ירידה במישקל עקב החלפת פחמימה

נתן לוי

משתמש מתחיל
67
1
נק' מוניטין:
1
67
1
שלום לכולם.
שבוע שעבר לקחתי בתפריט שלי 420 גרם לחם שהם - 700 קלוריות ו 91 גרם פחמימה
והחלפתי אותם ב 90 גרם שיבולת שועל שהם 330 קלוריות ו 50 גרם פחמימה ואת ה370 קלוריות
הנוספים החלפתי ב300 גרם אורז לאחר בישול אך משום מה חוויתי ירידה במישקל של בערך 300 גרם בשבוע
על עף שלכאורה כמות הקלוריות היא אמורה להיות אותו דבר, בנוסף קראתי שאורז עדיף לשקול לפני בישול מכיוון שהוא משתנה בעת הבישול.
האם טעיתי בכמות האורז ? ומהו האיבוד במישקל אם לכאורה מספר הקלוריות לא השתנה?
תודה רבה לעונים

שלום לכולם.
שבוע שעבר לקחתי בתפריט שלי 420 גרם לחם שהם - 700 קלוריות ו 91 גרם פחמימה
והחלפתי אותם ב 90 גרם שיבולת שועל שהם 330 קלוריות ו 50 גרם פחמימה ואת ה370 קלוריות
הנוספים החלפתי ב300 גרם אורז לאחר בישול אך משום מה חוויתי ירידה במישקל של בערך 300 גרם בשבוע
על עף שלכאורה כמות הקלוריות היא אמורה להיות אותו דבר, בנוסף קראתי שאורז עדיף לשקול לפני בישול מכיוון שהוא משתנה בעת הבישול.
האם טעיתי בכמות האורז ? ומהו האיבוד במישקל אם לכאורה מספר הקלוריות לא השתנה?
תודה רבה לעונים
כל מה שקרה זה שאבדתה נוזלים זה הכל..

אם אני לא טועה במלחם יש המון נתרן ביחס לשש ואורז.

אם מורידים את כמות הנתרן=פחות נוזלים וכאילו ירידה במשקל.
ולפי מה שאתה רושם אתה במסה,תן לזה עוד שבוע במידה ולא עלית במשקל תוסיף 50 גרם פחמימה ותראה מה קורה שבוע אחרי זה.

• פותח/ת השרשור
אם אני לא טועה במלחם יש המון נתרן ביחס לשש ואורז.

אם מורידים את כמות הנתרן=פחות נוזלים וכאילו ירידה במשקל.
ולפי מה שאתה רושם אתה במסה,תן לזה עוד שבוע במידה ולא עלית במשקל תוסיף 50 גרם פחמימה ותראה מה קורה שבוע אחרי זה.
אתה צודק לגמרי.
כמות הנתרן שירדה היא מטורפת ! בכול ה 420 גרם לחם היה 1560 מג נתרן ! מה שבאורז ושיבולת שועל אין.
אגב האם צריך להוסיף נתרן עכשיו?

אתה צודק לגמרי.
כמות הנתרן שירדה היא מטורפת ! בכול ה 420 גרם לחם היה 1560 מג נתרן ! מה שבאורז ושיבולת שועל אין.
אגב האם צריך להוסיף נתרן עכשיו?

אם התפריט שלך זה לא רק שש וחזה עוף ואבקת חלבון..לא צריך להוסיף...(ממילא יש מלח בהכל היום)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית