הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות לגבי mk677

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
שלום לכולם עד לא מזמן רציתי להתחיל סייקל והחבר'ה בפורום הורידו אותי מזה ובצדק, היום חבר סיפר לי על חומר שנקרא mk677 שראיתי לאחרונה הרבה שמדברים עליו (גם כאן בפורום) אבל לא באמת מצאתי כאן מידע חיוני לגביו, כל מי שמכיר את החומר, יודע עד כמה הוא אפקטיבי, אחרי כמה זמן הוא עובד, מה התוצאות שלו וכמובן החשוב מכל מה הסיכונים ותופעות לוואי אשמח שתגידו לי כי כל פיסת מידע לגבי החומר הזה תעזור לי מאוד תודה מראש והמשך יום טוב לכולם!

אוקיי, גיל:20 משקל: 58 גובה:1.68
אני מתאמן משהו כמו חצי שנה בערך, לגבי משקלי עבודה בדדליפט אין לי מושג כי רק שבוע שעבר הכניסו לי את זה לתכנית פעם ראשונה אז עדיין לא יצא לי ממש לעבוד עם זה רק איזה פעם או פעמיים, לגבי סקוואט אני עובד עם משקל ממש נמוך באזור ה50 קילו, ובבנצ' אני כבר מלא זמן תקוע במשקל לדעתי זה בגלל שיש לי דלקת ממושכת בכתף (כבר חצי שנה) אז זה ממש מקשה עלי לעבוד על כל מה שקשור לחזה

כתבתי את הפרטים אח
אז תכנית סגנון starting strength תהיה סבבה לך לגמרי, אתה יכול למצוא אותה בפורטל, או תכנית כמו ה-candito linear, שחיפוש של זה באינטרנט יביא אותך ישר לאתר שלו עם הורדה חינם של התוכנית.
התוכניות האלה ייתנו לך בסיס טוב, אני אישית ממליץ על הקנדיטו אבל היא דורשת מעט יותר בחירה (יש לך אופציות של תרגילים לבחור), אבל SS לעומת זאת היא מאוד ישר ולעניין

• פותח/ת השרשור
אז תכנית סגנון starting strength תהיה סבבה לך לגמרי, אתה יכול למצוא אותה בפורטל, או תכנית כמו ה-candito linear, שחיפוש של זה באינטרנט יביא אותך ישר לאתר שלו עם הורדה חינם של התוכנית.
התוכניות האלה ייתנו לך בסיס טוב, אני אישית ממליץ על הקנדיטו אבל היא דורשת מעט יותר בחירה (יש לך אופציות של תרגילים לבחור), אבל SS לעומת זאת היא מאוד ישר ולעניין
אתה יכול לשלוח לכאן קישור לתכנית?
ולפי מה שהבנתי ss היא לא בדיוק התכנית האידיאלית להעלאת מסת שריר

אתה יכול לשלוח לכאן קישור לתכנית?
Candito Training HQ
כאן יש לך לינק להורדה

תוכנית אימונים - Starting Strength (SS) - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף

ולפי מה שהבנתי ss היא לא בדיוק התכנית האידיאלית להעלאת מסת שריר
היא לא אידאלית, זה למה אני ממליץ על הקנדיטו, אבל אם תחליט ללכת על ה-SS בהחלט אתה תעלה במסת שריר, והיא תיתן לך בסיס טוב לתוכניות טובות יותר שמצריכות בסיס טוב בתרגילי הבסיס

• פותח/ת השרשור
Candito Training HQ
כאן יש לך לינק להורדה

תוכנית אימונים - Starting Strength (SS) - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף

היא לא אידאלית, זה למה אני ממליץ על הקנדיטו, אבל אם תחליט ללכת על ה-SS בהחלט אתה תעלה במסת שריר, והיא תיתן לך בסיס טוב לתוכניות טובות יותר שמצריכות בסיס טוב בתרגילי הבסיס
אתה יכול לשלוח גם קישור לקנדיטו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית