הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו ניסה את test hd של iherb?

• פותח/ת השרשור
לאיזו מטרה אתה שוקל לקנות?
קצת יותר מסת שריר נקייה ולקבל יותר מכל החלבון שאני אוכל .. אני מתאמן שנים ואני לא מצליח לקבל את הבוסט שאני רוצה אני בתזונה טובה ובשייפ טוב אבל רוצה עוד קצת
לאיזו מטרה אתה שוקל לקנות?
זה יכול לעולל לי נזק או שאפשר להשתמש ולראות מה ההשפעות?

אם זה מiherb זה חוקי,
אם זה חוקי זה לא עובד.

חוץ מקיראטין / קפאין / ציטרולין מאלט (בערך) אין שום תוסף חיצוני שיש לו ערך לשיפור הביצועים.

בטח שלא מוצר שיעזור לך "לצבור יותר מסת שריר נקייה".

• פותח/ת השרשור
אם זה מiherb זה חוקי,
אם זה חוקי זה לא עובד.

חוץ מקיראטין / קפאין / ציטרולין מאלט (בערך) אין שום תוסף חיצוני שיש לו ערך לשיפור הביצועים.

בטח שלא מוצר שיעזור לך "לצבור יותר מסת שריר נקייה".
אהבתי את התשובה שלך , תודה. תשמע אני דיי פחדן בקטע של החומרים ודיי לא צריך את החומרים כי אני לא מחפש תוצאות יוצאות דופן לכן אני מחפש משהו טבעי שיכול לתת אפילו את הבוסט הכי קטן… הזמנתי ואנסה בכל זאת , אעדכן

אהבתי את התשובה שלך , תודה. תשמע אני דיי פחדן בקטע של החומרים ודיי לא צריך את החומרים כי אני לא מחפש תוצאות יוצאות דופן לכן אני מחפש משהו טבעי שיכול לתת אפילו את הבוסט הכי קטן… הזמנתי ואנסה בכל זאת , אעדכן

תעדכן למרות שאני מאוד פסימי.

בתור מתאמן טבעי אין טעם לרוץ לחפש ״תוספי קסם״.

בזבוז כסף 🫤

קצת יותר מסת שריר נקייה ולקבל יותר מכל החלבון שאני אוכל .. אני מתאמן שנים ואני לא מצליח לקבל את הבוסט שאני רוצה אני בתזונה טובה ובשייפ טוב אבל רוצה עוד קצת

זה יכול לעולל לי נזק או שאפשר להשתמש ולראות מה ההשפעות?

זה מוצר שנמכר כמגביר טסטוסטרון.
אם נסתכל במרכיבים שלו ושל "מגבירי טסטוסטרון" אחרים - חלק מהם בכלל לא משפיעים על רמות הטסטוסטרון, וחלק מהם במידה מסוימת בקרב אוכלוסיות מסוימות (בהתאם לקבוצות המחקר, לרוב אנשים עם רמות טסט' נמוכות מהנורמה ו/או בגילאי 40 ומעלה).
בחלק מהמוצרים שיצא לי להיתקל המינונים אפילו לא מיישרים קו עם המינונים שקיבלו קבוצות המחקר שהציגו השפעה מסוימת.

שורה תחתונה, מוצר עם שם מפוצץ אך בלי הוכחות בשטח ויעילותו מאוד מוטלת בספק.

התנסתי במוצרים כאלה ואחרים...
סערה בכוס תה

רוב המוצרים מכילים כמעט את אותם הרג׳קטים
ברון לכאורה נקשר להעלת רמת הטסטוסטרון
אשווגנדה כנל
דים תחליף לירקות מצליבים שבעקיפין מונעים המרה לאסטרוגן

אני בעל רמת טסט נמוכה מאוד,הגעתי למרקרים לאחר אחד התוספים הללו..
ואיך לומר לא זזה רוורס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית