הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Natural test-booster - חסרי תועלת? האומנם?

• פותח/ת השרשור Pizza
  • פורסם בתאריך

Pizza

משתמש פעיל
430
94
נק' מוניטין:
218
430
94
לפני מספר חודשים עשיתי קצת מחקר כדי לראות איך אני יכול לשפר את רמת הטסטרון שלי באופן טבעי ונתקלתי בשני תוספים-
שורשים של Ashwagandha וforskolin.
אני יודע שהדעה בפורום הזה היא שטסט בוסטר טבעיים הם חרטא ושאין שום דבר שעובד. השאלה שלי היא, למה הדעה הזאת כל כך חזקה כאן?

אני מצרף את המחקרים. שניהם עם קבוצות יחסית גדולות של אנשים ומראים שיש שיפור משמעותי בקבוצות שלקחו את התוסף בניגוד לפלסיבו.

Clinical Evaluation of the Spermatogenic Activity of the Root Extract of Ashwagandha (Withania somnifera) in Oligospermic Males: A Pilot Study
In the present study, treatment with a high-concentration, full-spectrum root extract of Ashwagandha resulted in significantly improved semen parameters in concert with improved and regulated sexual hormone levels in oligospermic males. The analyses of our data indicated significantly increased sperm concentration and overall motility, which are regarded as the most important criteria for normal fertilizing ability of the spermatozoa. Our study outcome showed significant enhancement of the semen volume in the Ashwagandha-treated infertile males.

Body composition and hormonal adaptations associated with forskolin consumption in overweight and obese men. - PubMed - NCBI
increased 16.77 +/- 33.77% in the forskolin group compared with a decrease of 1.08 +/- 18.35% in the placebo group.

החלטתי לנסות בעצמי.
ואחרי שלושה חודשים של שימוש אני מופתע מהתוצאות. טובות יותר ממה שציפיתי שיהיו ונראה שהמספרים מתחברים עם המחקרים.
מצורפות הבדיקות דם.

בנוסף לאלו שבתמונה עשיתי גם לפני שנתיים בערך והתוצאה הייתה דומה. זה היה 16 ngol/l
אין לי את הבדיקה הזאת מפני שעברתי מכללית למכבי.

קבצים מצורפים

• aaaaa.JPG
    aaaaa.JPG
    KB 17.6 · צפיות: 239
נערך לאחרונה:
אתה לוקח את זה למקומות אחרים
אני ו @kotzer הסברנו כבר
אבל אני אעשה את זה הכי פשוט שאפשר בשביל למנוע אי הבנה.

בין 8-28 יכול להיות הבדל בהרגשה טובה,עירנות,אולי חשק מיני גם.
כמו שאמרנו כבר:

בשביל לקבל אפקט שקשור לפיתוח גוף תצטרף לעבור את הרף העליון לפחות פי 1.5.(שזה מה שtrt עושה).

הנקודה היא שיכול להיות שלשחקן פוטבול יש יותר טסט באופן טבעי(אגב..פוטבול מפוצץ במזריקים,רק בבייסבול יש יותר סטרואידים)
אבל מה זה משנה? זה לא נותן שום דבר פיזיולגי לשרירים,למערכת ההורמונאלית וכו'

תשאף ל20 או 25 אם בא לך ,אבל זה פשוט אמונה עיוורת לקוות שזה יתן לך משהו מעבר למצב רוח טוב
אז רגע בעצם לא באמת יהיה הבדל בעליית מסת שריר לדוגמא של בחור עם 20nmol טסט לעומת בחור עם 10 במידה ושניהם מתאמנים שנה שלמה אותו דבר יהיו אותם תוצאות? עזוב משתנים גנטים ועצביים וכו מדבר רק על הקטע של הטסט , אני באמת שואל זאת לא שאלה רטורית חחחח
תודה מראש
ודרך אגב ידוע לי שטסט עולה אקוטית אחרי אימון כבד לדוגמא , ושזה נורמאלי כי הרמות טסט משתנות בדם במהלך כל היום וגם מופרשות בשתן וכו , האם המקרה הזה הוא אותו דבר? בעצם עלייה אקוטית ?

@kotzer הסביר את זה יותר טוב ממני

יש הרבה חומרים עם אפקטים חיוביים על הטסטוסטרון בגוף, ובמידה ואתה נמצא מתחת לסקאלה יש אפילו סיכוי לא רע שתראה הבדל. אבל אם אתה באמת רוצה אפקט כמו שנותן טסטוסטרון חיצוני אתה יכול לשכוח מזה. כל עוד אתה בתוך הסקאלה אתה לא תראה הבדלים משמעותיים, כי כמו שפרוזן אמר, אתה כנראה תראה שינויים גדולים יותר לאורך היום, אבל יכול להיות שיהיה לזה אפקט קל על המצב הנפשי מעבר לרמת פלצבו, אבל אל תצפה להיות שרירי יותר וחטוב יותר (מעבר לאפקט שלא קשור לטסטוסטרון, שיכול להיות לחומר עצמו)

אז רגע בעצם לא באמת יהיה הבדל בעליית מסת שריר לדוגמא של בחור עם 20nmol טסט לעומת בחור עם 10 במידה ושניהם מתאמנים שנה שלמה אותו דבר יהיו אותם תוצאות?
ההבדל כנראה לא יהיה משמעותי בכלל, ונמוך יותר מההבדלים ששינה טובה ואכילה נכונה יכולים לעשות.
אם אתה יכול להשתמש בתוספים שיעלו לך את הטסט הטבעי, וזה ישפר לך גם את מצב הרוח, אז לך על זה, אני לא רואה שום בעיה לעשות את זה, אבל אם אין שום הבדל בהרגשה, אתה גם לא תקבל שום דבר נוסף מזה

ודרך אגב ידוע לי שטסט עולה אקוטית אחרי אימון כבד לדוגמא , ושזה נורמאלי כי הרמות טסט משתנות בדם במהלך כל היום וגם מופרשות בשתן וכו , האם המקרה הזה הוא אותו דבר? בעצם עלייה אקוטית ?
אתה מדבר על השינויים שהתוסף עושה? קשה מאוד לדעת איך הוא משפיע בידיוק, כי אין מחקרים מעמיקים במיוחד, אבל אני מנחש שיש עליה כרונית קלה, ולא אקוטית

אני אחדד דבר אחרון כי הוא ממש כתב הכל יפה.

ייתכן שתרגיש שהאימונים שלך יותר טובים,והרעב עולה והשינה טובה,אבל זה לא אפקט ישיר של "עודף טסט" זה נובע מהרגשה כללית טובה,אפשר לומר שזה פלצבו

ההבדל כנראה לא יהיה משמעותי בכלל, ונמוך יותר מההבדלים ששינה טובה ואכילה נכונה יכולים לעשות.
אם אתה יכול להשתמש בתוספים שיעלו לך את הטסט הטבעי, וזה ישפר לך גם את מצב הרוח, אז לך על זה, אני לא רואה שום בעיה לעשות את זה, אבל אם אין שום הבדל בהרגשה, אתה גם לא תקבל שום דבר נוסף מזה

אתה מדבר על השינויים שהתוסף עושה? קשה מאוד לדעת איך הוא משפיע בידיוק, כי אין מחקרים מעמיקים במיוחד, אבל אני מנחש שיש עליה כרונית קלה, ולא אקוטית

אני אחדד דבר אחרון כי הוא ממש כתב הכל יפה.

ייתכן שתרגיש שהאימונים שלך יותר טובים,והרעב עולה והשינה טובה,אבל זה לא אפקט ישיר של "עודף טסט" זה נובע מהרגשה כללית טובה,אפשר לומר שזה פלצבו

אה אוקיי תודה על התשובות חברה , מניח שלמרות שזה כנראה לא יגרום לעלייה במסת השריר, שווה נסיון אם זה יכול לתת הרגשה כללית יותר טובה
אני אזמין מחר מהיירב,אעדכן ;)

אה אוקיי תודה על התשובות חברה , מניח שלמרות שזה כנראה לא יגרום לעלייה במסת השריר, שווה נסיון אם זה יכול לתת הרגשה כללית יותר טובה
אני אזמין מחר מהיירב,אעדכן ;)
גם ההרגשה הטובה יותר זה לא יגרום
עדיף תזמין סוכריות סקיטלס הרגשה יותר טובה

גם ההרגשה הטובה יותר זה לא יגרום
עדיף תזמין סוכריות סקיטלס הרגשה יותר טובה
מניסיון שלי עם אדפטוגנים הם עוזרים עם הרגשה טובה, אבל ברוב המקרים יקרים מכדי שהם יהיו שווים את זה

frozen @kotzer@
האם זה נכון גם לגבי תופעות הלוואי של טסט גבוה?
לאדם שעיר ומקריח, האם לדעתכם כדאי להימנע מהאוסף הזה?

אתה מדבר על התוסף הזה שמעלה את הטסט ב5nmol/l?
לא ישנה כלום,ההמרה לdht נשארת זהה כמעט לחלוטין וdht זה הגורם המקריח בהרבה מקרים
כל עוד אין חריגה מהנורמה,אין מה לדאוג.

אפילו זריקות לא משנות שמיים וארץ את השיעור וההקרחה , הרוב גנטי

לא הבנתי למה התכוונת בטסט גבוה,אני מניח שדיברת על הצמח הזה

frozen @kotzer@
האם זה נכון גם לגבי תופעות הלוואי של טסט גבוה?
לאדם שעיר ומקריח, האם לדעתכם כדאי להימנע מהאוסף הזה?
בידיוק, לא ייצור הבדלים שאפשר להצביע עליהם. אם יעדך הוא להקריח, במקסימום זה יזרז את העניין במספר חודשים, רוב הסיכויים אבל שלא ייצור הבדל

אתה מדבר על התוסף הזה שמעלה את הטסט ב5nmol/l?
לא ישנה כלום,ההמרה לdht נשארת זהה כמעט לחלוטין וdht זה הגורם המקריח בהרבה מקרים
כל עוד אין חריגה מהנורמה,אין מה לדאוג.

אפילו זריקות לא משנות שמיים וארץ את השיעור וההקרחה , הרוב גנטי

לא הבנתי למה התכוונת בטסט גבוה,אני מניח שדיברת על הצמח הזה
טסט גבוה יכול לגרום לשעירות יתר ולהקרחה.
השאלה הייתה שמי שחושש לזה, האם כדאי לו להימנע מהתוסף?
בידיוק, לא ייצור הבדלים שאפשר להצביע עליהם. אם יעדך הוא להקריח, במקסימום זה יזרז את העניין במספר חודשים, רוב הסיכויים אבל שלא ייצור הבדל
ואם זה יזרז, זה בהחלט שיקול להימנע מזה לדעתי.

תודה, סתם הסתקרנתי, אני לא חושב על עצמי כאדם בסיכון לטקסט גבוה.

טסט גבוה יכול לגרום לשעירות יתר ולהקרחה.
השאלה הייתה שמי שחושש לזה, האם כדאי לו להימנע מהתוסף?

ואם זה יזרז, זה בהחלט שיקול להימנע מזה לדעתי.

תודה, סתם הסתקרנתי, אני לא חושב על עצמי כאדם בסיכון לטקסט גבוה.
זה ממש לא שיקול להימנע ממנו, זה לא ברמה שברגע שתתחיל לקחת אתה גם תתחיל להקריח, זה בערך אותה רמת סיכון כמו קריאטין, אולי אפילו פחות

זה ממש לא שיקול להימנע ממנו, זה לא ברמה שברגע שתתחיל לקחת אתה גם תתחיל להקריח, זה בערך אותה רמת סיכון כמו קריאטין, אולי אפילו פחות
קרואטין הוא באמת לא מדאיג אותי, אז גם זה כבר לא.
סימפטומים בתוך הנורמה
השאלה אם אתה מדבר על טסט גבוה בתוך הנורמה,או על הרבה מעל הרף

אז התכוונתי גם להשוות לקריאטין,זה פוגע רק במי שרגיש במיוחד כנראה.
טסט גבוה בנורמה לא יגרום להקרחה,אולי אולי לקצת יותר שיער גוף.

מה שגורם להקרחה,זה dht,שזה הורמון אנדרוגני שטסט מומר אליו על ידי אנזים מסויים.
ההמרה היא בערך 10% מסה"כ הטסט
אז זה לא באמת משנה אם הטסט שלך זה 19(1.9dht אחרי המרה)
או 25(2.5dht אחרי המרה)
החישובים כמובן לא מדוייקים אבל הבנת את הרעיון לפחות .

קריאטין לעומת זאת,מגביר את ההמרה לdht,לפי מחקרים אפילו עד ל70% בתחילת השימוש(לאחר מכן ירידה לאיזור ה30-50)

אז אם קריאטין לא מדאיג אותך,אין לך מה להילחץ מטסט גבוה בנורמה

המשפט האחרון קריטי מאוד..זה מסביר הרבה ומשנה את כל התמונה.
בגלל זה אנחנו מאוד סקפטים לגבי היכולות של החומר הזה.
מה אתה חושב שהיה קורה אם מישהו עם טסט בטווח העליון נגיד 25 היה משתמש? מסקרן אני לא מבין בזה ככ

מה אתה חושב שהיה קורה אם מישהו עם טסט בטווח העליון נגיד 25 היה משתמש? מסקרן אני לא מבין בזה ככ
כנראה לא היה קורה כלום, כי יש לגרום לגוף לתעדף להפריש מעט יותר טסטוסטרון בתוך טווח מה שהוא מסוגל, ויש להגיע מעבר למה שהגוף מסוגל טבעי, שזה לא אפשרי בעזרת תוסף, שבמקרה הוב מטה את המאזניים מעט יותר.
אם זה יעלה מעל הנורמה זה רק בגלל היכולת הטבעית הגבוהה של המשתמש שהסקאלה שלו מעט גבוהה יותר, אבל האפקט על הגוף יהיה זהה

כנראה לא היה קורה כלום, כי יש לגרום לגוף לתעדף להפריש מעט יותר טסטוסטרון בתוך טווח מה שהוא מסוגל, ויש להגיע מעבר למה שהגוף מסוגל טבעי, שזה לא אפשרי בעזרת תוסף, שבמקרה הוב מטה את המאזניים מעט יותר.
אם זה יעלה מעל הנורמה זה רק בגלל היכולת הטבעית הגבוהה של המשתמש שהסקאלה שלו מעט גבוהה יותר, אבל האפקט על הגוף יהיה זהה
אה הבנתי סבבה תודה על המענה

שיפור גדול, תודה על הפרסום
מה הבעיה עם המשפט הזה?

אני לוקח 300mg ashwagadha
ו250mg forskolin.
פעמיים ביום. (אז 600, 500 ביום)
אם אתה יכול, פרסם תוצאות לפני ואחרי של בדיקות הדם.
תוכל לשלוח לי לינקים למוצרים? (החברות שאתה לוקח)
לא מצאתי forskolin במינון הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית