם במשקלים... שחקתי עם הדברים לפי ההתקדמות שלי והתייעצויות פה בפורום
הסקוואט היום האמת קצת אכזב אבל ביחס לזה שלא עבדתי כבד במשך שבוע וחצי ואני אחרי משמרת לילה זה היה בסדר...
על הדדליפט היום אני מבסוט... 130.8kg x7
מ.ג 59.8kg
כשאתה אומר סקוואט בנץ' ופרס כבד ל3X8 וכו' אתה מתכוון מבחינת קל כי אתה מצליח 8 חזרות או שגם ה8 חזרות זה קל לך לעשות אותם ואתה יכול לתת בכיף עוד כמה? ואם כן למה דווקא ככה?
נוראי לחזור מזה... משום מה הבנץ שלי פשוט צנח... אתמול עשיתי 5x5 עם 72.5 ונכשלתי חזרה אחרונה בסט החמישי... מקווה שתוך כמה אימונים הוא יחזור
ועוד לחשוב שיש לי עוד סשן עוד שבועיים... לדעתי אדחה אותו לסוף החיטוב (מעריך בעוד חודש)
לא הבנתי איך אבל עשית 80 על 8X4 אבל עכשיו אתה לא מצליח 72.5 ל 5X5.
ותאמת נראה ממש טוב כל הכבוד! אגב, לא מתסבך לשקול פחות מ 60 קילו? נראלי בעייתי חחחח אני בכלל ארגיש שחיף אם אשקול ככה..
לא עשיתי 8x4 עם 80
השיא שלי עם 80 זה 5-4-4
ותשמע יד שמאל שלי אחרי קעקוע ענק של 7 שעות... היא עדיין מחלימה, כנראה עוד לא חזרה לעצמה... מאמין שבקרוב אחזור ל80
ולא כזה מתסבך לשקול מתחת ל60... מה לעשות אני נמוך (163)... אנשים חודבים שאני 70 אז אני בסדר עם זה כרגע... ברור שהמטרה לטווח הארוך זה להיות על א.ש נמוך במשקל גבוהה יותר
סתם שתראה בערך, זה הגב שלי מהיום (בלי פאמפ)
נוראי 🙁
היום 75kg 5-4-5-4
לא מאמין ששבוע בלי בנץ גרם לנזק כזה
עריכה: אוקיי יכול להיות שהבנתי למה אני לא מצליח לחזור למשקל בבנץ...
עשיתי טעות (כנראה כי לא חישבתי כל הטיסה שלי לחול ערכים אז שכחתי מזה) ובטעות חישבתי את הפסטה שלי לפני בישול במקום אחרי בישול... מה שאומר שאכלתי בערך 200 קלוריות פחות ממה שאני צריך לאכול ביום ביום... זאת אומרת -700 קלוריות
עשיתי היום העמסה, ממחר נחזור לאכול כמו שצריך -500 , או אולי נקטין את הגרעון למינוס 400 וננסה לחזור לפחות ל-4x3 עם 80kg