הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קשה מאוד

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך

BeN35

משתמש משקיע
6,598
5,386
נק' מוניטין:
7,568
6,598
5,386
אנשים,ח׳ברה עם ילדים (לי יש שלושה)
בעבודה שלי אני עובד משמרות
משמרת בוקר 9:00-13:00,שפה זו לא הבעיה
איפה מתחילה הבעיה
שאני בצהריים בבית והילדים סיימו את המסגרות והם בבית!(גם האמא במשמרות)

איך אפשר להתאמן??? אני כבר יוצא מהכלים

עצות,תובנות יתקבלו בברכה

תשמע, אני עובד מ 7 בבוקר עד 5 או 6 בערב, לוקח לי כמעט שעה לכל כיוון להגיע לעבודה, עובד רוב ימי שישי, בסופ"שים לרוב עובד בבית (בית חדש שיש המון מה לעשות בגינה), יש לי תינוק בן שנה שלפעמים בכיף שלו להעיר אותנו בלילה (לא הרבה למזלי), אז אני לא יכול להתאמן איך וכמה שהייתי רוצה (לא מבחינת זמן ולא התאוששות) אבל מוצא אצ ה 2-3 פעמים בשבוע.
אז וואלה במצב שלך סלח לי אבל זה נראה כמו פשוט התבכיינות. עם 4 שעות עבודה אתה יכול למצוא המון זמן לאימון בין אם זה בבוקר, בערב או בלילה.

סתם קיוויתי עמוק בליבי שאתה יוג'ין והבן שלך קראב
וביחד אתם
יוג'ין קראב הידוע בכינוי מר קראב
הורד (1).jpeg

• פותח/ת השרשור
תשמע, אני עובד מ 7 בבוקר עד 5 או 6 בערב, לוקח לי כמעט שעה לכל כיוון להגיע לעבודה, עובד רוב ימי שישי, בסופ"שים לרוב עובד בבית (בית חדש שיש המון מה לעשות בגינה), יש לי תינוק בן שנה שלפעמים בכיף שלו להעיר אותנו בלילה (לא הרבה למזלי), אז אני לא יכול להתאמן איך וכמה שהייתי רוצה (לא מבחינת זמן ולא התאוששות) אבל מוצא אצ ה 2-3 פעמים בשבוע.
אז וואלה במצב שלך סלח לי אבל זה נראה כמו פשוט התבכיינות. עם 4 שעות עבודה אתה יכול למצוא המון זמן לאימון בין אם זה בבוקר, בערב או בלילה.
תדבר איתי שיהיה לך שלושה ילדים!
יש לנו בן 3 ותאומות בנות שנה.
המצב יותר מורכב מכפי שציינת,תאמין לי שלהתבכיין אני האחרון.
האופציה של לקום ב05:00 ולעשות אימון הכי נכונה,אבל אם היה לילה שהבנות קמו,אני הרוג מעייפות!
לרוב אני עובד בבוקר,ככה שבצהריים אני עם שלושתם לבד בבית!! עד שהאמא חוזרת ב19:00 כזה,ואז יש מקלחות וכו וכו.
הכל שאלה של סדר עדיפיות בחיים.

ויתרתי אתמול על יציאה עם חברים כדי להספיק להתאמן
לא יצאתי כבר שנים חביבי
יש מניעה להתאמן בבית? להפוך איזה לחדר,לחדר אימונים שלך?
@BeN35

אם קראת לו "קראב" זה רגע השיא שלי בחיים.

נראה מי הראשון שיבין

רמז:בובספוג
אני מתאמן בבית(המרחק למשקולות מאוד קצר אל עם זאת מאוד מאוד רחוק) שמטפסים עליך שלושה ילדים
כמה משמרות בוקר אתה עובד בשבוע?
לרוב בוקר,אולי פעמיים צהריים
למה שלא תקום מוקדם יותר בבוקר ותתאמן?
האופציה הנכונה ביותר,כמובן אם עבר לילה שקט עם התינוקות

האופציה הנכונה ביותר,כמובן אם עבר לילה שקט עם התינוקות
או להתאמן אחרי שהם הולכים לישון,
או שתעשו בבית הסכם קואליציוני כלשהו,שאשתך תקלח אותם כי אתה כל היום איתם,ולך תהיה שעה חופשית מ19:30 עד 20:30

כח רצון, סדר עדיפויות ואישה תומכת 😃
אני עובד מ9 בבוקר עד 7 בערב, מגיע לקלח את הילדה, מרדים אותה וסביבות 9 בערב יוצא לאימון...
קשוח מאוד אבל כשיש כח רצון ומטרות הכל אפשרי.
לא אגיד שזה קל, אבל אני מקפיד לתת בראש כמה שאפשר.

תדבר איתי שיהיה לך שלושה ילדים!
יש לנו בן 3 ותאומות בנות שנה.
המצב יותר מורכב מכפי שציינת,תאמין לי שלהתבכיין אני האחרון.
האופציה של לקום ב05:00 ולעשות אימון הכי נכונה,אבל אם היה לילה שהבנות קמו,אני הרוג מעייפות!
לרוב אני עובד בבוקר,ככה שבצהריים אני עם שלושתם לבד בבית!! עד שהאמא חוזרת ב19:00 כזה,ואז יש מקלחות וכו וכו.
התכנון בשנים הקרובות 3 ילדים, אשמח לדבר איתך 😁
לרוב אני מתחיל להתאמן ב 8-9 בערב, אחרי שאני קם ב 5:30 כל בוקר ואמרתי כבר את שעות העבודה שלי. וכן, אמנם אין לי עדיין 3 ילדים אבל גם ילד אחד יכול להעיר בלילה (אישתי קמה אליו אבל אני עדיין מתעורר מזה מן הסתם), אז כן אף פעם אין מספיק שעות שינה.
חוץ מזה שאני אישית מכיר לא מעט אנשים שהם עובדי ייצור במפעל, עובדים שבוע יום שבוע לילה, 11-12 שעות כל משמרת, יש להם משפחות ומי שיש לו את הרצון מוצא את האפשרות להתאמן.
אז וואלה אין לי עניין לעשות איתך תחרות למי יותר קשה, ואני מבין ש3 ילדים זה לא קל, אבל 4 שעות עבודה ביום זה לא משהו שאתה יכול להגיד שאין לך אפשרות להתאמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית