הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית כוח פעמיים בשבוע

• פותח/ת השרשור Pitria
  • פורסם בתאריך

Pitria

משתמש מתחיל
56
1
נק' מוניטין:
4
56
1
אני חייל, בבסיס שלי יש חד"כ אבל אין בו כלוב ואין בו בנץ' ישר.
מה שאומר שלרשותי ימי חמישי ושבת בלבד לבצע תרגילים מורכבים של סקוואט דדליפט ופרס.
יש תוכנית כוח שאוכל ליישם ?
לדוגמה חמישי ושבת אימונים עצימים ובמהלך השבוע במכון בצבא אבצע איזשהו אימון התאוששות / אימונים עם תרגילי עזר ?
מנוסים מכאן יכולים לעזור לי ליצור איזושהי וריאציה שבה חמישי ושבת הם כביכול האימוני יסוד העיקריים של הכוח (שבהם רק אני יכול לבצע תרגילים מורכבים) .
המטרה היא כמובן להתחזק בהדרגה ולעלות במשקלים, לא בהכרח במהרה אבל לפחות איזושהי התקדמות .
נניח 2 אימונים של 5/3/1 אפשרי בהנחה ויש לי רק מחמישי עד מוצש להתאושש?

• פותח/ת השרשור
יש לך את התכנית פה לינארית 5X5 מדקאו מאת ביל סטאר - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף
הכוונה שתעשה את האימון השני והשלישי מתוך השלושה וכל שבוע תוסיף קצת משקל או תתקדם בחזרות. הייתי גם מוסיף מתח באימון של הדדליפט ואולי כמה סטים לידיים באימון של הבנץ׳.
ובמהלך השבוע בצבא, להוסיף אולי 2 אימונים לפלג גוף עליון (גב, כתפיים, קדמית, אחורית )? או שזה יפגע בהתאוששות של הבנץ ופרס

מיותר לדעתי. אתה יכול לעשות אימון של מתח, מקבילים, ידיים, תאומים, בטן והרחקות כתפיים באימון נוסף ביום שלישי. כמובן שאז אתה לא עושה אותם בסופש. חשוב לא להגזים ולעבוד חכם כדי שלא תהיה תשוש לאימונים של הסופש. 3 סטים לכל תרגיל יספיקו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית