איך אנשים על חומרים מתמודדים עם התקרחות?

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
במיוחד אנשים על טסט וחומרים שמגבירים את הDHT בגוף. יש משהו שעושים כדי להימנע מזה?

עכשיו מה שהם אומרים על ה2% זה חרטא מדובר בהרבה יותר האנשים שמקצינים קצת לכיוון השני טוענים שמדובר ב50%. אנשים גם טוענים שזה נזק לא הפיך כלומר גם לאחר הפסקת השימוש משהו נדפק אצלהם והרס להם את החיים. אנשים נכנסו לדיכאון מהסיפור הזה והפכו לאובדניים.
אתה ניזון מטרולים שזה כבר לא בריא.

-מחקרים מראים שזה לא נכון
&אתה בעצמך מביא מידע מאתר רשמי כלשהו ואז אומר שזה גם לא נכון.
אני מנסה להבין באמת,למה אתה חושב שהשמועות שאתה קורא בפורומים הם האמת,והמדע,המאמרים והמחקרים טועים?
אתה מכניס את עצמך לסרטים

• פותח/ת השרשור
זה פשוט כסת"ח. אומרים 2% כדי להגיד הנה אמרנו שזה יכול לקרות שבפועל מדובר בהרבה יותר אחוזים
אתה ניזון מטרולים שזה כבר לא בריא.

-מחקרים מראים שזה לא נכון
&אתה בעצמך מביא מידע מאתר רשמי כלשהו ואז אומר שזה גם לא נכון.
אני מנסה להבין באמת,למה אתה חושב שהשמועות שאתה קורא בפורומים הם האמת,והמדע,המאמרים והמחקרים טועים?
אתה מכניס את עצמך לסרטים
אני מביא את המידע כדי להגיד שקיום הבעיה מוכח אבל שלדעתי במציאות עניין האחוזים שונה

זה פשוט כסת"ח. אומרים 2% כדי להגיד הנה אמרנו שזה יכול לקרות שבפועל מדובר בהרבה יותר אחוזים
זה לא כסתח,זה מבוסס על שלושה מחקרים שאני באופן אישי מכיר .
באופן מאוד ברור מדובר על פחות מ2 אחוזים שסובלים מזה,ולכולם בלי יוצא מן הכלל הליבידו חזר תוך חמישה ימים

במחקר רביעי רצו לבדוק למה יש פגיעה בליבידו ונתנו לנחקרים פלצבו של פרופסיה ואמרו להם שלפעמים יש פגיעה בחשק המיני.
ונחש מה? בערך 2% דיווחו על פגיעה בחשק המיני למרות שהם בעצם קיבלו כדורי סוכרזית.
ואז הגיעו למסקנה שעצם הידיעה שאולי תהיה פגיעה בליבידו,זה מה שגורם פסיכולוגית לבעיות בחשק המיני.

לא יודע...אבל גם אם תגיד לי עכשיו 30 קילו של מסת שריר טהורה + ליפטים פסיכים בעד קרחת, התשובה היא לא. לא פחות מפחיד משיתוק ציר

• פותח/ת השרשור
זה לא כסתח,זה מבוסס על שלושה מחקרים שאני באופן אישי מכיר .
באופן מאוד ברור מדובר על פחות מ2 אחוזים שסובלים מזה,ולכולם בלי יוצא מן הכלל הליבידו חזר תוך חמישה ימים

במחקר רביעי רצו לבדוק למה יש פגיעה בליבידו ונתנו לנחקרים פלצבו של פרופסיה ואמרו להם שלפעמים יש פגיעה בחשק המיני.
ונחש מה? בערך 2% דיווחו על פגיעה בחשק המיני למרות שהם בעצם קיבלו כדורי סוכרזית.
ואז הגיעו למסקנה שעצם הידיעה שאולי תהיה פגיעה בליבידו,זה מה שגורם פסיכולוגית לבעיות בחשק המיני.
יש פורום ייעודי להקרחות ונשירת שיער, יש שם פורום שלם על פרופסיה והמון אנשים שם מתלוננים על תופעות הלוואי הללו שטוענים שגם אנשים קרובים אליהם שהשתמשו חוו את אותם התופעות. בנוסף לאלה יש שם גם הרבה אנשים שלא לוקחים מהפחד מאותם התופעות... קצת קשה להתעלם מזה למרות שמה שאתה אומר די משכנע...

אנשים שם מתלוננים על תופעות הלוואי הללו שטוענים שגם אנשים קרובים אליהם שהשתמשו חוו את אותם
כנראה האפקט הפסיכולוגי,
זה קיבל שם של "משתק מיניות"

עובדה.. אתה בעצמך אומר :
. בנוסף לאלה יש שם גם הרבה אנשים שלא לוקחים מהפחד מאותם התופעות

• פותח/ת השרשור
לא יודע...אבל גם אם תגיד לי עכשיו 30 קילו של מסת שריר טהורה + ליפטים פסיכים בעד קרחת, התשובה היא לא. לא פחות מפחיד משיתוק ציר
upload_2019-4-9_21-45-45.png

• פותח/ת השרשור
כנראה האפקט הפסיכולוגי,
זה קיבל שם של "משתק מיניות"

עובדה.. אתה בעצמך אומר :
עדין קשה לי להאמין שזה רק פסיכולוגי
בסדר זה מקרה קיצוני......בוא אני אראה לך גם מקרה קיצוני עם שיער:

843be8ea4d07e9ec84f4d9ac723a679a.jpg

מה עדיף?
שחיף

עדיף הלמעלה לדעתי. אלא אם כן זאת עסקת חבילה עם אנג'לינה ג'ולי

מינוקסידיל הכי יעיל כשמפו או קצף לשיער.
אני אישית שמעתי מכמה אנשים שנטלו פרופסיה שזה גרם להם לדיכאון ולקשיים בתפקוד מיני.
תכלס הייתי מתחיל עם מינוקסידיל...

• פותח/ת השרשור
מינוקסידיל הכי יעיל כשמפו או קצף לשיער.
אני אישית שמעתי מכמה אנשים שנטלו פרופסיה שזה גרם להם לדיכאון ולקשיים בתפקוד מיני.
תכלס הייתי מתחיל עם מינוקסידיל...
זה למרוח פעמיים ביום לחכות חצי שעה על הראש... צריך להתמיד בזה ובעצם להשתעבד לזה. אומרים שבעיה לפספס. עושה גירויים בראש ויכול להצמיח שיער בעוד מקומות.

יש כזה בצורה של שמפו פשוט במקלחת, כמו שמפו רגיל ששמים על הראש ואז שוטפים?

זה למרוח פעמיים ביום לחכות חצי שעה על הראש... צריך להתמיד בזה ובעצם להשתעבד לזה. אומרים שבעיה לפספס. עושה גירויים בראש ויכול להצמיח שיער בעוד מקומות.

יש כזה בצורה של שמפו פשוט במקלחת, כמו שמפו רגיל ששמים על הראש ואז שוטפים?

תקנה מינוקסידיל קצף. איזה חצי שעה על הראש? זה תוך 5 דקות מתייבש לחלוטין אתה לא צריך ''שמפו'' פשוט מינוקסידיל קצף. יש לי ראש מלא שיער אבל השתמשתי בזה דווקא לזקן (וזה עבד בענק) זה פשוט מזרים דם לאזור ומגרה את השיער לצמוח, זה עובד על כל מקום בגוף. הקצף הוא גם פחות סיסטמי ככה שלא אמור לגדול לך שיער במקומות משונים. הנוזל מתייבש תוך חצי שעה בערך + יותר סיסטמי...פחות עדיף.

יש לי ראש מלא שיער אבל השתמשתי בזה דווקא לכתפיים (וזה עבד בענק) זה פשוט מזרים דם לאזור ומגרה את השיער לצמוח, זה עובד על כל מקום בגוף.

יש לי ראש מלא שיער אבל השתמשתי בזה דווקא לגבות (וזה עבד בענק) זה פשוט מזרים דם לאזור ומגרה את השיער לצמוח, זה עובד על כל מקום בגוף.

הייתי חייב, הרגת אותי עם הזקן 🤣

אבל לא צחקתי...זה באמת עבד בצורה יוצאת דופן לזקן (זו לא ציניות) למרות שאני מניח שהבנת בכל מקרה

Minoxidil for Beard Growth (The 2019 Bible): EVERYTHING You Need To Know!

זה דבר די מוכר

כנראה בגלל הגיל שלי זה נראה לי מצחיק שמישהו ישתמש במינוקסי על הזקן, כאילו אני צריך את ה- five o'clock shadow בשעה שלוש 😃

כנראה בגלל הגיל שלי זה נראה לי מצחיק שמישהו ישתמש במינוקסי על הזקן, כאילו אני צריך את ה- five o'clock shadow בשעה שלוש 😃

זה עובד ממש חזק למען האמת. יש יותר זרימת דם בפרצוף מאשר בקרקפת לכן זה גם יותר אגרסיבי ועובד יותר טוב. תפסיק להיות זקן, מתים מזה.
אז זה הסוד לזקן שלך.
ידעתי שזה לא רק טסטוסטרון.

שמע כבר אמרתי לך את זה פעם ופשוט לא היה לי כוח לחזור על זה שוב פעם בגלל שהזיכרון שלך ממש גרוע, כמו שחשבת שאתה low test...
אני כבר לא מרגיש טעם אלחנן (ואיזה טסטוסטרון אני שחיף סאחי מת שלא יתבלבלו לי פה)

נערך לאחרונה:
שמע כבר אמרתי לך את זה פעם ופשוט לא היה לי כוח לחזור על זה שוב פעם בגלל שהזיכרון שלך ממש גרוע, כמו שחשבת שאתה low test...
אני כבר לא מרגיש טעם אלחנן.
איזה באסה, אני שוכח את כל הדברים הטובים והחשובים באמת.
אולי אני אפתח פוסט על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית