הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על התקדמות

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
שבת שלום ,לאחרונה פתחתי פה הרבה אשכולות על התכנון התקדמות שלי ,גם כשענו לי לא ככ הבנתי אז לקחתי פסק זמן קטן כדי לקרוא וללמוד בעצמי,קראתי ולמדתי המון ותכננתי לי התקדמות שנראת לי מעולה . דעתכם?
דוגמא לחזה :
התקדמות שבועית בנפח עבודה :
שבוע 1-בנץ 75 ק''ג 5 חזרות 5 סטים
שבוע 2-בנץ 75 ק''ג 5 חזרות 6 סטים
שבוע 3-בנץ 77.5 ק''ג 5 חזרות 6 סטים
שבוע 4-בנץ 77.5 ק''ג 6 חזרות 6 סטים
שבוע 5 דילואד .
אחרי הדילואד מתחיל מחדש על משקל גבוה יותר במקום 75 קילו 77.5 ומאפס חזרות וסטים..וכן הלאה..

לא נראה לי הגיוני שתצליח לעלות מ75 ל6X5 ל77.5 ל6X5 תוך שבוע וכנל שבוע אחרי לעלות בכל ה6 סטים מ5 חזרות ל6 חזרות

• פותח/ת השרשור
לא נראה לי הגיוני שתצליח לעלות מ75 ל6X5 ל77.5 ל6X5 תוך שבוע וכנל שבוע אחרי לעלות בכל ה6 סטים מ5 חזרות ל6 חזרות
לפי מה שהבנתי דווקא התכנון אמור להיות על בסיס שבועי,יש לך הצעה טובה יותר?

לפי מה שהבנתי דווקא התכנון אמור להיות על בסיס שבועי,יש לך הצעה טובה יותר?
לדעתי אם אתה כבר עברת את השלב של התקדמות לינארית תקח פשוט טווח חזרות עליון ותחותן נגיד 5-7 או 6-8 תתחיל למשל 5 סטים של 6 אימון הבא תנסה לעלות ל76666 או אם אתה יכול יותר לפי תחושה 77666 ואז ככה כשתיע בסוף ל88888 תעלה משקל ותרד בחזרה ל66666

לפני שאתה הולך להמציא את הגלגל מחדש, למה שלא תנסה תוכנית קיימת, ממליץ לך לעשות טקסס ללחיצות לכמה חודשים ולחזור עם תובנות.

• פותח/ת השרשור
לפני שאתה הולך להמציא את הגלגל מחדש, למה שלא תנסה תוכנית קיימת, ממליץ לך לעשות טקסס ללחיצות לכמה חודשים ולחזור עם תובנות.
ראיתי שטקסס זה למתקדמים...אני לא נחשב מתאמן מתקדם...ואפשר הסבר בבקשה למה לא טוב מה שעשיתי? קראתי ממש הרבה את המאמרים על התקדמות ויישמתי מה שלמדתי..

אם הצלחת עם משקל עבודה נכחי כל הסטים כל החזרות ללא כשל, אימון הבא תעלה משקל עבודה בעוד 2.5kg וחוזר חלילה...
מתי שאתה מגיע לכשל תבדוק האם שינה, תזונה היו נכונים, אולי טכניקה, אולי יש תשישות ודרוש דילאוד/ריסט/מנוחה מוחלטת. יכול להיות הרבה סיבות.
לפי מה שאני מבין אתה כמוני מתאמן מתחיל, עובד על מאסה, רוצה לעלות משקלי עבודה.
אתה יכול להעלות במשקלים והרבה בלי לתכנן בלוק אימונים תאמין לי.
כשאתה תרגיש ממש תקוע עם משקלים כבדים אתה תדע לבד מתי לתכנן בלוק אימונים, מתי לעשות דילאוד/ריסט וכו'.
אתה מאוד מתוסבך עם עצמך אחי.
קח תכנית שנראת לך מעניינת ומאתגרת, שמתאימה למטרה ולרצון שלך, תיישם אותה תוך כדי הקפדה על תזונה ושינה, ואתה תראה תוצאות.

• פותח/ת השרשור
אם הצלחת עם משקל עבודה נכחי כל הסטים כל החזרות ללא כשל, אימון הבא תעלה משקל עבודה בעוד 2.5kg וחוזר חלילה...
מתי שאתה מגיע לכשל תבדוק האם שינה, תזונה היו נכונים, אולי טכניקה, אולי יש תשישות ודרוש דילאוד/ריסט/מנוחה מוחלטת. יכול להיות הרבה סיבות.
לפי מה שאני מבין אתה כמוני מתאמן מתחיל, עובד על מאסה, רוצה לעלות משקלי עבודה.
אתה יכול להעלות במשקלים והרבה בלי לתכנן בלוק אימונים תאמין לי.
כשאתה תרגיש ממש תקוע עם משקלים כבדים אתה תדע לבד מתי לתכנן בלוק אימונים, מתי לעשות דילאוד/ריסט וכו'.
אתה מאוד מתוסבך עם עצמך אחי.
קח תכנית שנראת לך מעניינת ומאתגרת, שמתאימה למטרה ולרצון שלך, תיישם אותה תוך כדי הקפדה על תזונה ושינה, ואתה תראה תוצאות.
תודה אחי,אני מתאמן שנה+ אבל מבחינת משקלי עבודה אני מחשיב עצמי כמתחיל...אני חושב שאולי אשנה לגמרי תוכנית כי אני באמת די הסתבכתי ..AB מרגיש שיותר מידי נפח וההתאוששות לא משהו (אימונים שלי יכולים לקחת שעתיים וחצי)
אני חושב שאנסה ss שהיא כבר מתוכננת התקדמות ואעלה בה משקלים

ראיתי שטקסס זה למתקדמים...אני לא נחשב מתאמן מתקדם...ואפשר הסבר בבקשה למה לא טוב מה שעשיתי? קראתי ממש הרבה את המאמרים על התקדמות ויישמתי מה שלמדתי..
ההתקדמות הזו לא הכי ריאלית

• פותח/ת השרשור
איך אתה מגיע לשעתיים וחצי אימון? אתה עושה משהו לא בסדר בוודאות.
חח אצלנו בחדכ מחכים הרבה זמן לכל מכשיר ...וזמן המנוחה שלי הוא 2 וחצי דקות בין סט לסט אז מפה לשם יוצא לי שעתיים שעתיים וחצי...לפעמים אני מחלק את האימון חלק מוקדם בבוקר וחלק בערב

אם תחליף תכנית זה ישפר את העומס בחדר כושר? לא נראה לי.
אם יש לך אפשרות לעבור לחד"כ אחר תשקול את זה.
אין אפקטיביות לאימון בצורה הזאת.
דבר נוסף. אתה יכול לפרט את תכנית האימונים שלך?

• פותח/ת השרשור
אם תחליף תכנית זה ישפר את העומס בחדר כושר? לא נראה לי.
אם יש לך אפשרות לעבור לחד"כ אחר תשקול את זה.
אין אפקטיביות לאימון בצורה הזאת.
דבר נוסף. אתה יכול לפרט את תכנית האימונים שלך?
לגבי לעבור חדכ לא כי הוא 7 דקות מהבית שלי ומאוד נוח ההגעה והוא גם גדול ומאובזר טוב..התוכנית שלי אצלם כשאגיע הביתה ואעלה כי אני לא זוכר אותה בעל פה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית