הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך קצב הירידה במשקל אמור להיות

אמתי

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי יש לי תפריט עם בערך 2400 קלוריות
משקל 86.9 התחלתי עם 13.6 אחוז שומן בערך
עכשיו אני רוצה להוריד כמה שפחות שריר האם קצב הירידה בסדר ?
שימו לב שהוא נהיה איטי משבוע לשבוע זה גם בסדר ?

קבצים מצורפים

• Screenshot_20190419-064725_Samsung Notes.jpg
    Screenshot_20190419-064725_Samsung Notes.jpg
    KB 32.3 · צפיות: 101
הקצב שלך אחלה לגמרי.
אפשר אפילו טיפה יותר מהר אם אתה רוצה לזרז את התהליך ונוח לך עם האוכל.
אתה יכל לרדת עד 800+- גרם בשבוע.

• פותח/ת השרשור
הקצב שלך אחלה לגמרי.
אפשר אפילו טיפה יותר מהר אם אתה רוצה לזרז את התהליך ונוח לך עם האוכל.
אתה יכל לרדת עד 800+- גרם בשבוע.
זהו בשבוע האחרון הורדתי עוד 200 קלוריות ליום רואים גם בשבוע האחרון

לפעמים המשקל קצת נתקע עכשיו אני לא יודע אם זה לכולם ככה אבל ממה שאמרו לי חברים וגם המורה שלי לשעבר בבית הספר זה קורה פה ושם כי "הגוף צריך להתרגל למשקל החדש" אלו היו המילים שלו. זה מה שקרה לי גם וקצת נתקעתי על 78 77 לתקופה מסוימת ואז אחרי התקופה המשכתי לרדת.. מקווה שתצליח להגיע למטרה שלך! 😃

אתה אמור לרדת 0.5%-1% מהמשקל שלך בשבוע, אבל על בסיס ממוצע שבועי, לא מומלץ להישקל רק פעם בשבוע

אפשר לדעת למה לא מומלץ להישקל רק פעם בשבוע? תודה.
כי יש תנודות במשקל מיום ליום, שיכולות להראות שיום אחד אתה בעליה ויום אחד בירידה, ככה שאם אתה נשקל ביום קל יותר אתה יכול לראות ירידה שלא קיימת, או אם אתה נשקל ביום כבד אתה יכול לראות תקיעה גם אם אתה באמת יורד במשקל, זה למה אתה רוצה לראות שינוי בממוצע

לפחות תגיד שערכת ושינית את השאלה. סתם יצאתי גולם

מצטער, בלי כוונה.

כי יש תנודות במשקל מיום ליום, שיכולות להראות שיום אחד אתה בעליה ויום אחד בירידה, ככה שאם אתה נשקל ביום קל יותר אתה יכול לראות ירידה שלא קיימת, או אם אתה נשקל ביום כבד אתה יכול לראות תקיעה גם אם אתה באמת יורד במשקל, זה למה אתה רוצה לראות שינוי בממוצע

אז בגדול אני צריך להישקל כל יום במשך כל השבוע ולהגיע לממוצע שבועי בשבת לצורך העניין?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית