הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זרמים בידיים בלחיצות

TheHulk

משתמש פעיל
806
49
נק' מוניטין:
849
806
49
היי,
מתאמן הרבה זמן (6 שנים) ובזמן האחרון (שנה) יש לי איזה תופעה שבאה והולכת, של זרמים בשתי הידיים בלחיצות חזה ולחיצות כתפיים, בעיקר שמופעל לחץ על מפרק כף היד.

זה קורה לי בעיקר בחזרות יחסית גבוהות (10+) ומורגש לאורך כל האמה עד המרפק. זרמים חזקים שגורמים לי להפסיק את הסט.

מרגיש כמו עצב שנלחץ או משהו.

מישהו חווה או מכיר את התופעה?

תודה

לא יודע מה יש לך אבל זה נשמע כמו brachial plexus. זה עצב שעובר שם עד האמה. חפש בגוגל דרכים לשפר את זה. כמובן שזה יכול לקרות מהרבה דברים אבל זה הדבר היחיד שאני מכיר שנמשע קשור לסיפור שלך (כמובן שגם אם זה העצב הזה יש כמה סיבות למה אתה מרגיש אותו כמו bad posture ראש קדימה וכו)

מקווה שעזרתי

• פותח/ת השרשור
לא יודע מה יש לך אבל זה נשמע כמו brachial plexus. זה עצב שעובר שם עד האמה. חפש בגוגל דרכים לשפר את זה. כמובן שזה יכול לקרות מהרבה דברים אבל זה הדבר היחיד שאני מכיר שנמשע קשור לסיפור שלך (כמובן שגם אם זה העצב הזה יש כמה סיבות למה אתה מרגיש אותו כמו bad posture ראש קדימה וכו)

מקווה שעזרתי
תודה רבה,
הצלחתי למצוא קשר מידע כי brachial plexus זה נראה לי כללי מאוד.
אבל נראה לי שאני אפנה לאורטופד בינתיים, אולי יהיו לו תובנות.

אני לא חושב שזה קשור לטכניקה, כי בדקתי אותה כבר מספר רב של פעמים, אבל אשים לב בכל זאת.

אם יש למישהו דרך למקד אותי, אשמח 😃

קרה לי שקיבלתי כמו ''זרמים'' בידיים בזמן לחיצות וזה טמטם אותי. לא הפסקתי בגלל זה את הסט כי הכאב לא היה נורא אבל זה היה כזה מוזר
ולא נעים, עבר לחלוטין לבד....סליחה שאני לא בדיוק עוזר, אבל סתם ניסיון אישי. הזרמים האלו קרו בעיקר שהגעתי לסוף של החזרות איפה
שזה מתחיל להיות קשה.

קרה לי שקיבלתי כמו ''זרמים'' בידיים בזמן לחיצות וזה טמטם אותי. לא הפסקתי בגלל זה את הסט כי הכאב לא היה נורא אבל זה היה כזה מוזר
ולא נעים, עבר לחלוטין לבד....סליחה שאני לא בדיוק עוזר, אבל סתם ניסיון אישי. הזרמים האלו קרו בעיקר שהגעתי לסוף של החזרות איפה
שזה מתחיל להיות קשה.
קרה לי אותו דבר. בנוסף גם היה לי זרם במרפק בלחיצת כתפיים בהורדה של המוט. עדיין לפעמים מרגיש אבל הרבה פחות. מה שכן הייתי מנסה זה אולי להוריד קצת מהנפח עבודה ולראות איך זה משפיע, כי אצלי זה היה מתגבר אם הייתי עושה יותר מדי לחיצות ומשיכות. ועוד משהו שאולי הייתי מנסה, לנסות להצר או להרחיב אחיזה ולראות איך זה משפיע.

תודה רבה,
הצלחתי למצוא קשר מידע כי brachial plexus זה נראה לי כללי מאוד.
אבל נראה לי שאני אפנה לאורטופד בינתיים, אולי יהיו לו תובנות.

אני לא חושב שזה קשור לטכניקה, כי בדקתי אותה כבר מספר רב של פעמים, אבל אשים לב בכל זאת.

אם יש למישהו דרך למקד אותי, אשמח 😃

לא חייב להיות קשור לטכניקה. זה יכול לקרות ממשהו שלוחץ על העצב הזה כמו: pec. Minor תפוס או "ראש קדימה" בה הראש מוטה קצת קדימה וכך נוצר לחץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית