Natural test-booster - חסרי תועלת? האומנם?

• פותח/ת השרשור Pizza
  • פורסם בתאריך

Pizza

משתמש פעיל
430
94
נק' מוניטין:
218
430
94
לפני מספר חודשים עשיתי קצת מחקר כדי לראות איך אני יכול לשפר את רמת הטסטרון שלי באופן טבעי ונתקלתי בשני תוספים-
שורשים של Ashwagandha וforskolin.
אני יודע שהדעה בפורום הזה היא שטסט בוסטר טבעיים הם חרטא ושאין שום דבר שעובד. השאלה שלי היא, למה הדעה הזאת כל כך חזקה כאן?

אני מצרף את המחקרים. שניהם עם קבוצות יחסית גדולות של אנשים ומראים שיש שיפור משמעותי בקבוצות שלקחו את התוסף בניגוד לפלסיבו.

Clinical Evaluation of the Spermatogenic Activity of the Root Extract of Ashwagandha (Withania somnifera) in Oligospermic Males: A Pilot Study
In the present study, treatment with a high-concentration, full-spectrum root extract of Ashwagandha resulted in significantly improved semen parameters in concert with improved and regulated sexual hormone levels in oligospermic males. The analyses of our data indicated significantly increased sperm concentration and overall motility, which are regarded as the most important criteria for normal fertilizing ability of the spermatozoa. Our study outcome showed significant enhancement of the semen volume in the Ashwagandha-treated infertile males.

Body composition and hormonal adaptations associated with forskolin consumption in overweight and obese men. - PubMed - NCBI
increased 16.77 +/- 33.77% in the forskolin group compared with a decrease of 1.08 +/- 18.35% in the placebo group.

החלטתי לנסות בעצמי.
ואחרי שלושה חודשים של שימוש אני מופתע מהתוצאות. טובות יותר ממה שציפיתי שיהיו ונראה שהמספרים מתחברים עם המחקרים.
מצורפות הבדיקות דם.

בנוסף לאלו שבתמונה עשיתי גם לפני שנתיים בערך והתוצאה הייתה דומה. זה היה 16 ngol/l
אין לי את הבדיקה הזאת מפני שעברתי מכללית למכבי.

קבצים מצורפים

• aaaaa.JPG
    aaaaa.JPG
    KB 17.6 · צפיות: 239
נערך לאחרונה:
אני התחלתי, מוקדם מידי לדעת, אבדוק בדיקות דם שוב בקרוב.
הדיון הוא לא על עזרים להתקדמות (מבחינתי לפחות)
הדיון הוא על שיפור הטסטוסטרון בעזרת התוספים. הבאתי כאן מחקרים שמראים שזה עוזר, ונסיתי על עצמי ונראה שזה עוזר - שוב, בשיפור הטסטוסטרון, לא בהתקדמות במשקלים או בעליה בשריר או משהו אחר.
האם זה עוזר בהתקדמות? הטענה כאן היא שלא, שזה לא מעלה מעל הנורמה ולכן לא באמת עוזר.. לדעתי דיון אחר.

בשורה התחתונה, מאוד קשה להכחיש את זה שזה מעלה את הטסטוסטרון אחרי המחקרים ואחרי שהראתי מה זה עשה לבדיקות דם שלי... מסיבה מסויימת שלא ברורה לי, אנשים כאן עדיין מנסים.

אני שמח שהצלחתי להשפיע על אנשים לנסות את זה. עשיתי את שלי.
הגיע המשלוח, איך אתם לוקחים את זה על בטן ריקה או עם האוכל? לא רשום בהוראות.

בגדול זה קפסולות, אז בטן ריקה?

לא כזה משנה.
על הFors כתוב:

As a dietary supplement, take 2 capsules 20-30 minutes before food, twice daily or as directed by a healthcare professional.

על Ash כתוב פשוט לקחת..

לא כזה משנה.
על הFors כתוב:

As a dietary supplement, take 2 capsules 20-30 minutes before food, twice daily or as directed by a healthcare professional.

על Ash כתוב פשוט לקחת..
על הfors שלי גם כתוב פשוט לקחת , כן זה כנראה לא כזה משנה

upload_2019-7-4_10-37-40.png

upload_2019-7-4_10-37-47.png

כל אחד מהם אחד בבוקר אחד בערב כן?

במקרה שלך - כן.
תעשה טובה לאנושות, לפני שאתה מתחיל לקחת את זה. לך תעשה בדיקת טסט, בשביל הכיף.
תעשה שוב אחרי 3 חודשים.

במקרה שלך - כן.
תעשה טובה לאנושות, לפני שאתה מתחיל לקחת את זה. לך תעשה בדיקת טסט, בשביל הכיף.
תעשה שוב אחרי 3 חודשים.
התחלתי לקחת כבר 😅

בכל מקרה לא באמת מעניין אותי לשכנע מישהו בנושא הזה, אני משוכנע לחלוטין שזה כן מקפיץ את הטסט, יש מחקרים שלמים על זה.

יש עדכונים חברה? ביצעתם בדיקות? מעניין!
זה לא בדיוק מדעי אבל שאני הייתי על זה יצר מיני בשמיים, זקפה ואורגזמות של ארץ לעולם לא

אז לדעתי אפשר להגיד ב100% שזה מגדיל טסט. בנוסף הגוף נהיה יפה יותר וביצועים השתפרו

זה לא בדיוק מדעי אבל שאני הייתי על זה יצר מיני בשמיים, זקפה ואורגזמות של ארץ לעולם לא

אז לדעתי אפשר להגיד ב100% שזה מגדיל טסט. בנוסף הגוף נהיה יפה יותר וביצועים השתפרו

מה לקחת בדיוק? ואילו מינונים?
למה הפסקת?

מה לקחת בדיוק? ואילו מינונים?
למה הפסקת?
לקחתי מה שהומלץ לי פה בשרשור, את הפוקסולין והאשוונגה.

הפסקתי כי לקחתי פסק זמן מאימונים, תוספים ותזונה בגלל הלימודים. יכול להיות שאני אחזור עוד מעט לקחת. לקחתי גם באותה תקופה חומצות אמינו othinine וL-arginine אבל זה נראה לי פחות קשור

מהניסיון שלי עם תוספים אלו ובכללי.
כשאני אומר לאנשים שאני לא צורך קפאין, שואלים אותי מה אני עושה כשאני מרגיש עייף. והם מופתעים לשמוע שאני הולך לישון מוקדם יותר.

ואז שואלים אותי מה אני עושה אם אני עייף באמצע אימון, אני עונה שאני מתאמן עייף או אוכל כמה פירות.

תוספים זה טוב, אבל חשוב להבין את רמת התועלת שלהם. גם אני ועוד פאוורליפטרים טבעיים רבים לוקחים תוספים שונים ומשונים, אם זה ליטר מיץ ג'ינג'ר טבעי סחוט (תאמינו או לא, אבל זה לא אני), מיץ רימונים, מיץ ירקות או תה ג'ינסנג קוריאני עם כמעט כוס שלם של הצמח היבש. חלק לוקחים BCAA או קריאטין.

מהניסיון האישי שלי וממה שקראתי, הקפדה על שינה טובה, מספיק מים, ניהול נכון של לחץ בחיים נותנים לי תועלת גדולה בהרבה באימונים.

לקחתי הרבה תוספים מגבירי טסטוסטרון טבעי, והיה להם תועלת מסוימת, אבל לא יותר משינה טובה וארוחת פחמימות. ובשביל חדר המיטות, אם היה דרך להוריד חשק מיני בקלות, זה היה יותר מפתה אותי מלהגביר.

לקראת תחרות או אם מתחשק לי לקחת תוספים בקלות או שהייתי רואה שהטסט שלי נמוך, כנראה שהייתי לוקח את התוספים שוב.

רק אספר משהו קטן, דיברתי עם חבר שהלך לתזונאית שאני לא מסכים עם השיטה שלה. בקיצור הוא מרגיש טוב ויורד במשקל, אחרי שדיברתי איתו מעט הבנתי שבזכותה הוא פשוט אוכל בריא יותר למרות שזה לא היה הגישה שלה, זה סוג של קורה לאנשים אוטומטית, הם אוכלים בריא ומתאמנים ברגע שהם לוקחים תוספים. אז אני בעד תוספים כי זה גורם לאנשים לשנות את כל החיים שלהם לפעמים.

אבל בשורה התחתונה, התועלת שלהם אמתית אבל מינימלית ביחס לדברים אחרים שאפשר לעשות. ואני מאוד ממליץ לאנשים לנסות אותם בצירוף שינויי אורח חיים.

כשאני אומר לאנשים שאני לא צורך קפאין, שואלים אותי מה אני עושה כשאני מרגיש עייף. והם מופתעים לשמוע שאני הולך לישון מוקדם יותר.

ואז שואלים אותי מה אני עושה אם אני עייף באמצע אימון, אני עונה שאני מתאמן עייף או אוכל כמה פירות.

תוספים זה טוב, אבל חשוב להבין את רמת התועלת שלהם. גם אני ועוד פאוורליפטרים טבעיים רבים לוקחים תוספים שונים ומשונים, אם זה ליטר מיץ ג'ינג'ר טבעי סחוט (תאמינו או לא, אבל זה לא אני), מיץ רימונים, מיץ ירקות או תה ג'ינסנג קוריאני עם כמעט כוס שלם של הצמח היבש. חלק לוקחים BCAA או קריאטין.

מהניסיון האישי שלי וממה שקראתי, הקפדה על שינה טובה, מספיק מים, ניהול נכון של לחץ בחיים נותנים לי תועלת גדולה בהרבה באימונים.

לקחתי הרבה תוספים מגבירי טסטוסטרון טבעי, והיה להם תועלת מסוימת, אבל לא יותר משינה טובה וארוחת פחמימות. ובשביל חדר המיטות, אם היה דרך להוריד חשק מיני בקלות, זה היה יותר מפתה אותי מלהגביר.

לקראת תחרות או אם מתחשק לי לקחת תוספים בקלות או שהייתי רואה שהטסט שלי נמוך, כנראה שהייתי לוקח את התוספים שוב.

רק אספר משהו קטן, דיברתי עם חבר שהלך לתזונאית שאני לא מסכים עם השיטה שלה. בקיצור הוא מרגיש טוב ויורד במשקל, אחרי שדיברתי איתו מעט הבנתי שבזכותה הוא פשוט אוכל בריא יותר למרות שזה לא היה הגישה שלה, זה סוג של קורה לאנשים אוטומטית, הם אוכלים בריא ומתאמנים ברגע שהם לוקחים תוספים. אז אני בעד תוספים כי זה גורם לאנשים לשנות את כל החיים שלהם לפעמים.

אבל בשורה התחתונה, התועלת שלהם אמתית אבל מינימלית ביחס לדברים אחרים שאפשר לעשות. ואני מאוד ממליץ לאנשים לנסות אותם בצירוף שינויי אורח חיים.
התרחשה השגיאה הבאה:
אתה נדרש להעניק מוניטין ל-5 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה.

עצות מעולות.
מסכים עם מה שאתה אומר כאן.
הדרך הכי טובה לשפר ביצועים זה לישון מספיק, תזונה טובה, לשתות מספיק מים ולהוריד לחץ נפשי בחיי היומיום.

גם אני רואה שאנשים מתחילים להשקיע יותר כאשר הם לוקחים תוספים, אפילו אם מדובר רק באבקת חלבון.
פתאום מתחיל להיות חשוב להם ללכת לישון מוקדם, הם משקיעים יותר באימונים, דבקים יותר במטרה.
המחשבה עצמה שמשהו יכול לעזור להם להצליח במשהו, גורם להם לייחס חשיבות יותר גדולה לתהליך, ולהשקיע יותר אפילו אם זה לא באופן מודע.

לפי מה שאני רואה כאן בפורום זה תקף גם לחומרים אנאבוליים. אנשים שמתאמנים חמש שש שנים באופן טבעי ובפשטות "זורקים ז*ן" ומגיעים לתוצאות גרועות בלי לממש כלל את הפוטנציאל הטבעי שלהם, מתחילים להשתמש בחומרים (לא מעודד את זה בכלל) ופתאום מחויבים הרבה יותר לתהליך, דואגים לאכול מספיק חלבון ומיקרוס, להתאמן בצורה יותר טובה, לישון מספיק ובזמנים קבועים. כי תכל'ס מוסר ההשכל הוא שגם עם התוספים הטובים ביותר, שום דבר לא באמת עוזר אם אתה לא דבק במטרה ועושה כל מה שצריך על מנת להשיג אותה.

בדיוק, הרבה פעמים אנשים שואלים אותה על תוסף X או Y, ואני אומר להם תמיד - איך השינה? איך התזונה? איך הרמות לחץ? זה מיותר לדבר על קפאין או פטריות או ויטמינים שהבסיס של הבסיס רקוב...

אני תמיד אומר המשותף לכל הדיאטות, שכולן כוללות אוכל אמיתי, עשיר במיקרונוטריאנטים והמנעות מג׳אנק פוד. לא משנה דל שומן דל פחמימה טבעוני או מה לא, רק ההתמקדות באוכל אמיתי עושה פלאים.

בעיה עיקרית בכל התוספים שמבוססים על מיצוי צמחי זה שאף אחד לא יכול להבטיח לך שבתוך כמוסה שלך יש באמת את אותם החומרים החיוניים שאמורים להיות במקור.
בגלל תעשייה המונית מגדלים את אותם הצמחים באזורים ובתנאים לא מתאימים, התרכובות הייחודיות לא נוצרות ומקבלים כמוסות סרק.
צריך להבין שאין פיקוח ולא בדיקה של רמות חומרים פעילים בכל הצמחי מרפא. ג׳ינסנג שנזיר קוריאני הוציא מאדמה לפני 300 שנה אולי באמת היה מרפא הכל (אפילו ביטוח פאנציה מקורה בשם פנקס שזה ג׳ינסנג ביוונית), ג׳ינסנג שאלחנן מזמין מiHerb ב17 שקל עם קופון למשלוח חינם, במקרה הטוב זה תוסף של ג׳לטין שיכול לעזור לגידים.
לכן אין מה להתווכח עד שלא יבודדו ויסנטזו את מרכיב הפעיל מאותה אשווגדה

בעיה עיקרית בכל התוספים שמבוססים על מיצוי צמחי זה שאף אחד לא יכול להבטיח לך שבתוך כמוסה שלך יש באמת את אותם החומרים החיוניים שאמורים להיות במקור.
בגלל תעשייה המונית מגדלים את אותם הצמחים באזורים ובתנאים לא מתאימים, התרכובות הייחודיות לא נוצרות ומקבלים כמוסות סרק.
צריך להבין שאין פיקוח ולא בדיקה של רמות חומרים פעילים בכל הצמחי מרפא. ג׳ינסנג שנזיר קוריאני הוציא מאדמה לפני 300 שנה אולי באמת היה מרפא הכל (אפילו ביטוח פאנציה מקורה בשם פנקס שזה ג׳ינסנג ביוונית), ג׳ינסנג שאלחנן מזמין מiHerb ב17 שקל עם קופון למשלוח חינם, במקרה הטוב זה תוסף של ג׳לטין שיכול לעזור לגידים.
יש חברות שזכו לאמינות בזכות אנשים מודאגים כמוך.
תקרא קצת באינטרנט, יש אנשים שבדקו חברות מסוימות וכתבו ביקורת עליהם.
לדוגמה NOW FOODS זכה לפופולריול לא רק בגלל המחירים שלהם, גם בגלל הביקורת.
בנוסף מוצרים כשרים, מלבד היותם בריאים יותר (זה היה בצחוק) הם מפוקחים יותר ואתה יודע שכנראה אתה מקבל את מה שאתה חושב שאתה מקבל. כתבו את זה גם באתר של IHERB.

אתה טוען שהם מרמים את הלקוחות שלהם בצורה כל כך בוטה?

בתיאוריה שלי ומה ששמעתי שאנשים משתמשים בטריבולוס וחבריו לאו דווקא בשל העובדה שאולי ייתכן שזה מעלה טסט, זה לא הוכח
אבל זה כן משפר איכות זרע ומעלה ליבידו, ויכול לתת 'תוצאות' בשל האנרוגניות שלו, אם זה מעלה תכלס טסט, קשוח להגיד, אין מחקר חד משמעי בנושא, אבל יש לו יתרונות (תלוי למי) רבים אחרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית