הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה|תוכנית המאסה שלי

• פותח/ת השרשור Bender
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Bender

משתמש מתחיל
255
0
נק' מוניטין:
-194
255
0
תיראו, אין לי כלוב כדי לעשות סקוואט ומילטרי ובכלל המדריך משגע לי ת'שכל. הקיצר עזבו ת'תרגילים המורכבים שניה ותגידו לי אם זה בסדר למאסה. זה FBW

רגליים:

לג פרס 3X8-12

חזה:

לחיצת חזה עם מוט 3X5-8

גב:

פולי עליון לחזה 3X8-12

כתפיים:

לחיצת כתפיים 2X8

יד קדמית:

כפיפות מרפקים עם מוט אולימפי 2X6-12

יד אחורית:

לחיצה צרפתית 1X8-12

בטן:

3X8-12

תוכנית בסדר מבחינת הנפח, אם התרגילים האלה הם באמת הכי טוב שאתה יכול לעשות במכון שלך אז לך על זה.

אם לדורה יש רגליים יותר גדולות משלי, אז כנראה הרגליים של טוב טוב הגמד יותר גדולות משלך... במצב שלך לא הייתי מדבר, אתה עם כל הSSים שלך לא יצא ממך כלום, אני עוד הייתי עוד משקל עודף בתחילת האימון עם 90 אחוז שומן ו10 אחוז שריר (הייתי איזה 95 קילו על 1.76 וידיים בעובי של עיפרון) עשיתי שינוי שלא הרבה היו עושים גם בלי כלובים וכל החרא הזה. חתיכת קנאי, היית גומר על מגזין גייז לגוף/רגליים כמו שלי . ואתה באותו אשכול אמרת "יש לך רגליים ענקיות מה אתה עוד רוצה שנגיד לך" חח איזה אפס.

איך אני אעשה מה שבא לי? אתה חושב שאני לא רוצה לעשות סקוואט? אני אומר לך שאין לי כסף למכון כושר, ומה גם אין לי אחד בעיר. אין לנו כלוב, ומסוכן לעשות סקוואט בחדר כושר שלנו כי הוא צפוף... מה גם המדריך לא מרשה לנו לעשות תרגילים מורכבים (חוץ מסקוואט בסמית' ובנץ') ואני לא יכול לעשות שומדבר נגד זה, זה או שאני עף מהחדר כושר או שאני מקשיב לו כמו טטלה ועושה מה שיש. ואני בוחר ת'אפשרות השניה. אם הייתי רואה שאני לא מתקדם ולא משתנה הייתי פורש, אבל התקדמתי אז למה לי? אני מת לעשות תרגילים מורכבים אבל אי אפשר, מה גם המדריך אחלה בחור ולא נעים להתווכח איתו על דברים טיפשיים, הוא חושב שנגמור בבית חולים אם נעשה דברים כאלה הוא לא מבין. יש לו טראומות מאיזה ילד ולא בא לו שייקרא לאחרים את זה עד שלפחות נהיה בני 18 וניהיה אחראים על עצמנו. אם כ''כ קשה לכם תדמיינו שיש שם תרגיל מורכב, פשוט תנו לי תרגילים חילופיים אין מה לעשות או שאתם לא רוצים לעזור ושיינעלו ת'אשכול הזה קיבינימט. מרגיז שילדים כאן מושפעים מכרסים וריפטו הזה, חושבים שתיהיו איי פעם בודיבלדרים/פווארליפטרים... עזבו אין לכם את זה, אתם פשוט פאדחנים חושבים שהם נמצאים בפורום של ביל סטאר... על תזיינו ת'שכל ותנסו לעזור, אם אתם לא רוצים אז על תגיבו.

אז לטוב טוב יש רגליים ענקיות
כמנה זמון לקח לך להגיע לזה 10? 20 שנים?
לא אכפת לי מידיים מההודעות שלך בפורום אתה יוצא ילד בן 12 אני חודשיים הורדתי אחוז שומן גדול ועליתי ב 30 קילו בסקואט שלי
ואני לא קראתי חצי מההודעה שלך כי יש לי חיים אתה יודע

חופרים, הם עושים תרגילים מורכבים ונראים כמו הנעל שלי. הבאנו שבלי זה וזה, פשוט תגידו עם הסטים והחזרות והכול במקום הנכון, תדמיינו שיש שם תרגיל מורכב...
הנעל שלך מושעת לשבוע, יהי שלום.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית