התייעצות לגבי mk677

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
שלום לכולם עד לא מזמן רציתי להתחיל סייקל והחבר'ה בפורום הורידו אותי מזה ובצדק, היום חבר סיפר לי על חומר שנקרא mk677 שראיתי לאחרונה הרבה שמדברים עליו (גם כאן בפורום) אבל לא באמת מצאתי כאן מידע חיוני לגביו, כל מי שמכיר את החומר, יודע עד כמה הוא אפקטיבי, אחרי כמה זמן הוא עובד, מה התוצאות שלו וכמובן החשוב מכל מה הסיכונים ותופעות לוואי אשמח שתגידו לי כי כל פיסת מידע לגבי החומר הזה תעזור לי מאוד תודה מראש והמשך יום טוב לכולם!

• פותח/ת השרשור
שוב,אל תחפש תכנית במיוחד בשבילך כרגע..
תעבוד עם משהו מוכר וידוע כמו שציינתי בהודעה קודמת
איך אני יודע מכל התכניות המוכרות שיש מה הכי מתאים לי?
ואני מסוג האנשים שעובדים לפי הוראות, אני חייב תכנית כתובה ומסודרת על הדף כדי ללכת על פי התכנית וכדי להתמיד, אני לא מסוג האנשים שיקראו איזה תכנית באינטרנט ויגדילו ראש ויבנו את התכנית לעצמם, זה לא טוב שאני ככה אבל זה האופי שלי

אני חייב תכנית כתובה ומסודרת על הדף כדי ללכת על פי התכנית וכדי להתמיד
זה בדיוק התוכניות הכתובות והמוכרות מהאינטרנט
מסוג האנשים שיקראו איזה תכנית באינטרנט ויגדילו ראש ויבנו את התכנית לעצמם,
אל תבנה לעצמך ואל תשנה כלום

תלוי ברמה שלך,גיל,גובה,משקל,משקלי עבודה בתרגילים מורכבים..
Kotzer ימצא כבר מה עדיף לך כרגע ,תחכה שהוא יתעורר

בוא תשמע עוד סוד שמאמני כושר לא יודעים.
זה לא משנה אם התפריט שלך בנוי משוקולד וסוכר מזוקק או מלחם או מבטטה ואורז,זה לא משנה.
פחמימה זה פחמימה.
זה אותו גלוקוז בגוף ואותו גליקוגן שנאגר.

מה שחשוב בתפריט זה הערכים שאתה מגיע אליהם בסוף היום מבחינת קלוריות וחלבונים.
תשאף לפי 2 גרם חלבון ממשקל גוף,וקלוריות זה לפי המשקל שלך והיעד(מסה,חיטוב וכו')

ההבדל היחידי בין אורז לממתקים זה סיבים תזונתיים ומינרלים שיש לך באורז.
אין דבר כזה "קלוריה רעה" או לא יודע מה

איך לעזאזל אתה רוצה להשתמש בחומרים אם אין לך מושג אפילו איך להתאמן??? סליחה אבל התוכנית האימונים שציינתה פשוט הזויה לגמרי. חבל על הכסף שלך בחיי.. חוסר אחריות מוחלטת! מה המטרה שלך בכלל? כוח? היפרטרופיה?

• פותח/ת השרשור
בוא תשמע עוד סוד שמאמני כושר לא יודעים.
זה לא משנה אם התפריט שלך בנוי משוקולד וסוכר מזוקק או מלחם או מבטטה ואורז,זה לא משנה.
פחמימה זה פחמימה.
זה אותו גלוקוז בגוף ואותו גליקוגן שנאגר.

מה שחשוב בתפריט זה הערכים שאתה מגיע אליהם בסוף היום מבחינת קלוריות וחלבונים.
תשאף לפי 2 גרם חלבון ממשקל גוף,וקלוריות זה לפי המשקל שלך והיעד(מסה,חיטוב וכו')

ההבדל היחידי בין אורז לממתקים זה סיבים תזונתיים ומינרלים שיש לך באורז.
אין דבר כזה "קלוריה רעה" או לא יודע מה
אוקיי, יש מישהו בפורום הזה שיכול לעשות לי סדר בכל הדבר הזה ולבנות לי משהו מסודר כמו שצריך? (אפילו בתשלום)
איך לעזאזל אתה רוצה להשתמש בחומרים אם אין לך מושג אפילו איך להתאמן??? סליחה אבל התוכנית האימונים שציינתה פשוט הזויה לגמרי. חבל על הכסף שלך בחיי.. חוסר אחריות מוחלטת! מה המטרה שלך בכלל? כוח? היפרטרופיה?
המטרה שלי זה לגדול בקיצור לעלות במסה אבל כמו שאמרתי היום אי אפשר לדעת למי להאמין ולמי לא, כל ילד בן 18 כבר הופך למאמן ובונה תכניות ותפריטים לכן גם אני נפלתי ושילמתי על משהו שמתברר כרגע שהוא פשוט גרוע

אוקיי, יש מישהו בפורום הזה שיכול לעשות לי סדר בכל הדבר הזה ולבנות לי משהו מסודר כמו שצריך? (אפילו בתשלום)

אני לא חושב שאתה צריך כלכל להסתבך,זה סה"כ לאכול מה שאתה בוחר,כל עוד אתה נשאר בטווח קלוריות שהגדרת לעצמך וצורך מספיק חלבון

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שאתה צריך כלכל להסתבך,זה סה"כ לאכול מה שאתה בוחר,כל עוד אתה נשאר בטווח קלוריות שהגדרת לעצמך וצורך מספיק חלבון
נכון אבל אמרתי לך אני מעדיף תכנית מסודרת כמו שצריך שהכל מדוד לפי גרמים ככה הכי נוח לי להתנהל, זה עושה לי סדר בראש

1 . כדאי שקצת תלמד בעצמך,זה יקל עליך בהמשך בתחום הזה של פיתוח גוף..זה באמת לא מסובך ומורכב

2. @Mike מייק עושה ייעוצים אישיים ובניית תפריטים,תדבר איתו,תראה אם זה מתאים לך

• פותח/ת השרשור
1 . כדאי שקצת תלמד בעצמך,זה יקל עליך בהמשך בתחום הזה של פיתוח גוף..זה באמת לא מסובך ומורכב

2. @Mike מייק עושה ייעוצים אישיים ובניית תפריטים,תדבר איתו,תראה אם זה מתאים לך
סבבה אדבר איתו, תודה

המטרה שלי זה לגדול בקיצור לעלות במסה אבל כמו שאמרתי היום אי אפשר לדעת למי להאמין ולמי לא, כל ילד בן 18 כבר הופך למאמן ובונה תכניות ותפריטים לכן גם אני נפלתי ושילמתי על משהו שמתברר כרגע שהוא פשוט גרוע
צודק לגמריי. אבל לא נורא לפחות למדתה להבא.. רק אציין שאתה לא צריך נפח כל כך מטורף בישביל לגדול אבל כן צריך לבנות תוכנית אימונים בחוכמה. בהצלחה ידידי

• פותח/ת השרשור
צודק לגמריי. אבל לא נורא לפחות למדתה להבא.. רק אציין שאתה לא צריך נפח כל כך מטורף בישביל לגדול אבל כן צריך לבנות תוכנית אימונים בחוכמה. בהצלחה ידידי
תודה רבה, מקווה שאצליח

התפריט במבט ראשון לא נראה רע, למרות שאם יש לך ערכים סופיים (קלוריות, חלבון, פחמימה ושומן) זה בהחלט יעזור, כי נראה לי שיש שם כמות מוגזמת של קלוריות, אבל זה עכשיו סיפור ללכת לחשב כל פרט.
התוכנית זוועה, אם תסתכל על תוכנית של ארנולד שוורצנגר אפילו הוא לא עבד עם כל כך הרבה תרגילים וחלוקה כל כך פרטנית, אני באמת חושב שהוא רשם לך כל תרגיל שהוא מכיר.
תוכנית אתה תצטרך משהו הרבה הרבה הרבה יותר פשוט.
כדי לדעת מה להמליץ לך אני צריך לדעת קצת פרטים אישיים, כמה ניסיון יש לך במכון, ומשקלי עבודה בתרגילים המורכבים (סקוואט, בנצ', דדליפט)

• פותח/ת השרשור
התפריט במבט ראשון לא נראה רע, למרות שאם יש לך ערכים סופיים (קלוריות, חלבון, פחמימה ושומן) זה בהחלט יעזור, כי נראה לי שיש שם כמות מוגזמת של קלוריות, אבל זה עכשיו סיפור ללכת לחשב כל פרט.
התוכנית זוועה, אם תסתכל על תוכנית של ארנולד שוורצנגר אפילו הוא לא עבד עם כל כך הרבה תרגילים וחלוקה כל כך פרטנית, אני באמת חושב שהוא רשם לך כל תרגיל שהוא מכיר.
תוכנית אתה תצטרך משהו הרבה הרבה הרבה יותר פשוט.
כדי לדעת מה להמליץ לך אני צריך לדעת קצת פרטים אישיים, כמה ניסיון יש לך במכון, ומשקלי עבודה בתרגילים המורכבים (סקוואט, בנצ', דדליפט)
אוקיי, גיל:20 משקל: 58 גובה:1.68
אני מתאמן משהו כמו חצי שנה בערך, לגבי משקלי עבודה בדדליפט אין לי מושג כי רק שבוע שעבר הכניסו לי את זה לתכנית פעם ראשונה אז עדיין לא יצא לי ממש לעבוד עם זה רק איזה פעם או פעמיים, לגבי סקוואט אני עובד עם משקל ממש נמוך באזור ה50 קילו, ובבנצ' אני כבר מלא זמן תקוע במשקל לדעתי זה בגלל שיש לי דלקת ממושכת בכתף (כבר חצי שנה) אז זה ממש מקשה עלי לעבוד על כל מה שקשור לחזה
כן בגלל זה נחכה לפרטים נוספים.

@אביב חזיזה מה משקלי העבודה שלך בתרגילים המורכבים? אולי ננסה לעזור לך..
כתבתי את הפרטים אח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית