הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע התזונה שלי, מה אתם אומרים?

Mr. Biceps

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
8
14
0
אני מתאמן בשחייה 3 פעמים בשבוע, שעה כל פעם. בנוסף אני גם מתאמן במכון 2-3 פעמים בשבוע ועובד על SS. בניתי לעצמי תוכנית תזונה ע"י מאמר בKILOGRAM
מה אתם אומרים עליה? התזונה טובה או לא?

בוקר: יוגורט, שקית שוקו, 4קוביות שוקולד
בצפר: לחמנייה עם חביתה וחומוס, פיתה עם נקניק וחומוס, 2 פרוסות לחם עם קוטג'(בזמן בצפר אני קונה קרטון חלב ושותה אתו בזמן בצפר..)
אחרי הבצפר: קערית קורנפלקס, דייסת אורז, חצי טונה עם 2 פרוסות לחם
אחרי הצהריים: ארוחה גדולה( בשר+ירקות+ אורז/תפו"א/קוסוקוס/איטריות), טוסט עם גבינה וטונה(טעים רצח)
ערב: ארוחה בינונית (קצת פחות מהארוחה הגדולה), 400 מ"ל חלב, 2 פרוסות לחם עם שוקולד
לילה: 200 מ"ל חלב, 2 פרוסות לחם עם משהו..

4800 קלוריות
247 חלבון
128 שומן
660 פחממות

תודה לעונים 🙌

יכול להיות שאתה מגיע ל-4800 בגלל הארוחה, אבל קצת קשה להאמין.
בכל אופן זה לא ממש משנה, אם אתה עולה במשקל + עולה במשקלים מאימון לאימון אז זה בסדר כרגע.

אגב, זה אתה בתמונת פרופיל? כי אם לא, אני לא ממש מצליח להבין למה בחורים שמים תמונות של בחורים אחרים בפרופיל שלהם.

יכול להיות שאתה מגיע ל-4800 בגלל הארוחה, אבל קצת קשה להאמין.
בכל אופן זה לא ממש משנה, אם אתה עולה במשקל + עולה במשקלים מאימון לאימון אז זה בסדר כרגע.

אגב, זה אתה בתמונת פרופיל? כי אם לא, אני לא ממש מצליח להבין למה בחורים שמים תמונות של בחורים אחרים בפרופיל שלהם.
גוף מטרה אחי מה תלא יודע איך זה עובד, מוטיבציההההההההההה

• פותח/ת השרשור
MOSHE לא היה לי משתמש קודם, זה המשתמש הראשון שלי..
אני גם לא אח של לטיסימוס אבל קיבלתי את ההשראה לשם ממנו..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית