הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שמירה על נפח אימונים

אני=]

משתמש משקיע
4,022
3,085
נק' מוניטין:
4,104
4,022
3,085
ספייס רשל"צ
בשבועיים הקרובים לא יהיה לי איך להגיע לחדר כושר, וממש חבל לי לאבד את כל מה שהשגתי עד כה מבחינת משקלים.
יש לי בבית משקולות מתפרקות נחמדות שהמשקל הכי כבד שאפשר להעמיס עליהן זה 10 על משקולת אחת, או 7.5 עם שתי משקולות.
חישבתי את נפח האימונים שלי באופן כללי
עם המשקלים של חדר הכושר ורשמתי את כל המספרים.
אם אני אגדיל את מספר החזרות/הסטים עד לנפח שאני עושה בחדכ"ש תוך כדי שימוש במשקלים נמוכים יותר, זה בעצם משמר לי את המשקל שאני עושה כרגיל?

לדוג אם אני עושה סקוואט עם מוט של 25 קילו × 12 × 3 = 900
אז אם אעשה סקוואט עם שתי משקולות יד 7.5 × 15 × 4 = 900

לדעתי זה אפשרי, כמובן בעדיפות לא להגזים עם מספר החזרות שיהיה גבוה מידי, תמיד אפשר להוסיף סטים.
זה יכולה להיות גם הזדמנות לעבוד על טכניקה, להוריד קצת משקלים כדי להתאושש אם את כבר הרבה זמן עולה משקלים בין אימון לאימון או לעשות את התרגילים בצורה איטית ומבוקרת יותר, למשל בסקוואט להישאר עוד שנייה למטה ואז לעלות.
בכל מקרה אחרי הכול זה שבועיים ולא תהיה צניחה דרסטית במשקלים גם אם תשבי כל היום מול הטלוויזיה.

בשבועיים הקרובים לא יהיה לי איך להגיע לחדר כושר, וממש חבל לי לאבד את כל מה שהשגתי עד כה מבחינת משקלים.
לא תאבדי כלום בשבועיים,יש מצב שתחזרי מעט חזקה יותר אפילו.

תקפידי על התזונה והכל יהיה בסדר

• פותח/ת השרשור
אני לא מתאמנת מספיק זמן כדי להרשות לעצמי להתבטט שוב חחחח
אפילו אם אעשה רק אימון אחד מאולתר בשבוע, ממש חשוב לי לשמור על השגרה.
חוץ מזה שאני נהנית מזה נורא 😃
אני חושבת שאולי אוסיף אימון ביתי קבוע בסופי שבוע, כי ככה בכללי אני מתאמנת רק פעמיים בחדכש, וההתקדמות היא נורא איטית.
איזה תרגיל ביתי יכול להחליף את החתירה במכונה?
ואפשרי לעשות דדליפט עם משקולות?

אני לא מתאמנת מספיק זמן כדי להרשות לעצמי להתבטט שוב חחחח
אפילו אם אעשה רק אימון אחד מאולתר בשבוע, ממש חשוב לי לשמור על השגרה.
חוץ מזה שאני נהנית מזה נורא 😃
אני חושבת שאולי אוסיף אימון ביתי קבוע בסופי שבוע, כי ככה בכללי אני מתאמנת רק פעמיים בחדכש, וההתקדמות היא נורא איטית.
איזה תרגיל ביתי יכול להחליף את החתירה במכונה?
ואפשרי לעשות דדליפט עם משקולות?
זה הכיף של ההתחלה, תהני מזה.
אפשר לעשות בנט אובר במקום החתירה.
ולגבי הדדליפט

יש לי בבית משקולות מתפרקות נחמדות שהמשקל הכי כבד שאפשר להעמיס עליהן זה 10 על משקולת אחת, או 7.5 עם שתי משקולות.
חישבתי את נפח האימונים שלי באופן כללי
עם המשקלים של חדר הכושר ורשמתי את כל המספרים.
אם אני אגדיל את מספר החזרות/הסטים עד לנפח שאני עושה בחדכ"ש תוך כדי שימוש במשקלים נמוכים יותר, זה בעצם משמר לי את המשקל שאני עושה כרגיל?

לדוג אם אני עושה סקוואט עם מוט של 25 קילו × 12 × 3 = 900
אז אם אעשה סקוואט עם שתי משקולות יד 7.5 × 15 × 4 = 900
כמובן שלא תאבדי כלום בשבועיים אבל קבלי ח"ח על הגישה. אהבתי מאוד.
ותמיד נחמד לעבוד בצורה אחרת לתקופה מסויימת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית