הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צורך בתרגילים מבודדים

Amitamit

משתמש מתחיל
121
13
נק' מוניטין:
14
121
13
אני כרגע בתכנית FBW למטרות בילדינג, מתאמן כבר חצי שנה ומרגיש שאני די תקוע במשקלים כבר תקופה, הציעו לי להוריד את המבודדים (ליד קדמית ואחורית) כי אני כנראה לא מתאושש מהאימון הקודם.
מבחינת תזונה שינה וטכניקה אני לגמרי שם למען הסר הספק.
כמה שאלות:
1) הגיוני שאני לא מתאושש בגלל המבודדים? (3 סטים ליד אחורית ו3 ליד אחורית).
אם כן, למה בכל תכנית מתחילים (שאני ראיתי לפחות) יש מבודדים?
2) אם אני אוריד את המבודדים ואכן אצליח להתקדם בקצב טוב יותר במורכבים, לא יווצר לי פיגור כלשהו בידיים?
3) הציעו לי אם אני ממש מתעקש על מבודדים לעשות יום A ויום B בסגנון FBW שביום A אני נותן בידוד לקדמית ובB לאחורית, אולי זה עדיף על "להזניח" אותם לגמרי?

מצרף גם את התכנית אולי תהיינה הערות כלשהן:

לחיצת חזה עם דמבלים 3X6
סקוואט 4X6
מתח עם משקל 3X8
טי בר 2X7
מילטרי פרס 3X8
פייס פולס 2X10
פשיטת מרפקים עם דמבל על ספסל בשיפוע 3X8
כפיפות מרפקים במוט אולימפי 3X8

למה לחיצה עם דאמבלים? תעבור לבנץ' רגיל וזהו.
הנפח לחזה נמוך יחסית לדעתי. לדעתי תעלה ל4 סטים 8 חזרות (בנץ' פרס במקום דאמבלים)
סקוואט כנגד מוט - אני מניח, נכון?
לדעתי תעשה 2 סטים ליד קדמית 2 סטים ליד אחורית, בטווח חזרות של 10-12.
תוריד את הפייס פולס ותישאר רק עם פרס. את הפרס תוריד לנפח של 3 סטים 6 חזרות.
תעשה 10 חזרות מתח במקום 8 (3 סטים).. וכמובן חתירה בטי באר (2X7 זה סבבה)
בטן תעשה כפיפות בטן 3x15
אתה עולה במשקל גוף? כמה פעמים אתה מתאמן בשבוע?

נערך לאחרונה:
אתה לא "מזניח".

אם הבידודים לידיים הם סיבת התקיעה שלך (אם), אז זה אומר שהם מהווים נפח "רע". כלומר - אתם, אתה הורס שריר בקצב שגבוה מ(או שווה ל) - הקצב שבו אתה יכול להחלים, ואז נוצר מצב שבו אתה נתקע במקום (או אולי - "הולך במעגלים").

עכשיו, כדי שזה יקרה, ועוד עבור מתאמן מתחיל... שאר התכנית שלך צריכה לעשות כבר מספיק נזק בלעדיהם...

אז אתה לא "מוותר על ידיים"; הן מקבלות גירוי גדול כבר.

-----

-זה לא נכון שבכל תכנית למתחילים יש תרגילים ייעודיים לידיים.

-מה גם שבתכניות המתחילים ה-"קלאסיות" אין לך גם בנץ' וגם פרס באותו היום, או גם מתח, וגם חתירה באותו היום.

-בנוסף, ההתאמה שהוצעה לך היא אישית, והיא מבוססת על נסיון להסיק מסקנות שרלוונטיות אליך, מהשטח.

-יכול להיות שאתה נתקע מסיבות אחרות, ואז הורדת תרגילי הידיים היא לא הפתרון. (אולי זה יעבוד לזמן קצר, ואז הסיבה האמתית "תכרסם" בך שוב).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בטן תעשה כפיפות בטן 3x15

בנץ׳ רגיל זיין לי את הכתף פעמיים לא מצליח להתרגל אליו.. מתאמן 3 פעמים בשבוע ועולה 0.5 קג בשבוע.

למה להוריד מילטרי ל6? וגם להוריד פייספולס?

בטן תעשה כפיפות בטן 3x15
1) למה אתה שואל אותו מדוע הוא עושה בנץ' בדאמבלים, ואז אומר לו לעשות בנץ' במוט לפני שקבלת תשובה?

2) על בסיס מה החלטת שהנפח לחזה נמוך מדי? אין לנו כמעט אינפורמציה על המתאמן.

3) מה פשר ההמלצה לגבי תרגילי הידיים?

4) למה להוריד את הפייס פולס? ואיך זה קשור לפרס?

5) למה לשנות את טווחי החזרות במתח?

6) למה אתה דוחף עוד תרגיל לבן אדם שלא מתאושש מהאימונים שלו?

7) איך בכלל אתה רוצה לאתר בעיות, ולפתור אותן - אם אתה מציע מלא שינויים בבת אחת?

• פותח/ת השרשור
אתה לא "מזניח".

אם הבידודים לידיים הם סיבת התקיעה שלך (אם), אז זה אומר שהם מהווים נפח "רע". כלומר - אתם, אתה הורס שריר בקצב שגבוה מ(או שווה ל) - הקצב שבו אתה יכול להחלים, ואז נוצר מצב שבו אתה נתקע במקום (או אולי - "הולך במעגלים").

עכשיו, כדי שזה יקרה, ועוד עבור מתאמן מתחיל... שאר התכנית שלך צריכה לעשות כבר מספיק נזק בלעדיהם...

אז אתה לא "מוותר על ידיים"; הן מקבלות גירוי גדול כבר.

-----

-זה לא נכון שבכל תכנית למתחילים יש תרגילים ייעודיים לידיים.

-מה גם שבתכניות המתחילים ה-"קלאסיות" אין לך גם בנץ' וגם פרס באותו היום, או גם מתח, וגם חתירה באותו היום.

-בנוסף, ההתאמה שהוצעה לך היא אישית, והיא מבוססת על נסיון להסיק מסקנות שרלוונטיות אליך, מהשטח.

-יכול להיות שאתה נתקע מסיבות אחרות, ואז הורדת תרגילי הידיים היא לא הפתרון. (אולי זה יעבוד לזמן קצר, ואז הסיבה האמתית "תכרסם" בך שוב).

יש לך הצעה כלשהי מה לשנות?

בנץ׳ רגיל זיין לי את הכתף פעמיים לא מצליח להתרגל אליו.. מתאמן 3 פעמים בשבוע ועולה 0.5 קג בשבוע.

למה להוריד מילטרי ל6? וגם להוריד פייספולס?
בבקשה אל תתנסח בצורה כזו, לפחות איתי.
פוגע לך בכתף? תלמד טכניקה. ללמוד את הטכניקה של הבנץ' היא לא קשה.
לכתפיים מספיק פרס 3x6 מספיק בינתיים לרמה שלך , אין לך צורך ביותר מזה (אל תשכח שהכתפיים ממילא עובדות חזק גם בעוד תרגילים כמו בנץ').

בבקשה אל תתנסח בצורה כזו, לפחות איתי.
פוגע לך בכתף? תלמד טכניקה. ללמוד את הטכניקה של הבנץ' היא לא קשה.
לכתפיים מספיק פרס 3x6 מספיק בינתיים לרמה שלך , אין לך צורך ביותר מזה (אל תשכח שהכתפיים ממילא עובדות חזק גם בעוד תרגילים כמו בנץ').
פייס פולס זה יותר כמו תרגיל שנוסף על החתירה ב-T-Bar; לא תרגיל שנוסף על הפרס.

יתרה מזאת, הייתי מנחש שזה תרגיל שנכתב כדי שיעשה פחות סטים ב-T-bar.

1) למה אתה שואל אותו מדוע הוא עושה בנץ' בדאמבלים, ואז אומר לו לעשות בנץ' במוט לפני שקבלת תשובה?

2) על בסיס מה החלטת שהנפח לחזה נמוך מדי? אין לנו כמעט אינפורמציה על המתאמן.

3) מה פשר ההמלצה לגבי תרגילי הידיים?

4) למה להוריד את הפייס פולס? ואיך זה קשור לפרס?

5) למה לשנות את טווחי החזרות במתח?
1. לא שאלתי אתו למה הוא לוחץ עם דאמבלים. טוב, כן, שאלתי, אבל זו היתה שאלה רטורית. לא מוצא סיבה שמתאמן יוכל ללחוץ חזה עם דאמבלים אבל בבנץ' רגיל לא. אתה יכול להביא לי סיבה כזאת? ואל תכתוב לי משהו כמו חוסר איזון בחזה מפני שמטרה כזו נועדה לצמצם פערים, והבחור ציין כבר שהבעיה בבנץ' אצלו היא כאבים בכתפיים. ואל תכתוב "טכניקה" כי אם הבעיה היא בטכניקה אז צריך ללמוד אותה, לא ללכת לתרגיל אחר, ובטח שלא לוותר על תרגיל כל כך חשוב כמו בנץ' פרס.
2. הבחור ציין שהוא מתאמן בFBW, הווה אומר - מתאמן מתחיל. חזה זה שריר גדול, והוא זקוק לנפח גדול בתקופת המסה. הבחור ציין שהוא מתאמן למטרות בילדינג. למה אתה חושב ש3x6 בלחיצה כנגד דאמבלים יהיה מספיק בכדי לגרום לגדילה רצינית? אולי בוא נהפוך את זה ל3x5? ככה יהיה לנו יופי של SS (רק במקום בנץ' פרס תן לו דאמבלים)
3. 4 סטים כבדים (2 יד קדמית 2 יד אחורית) בטווח חזרות של 10-12 בתוכנית FBW נותן מספיק גירוי לידיים, אין צורך לפוצץ את הידיים בהמון סטים וסיכוי טוב שזה פוגע לו בהתאוששות.
4. ראה סעיף 3.
5. להעלות מעט את הנפח באזור הגב (שריר גדול שזקוק לגירוי רציני).
פייס פולס זה יותר כמו תרגיל שנוסף על החתירה ב-T-Bar; לא תרגיל שנוסף על הפרס.

יתרה מזאת, הייתי מנחש שזה תרגיל שנכתב כדי שיעשה פחות סטים ב-T-bar.
אתה מתכוון לומר, שפייס פולס זה תרגיל לגב?

נערך לאחרונה:
1. לא שאלתי אתו למה הוא לוחץ עם דאמבלים. טוב, כן, שאלתי, אבל זו היתה שאלה רטורית. לא מוצא סיבה שמתאמן יוכל ללחוץ חזה עם דאמבלים אבל בבנץ' רגיל לא. אתה יכול להביא לי סיבה כזאת? ואל תכתוב לי משהו כמו "טכניקה" כי אם הבעיה היא בטכניקה אז צריך ללמוד אותה, לא ללכת לתרגיל אחר, ובטח שלא לוותר על תרגיל כל כך חשוב כמו בנץ' פרס.
2. הבחור ציין שהוא מתאמן בFBW, הווה אומר - מתאמן מתחיל. חזה זה שריר גדול, והוא זקוק לנפח גדול בתקופת המסה. הבחור ציין שהוא מתאמן למטרות בילדינג. למה אתה חושב ש3x6 בלחיצה כנגד דאמבלים יהיה מספיק בכדי לגרום לגדילה רצינית? אולי בוא נהפוך את זה ל3x5? ככה יהיה לנו יופי של SS (רק במקום בנץ' פרס תן לו דאמבלים)
3. 4 סטים כבדים (2 יד קדמית 2 יד אחורית) בטווח חזרות של 10-12 נותן מספיק גירוי לידיים, אין צורך לפוצץ את הידיים בהמון סטים.
4. ראה סעיף 3.
5. להעלות מעט את הנפח באזור הגב.

אתה מתכוון לומר, שפייס פולס זה תרגיל לגב?

1. חבל שאתה רץ למסקנות. ראית את התשובה שקבלת.

2. ה-"חזה" הוא לא שריר גדול במיוחד, ודווקא תכניות מתחילים רבות מקדמות בנץ' יופי על ידי 4.5 סטים של בנץ' בממוצע בשבוע. פה יש לך 3 מדי אימון! (ומעליהן - גם סטים של פרס בכל אימון, ופרס ).
אין מן האמור כדיחלטעון שבנץ' ופרס באותו האימון זה בהכרח אובר, אבל בחייאת...אתה ברצינות אומר שזה מעט בשביל מתחיל? כשאתה משווה לתכניות מתחילים רבות אחרות - יש פה כפליים!

3) הבחור כרגע נמצא במקום שבו אולי עדיף לו להוריד את תרגילי הידיים לחלוטין.

4) דלתואיד אחורי, אינפרספינטוס, טקס מיינור, טרפזים בדגש על הסיבים הבינמיים והנמוכים, רומבואידס...כן. פייס פולס זה בעיקר "תרגיל גב". (אבל יותר לעניין לבחון תרגיל על פי "תנועות" - ואז פייס פולס זו משיכה אופקית. יודע מה עוד משיכה אופקית? - חתירה ב-T-Bar).

5) הפכת קצת את סדר הדברים: זה נכון שהתקדמות בנפח (מאתגר) היא מנבא לפיתוח שריר, ולכן אנשים שמתאמנים למטרות היפרטרופיה לאו דווקא חייבים "לרדוף אחרי משקלים", וכך - במקום לעסוק במשקלים כבדים ש-"ישרפו" אותם, הם יכולים לעבוד בטווחי חזרות גבוהים, ולהתקדם בנפח מבלי להיות מוגבלים על ידי הצרה הזו. זה לא אומר שמי שמתאמן בטווח חזרות של 6 בהכרח רואה יותר היפרטרופיה ממי שמתאמן בטווח חזרות של 5 ("וקבלנו SS"), או שאם תעלה לו את המתח ל-10 חזרות מ-8, אז הוא בהכרח יגדל יותר. אפשר לגדול יופי גם בטווחי חזרות בינוניים. מה גם - שה-"טריק" עליו אנחנו מדברים רלוונטי יותר למתאמן המתקדם. (שהרי מתאמנים יכולים להתאמן על טווחי חזרות נמוכים, ב-RPE די גבוה, מבלי "להשרף").

6) זה מוזר שאתה רוצה להציע "יותר נפח לגב", ומציע לחתוך את בפייס-פולס. נראה יותר הגיוני כבר להציע תיסוף לחתירה (איפה שיש 2 סטים, ולא 3), מה גם, שבהיעדר דדליפט (או היפ הינג' אחר בנוסף לסקוואט) בתכנית, עוד קצת חתירה לא נשמע כמו רעיון גרוע כל-כך.

1. חבל שאתה רץ למסקנות. ראית את התשובה שקבלת.

2. ה-"חזה" הוא לא שריר גדול במיוחד, ודווקא תכניות מתחילים רבות מקדמות בנץ' יופי על ידי 4.5 סטים של בנץ' בממוצע בשבוע. פה יש לך 3 מדי אימון! (ומעליהן - גם סטים של פרס בכל אימון, ופרס ).
אין מן האמור כדיחלטעון שבנץ' ופרס באותו האימון זה בהכרח אובר, אבל בחייאת...אתה ברצינות אומר שזה מעט בשביל מתחיל? כשאתה משווה לתכניות מתחילים רבות אחרות - יש פה כפליים!

3) הבחור כרגע נמצא במקום שבו אולי עדיף לו להוריד את תרגילי הידיים לחלוטין.

4) דלתואיד אחורי, אינפרספינטוס, טקס מיינור, טרפזים בדגש על הסיבים הבינמיים והנמוכים, רומבואידס...כן. פייס פולס זה בעיקר "תרגיל גב". (אבל יותר לעניין לבחון תרגיל על פי "תנועות" - ואז פייס פולס זו משיכה אופקית. יודע מה עוד משיכה אופקית? - חתירה ב-T-Bar).

5) הפכת קצת את סדר הדברים: זה נכון שהתקדמות בנפח (מאתגר) היא מנבא לפיתוח שריר, ולכן אנשים שמתאמנים למטרות היפרטרופיה לאו דווקא חייבים "לרדוף אחרי משקלים", וכך - במקום לעסוק במשקלים כבדים ש-"ישרפו" אותם, הם יכולים לעבוד בטווחי חזרות גבוהים, ולהתקדם בנפח מבלי להיות מוגבלים על ידי הצרה הזו. זה לא אומר שמי שמתאמן בטווח חזרות של 6 בהכרח רואה יותר היפרטרופיה ממי שמתאמן בטווח חזרות של 5 ("וקבלנו SS"), או שאם תעלה לו את המתח ל-10 חזרות מ-8, אז הוא בהכרח יגדל יותר. אפשר לגדול יופי גם בטווחי חזרות בינוניים. מה גם - שה-"טריק" עליו אנחנו מדברים רלוונטי יותר למתאמן המתקדם. (שהרי מתאמנים יכולים להתאמן על טווחי חזרות נמוכים, ב-RPE די גבוה, מבלי "להשרף").

6) זה מוזר שאתה רוצה להציע "יותר נפח לגב", ומציע לחתוך את בפייס-פולס. נראה יותר הגיוני כבר להציע תיסוף לחתירה (איפה שיש 2 סטים, ולא 3), מה גם, שבהיעדר דדליפט (או היפ הינג' אחר בנוסף לסקוואט) בתכנית, עוד קצת חתירה לא נשמע כמו רעיון גרוע כל-כך.
1. מה?
2. וואלה? אשמח שתראה לי תוכנית שמטרתה עלייה במסת השריר שעושים בה 27 חזרות לחזה (שמתפרסות על 4.5 סטים) בשבוע וגדלים ממנה יופי. חזה זה שריר גדול, ו3x6 (ועוד עם דאמבלים) ממש לא מספיק לגדילה רצינית... רוצה הוכחה יפה? בתוכנית SS מתאמנים שלוש פעמים בשבוע, ועובדים כמעט בכל אימון על החזה, בנפח של 3x5 (ועל פי מה שאני מבין ממך אתה טוען שזה אפילו יותר מדי!) ויוצאים מקופחים באזור החזה, ובפלג הגוף העליון באופן כללי. כמובן שיש גדילה, אבל ממש לא גדילה שיכלו להגיע אליה אם היו עושים תוכניות עם נפח יותר גדול. ברגליים הגדילה יפה מאד בSS. (סקוואט ודדליפט).
3. הבחור לא צריך להוריד תרגילי ידיים. הזנחה של שרירי הידיים תוביל לחוסר איזון בין שאר הגוף לידיים אלא אם כן הבחור יעשה תוכנית כמו SS, ששם הוא יכול לגדול יופי בידיים גם בלי לבודד אותן (אף על פי שבSS בהמשך התוכנית מוסיפים תרגילי עזר לידיים)
4. מקבל.
5. איך הגעת למסקנה שאני ממליץ לעבוד בטווח חזרות גבוה בכל התרגילים ושמשקלי עבודה לא מעניינים אותי ושרואים פחות גדילה מבחינה משמעותית על הבדל של חזרה אחת ושאי אפשר לגדול מטווח חזרות בינוני?? הדגש על טווח חזרות גבוה הוא לגבי תרגילים שמבודדים אותם, כמו פרפר, כפיפת מרפקים וכו'. לגבי לחיצת החזה, המציאות היא שעבודה בנפח של 3x6 (כן, אפילו מתאמן מתחיל מאד שזה עתה רק דרך בחדר הכושר) לא מספקת בכדי לגרום לגדילה כמו בתוכניות FBW למטרת העלאה מסת שריר, ובטח שלא עם דאמבלים (ששם אפשר להרים פחות משקל, וכתוצאה מכך, לבנות פחות מסת שריר).
6. ראה סעיף 4.

נערך לאחרונה:
1. מה?
2. וואלה? אשמח שתראה לי תוכנית שמטרתה עלייה במסת השריר שעושים בה 27 חזרות לחזה (שמתפרסות על 4.5 סטים) בשבוע וגדלים ממנה יופי. חזה זה שריר גדול, ו3x6 (ועוד עם דאמבלים) ממש לא מספיק לגדילה רצינית... רוצה הוכחה יפה? בתוכנית SS מתאמנים שלוש פעמים בשבוע, ועובדים כמעט בכל אימון על החזה, בנפח של 3x5 (ועל פי מה שאני מבין ממך אתה טוען שזה אפילו יותר מדי!) ויוצאים מקופחים באזור החזה, ובפלג הגוף העליון באופן כללי. כמובן שיש גדילה, אבל ממש לא גדילה שיכלו להגיע אליה אם היו עושים תוכניות עם נפח יותר גדול. ברגליים הגדילה יפה מאד בSS. (סקוואט ודדליפט).
3. הבחור לא צריך להוריד תרגילי ידיים. הזנחה של שרירי הידיים תוביל לחוסר איזון בין שאר הגוף לידיים אלא אם כן הבחור יעשה תוכנית כמו SS, ששם הוא יכול לגדול יופי בידיים גם בלי לבודד אותן (אף על פי שבSS בהמשך התוכנית מוסיפים תרגילי עזר לידיים)
4. מקבל.
5. איך הגעת למסקנה שאני ממליץ לעבוד בטווח חזרות גבוה בכל התרגילים ושמשקלי עבודה לא מעניינים אותי ושרואים פחות גדילה מבחינה משמעותית על הבדל של חזרה אחת ושאי אפשר לגדול מטווח חזרות בינוני?? הדגש על טווח חזרות גבוה הוא לגבי תרגילים שמבודדים אותם, כמו פרפר, כפיפת מרפקים וכו'. לגבי לחיצת החזה, המציאות היא שעבודה בנפח של 3x6 (כן, אפילו מתאמן מתחיל מאד שזה עתה רק דרך בחדר הכושר) לא מספקת בכדי לגרום לגדילה כמו בתוכניות FBW למטרת העלאה מסת שריר, ובטח שלא עם דאמבלים (ששם אפשר להרים פחות משקל, וכתוצאה מכך, לבנות פחות מסת שריר).
6. ראה סעיף 4.
1. ראית את התשובה שקבלת ממנו.

2. הבנת אותי לא נכון.

3. הבחור נתקע. יש לנו כלום אינפורמציה. הבעיה היא שאתה רצת לחלק מגוון של הוראות על בסיס כלום, ומכיוון שזה הפריע לי - העליתי את זה לתשומת לבך.

5. אתה הצעת להעלות מס' חזרות במתח כדי "להוסיף נפח לגב". (אלו מילים שלך, אחי!)

2. הבנת אותי לא נכון.

3. הבחור נתקע. יש לנו כלום אינפורמציה. הבעיה היא שאתה רצת לחלק מגוון של הוראות על בסיס כלום, ומכיוון שזה הפריע לי - העליתי את זה לתשומת לבך.

1. נו? מה אתה בא להגיד?
2. תסביר לי במוצאי שבת, בעזרת השם.
3. לא לבודד את הידיים, ברוב התוכניות (כמובן גם בFBW למטרת העלאה מסת שריר) יובילו לחוסר פרופורציה בין הידיים לגוף. איזה אינפורמציה בדיוק אתה רוצה? אין באמת סיבה לא לבודד ידיים (אלא אם כן אתה עושה תוכנית כמו SS, שגם שם מוסיפים תרגילי עזר בהמשך התוכנית, והבחור עושה FBW למטרת העלאת מסת שריר. אין לו סיבה להימנע מלבודד ידיים).
5. ואני עדיין לא מבין, איך הגעת למסקנות האלו? (בעזרת השם נמשיך במוצאי שבת אחי)

• פותח/ת השרשור

2. הבנת אותי לא נכון.

דיון ממש נחמד, אהבתי, אבל נראלי שזה קצת גלש מהנושא..

איזו עוד אינפורמציה אתה צריך? עדיין לא הבנתי בצורה חד משמעית מה כדאי לעדות

דיון ממש נחמד, אהבתי, אבל נראלי שזה קצת גלש מהנושא..

איזו עוד אינפורמציה אתה צריך? עדיין לא הבנתי בצורה חד משמעית מה כדאי לעדות
איך התקדמת בתקופה האחרונה? (מאיזה משקלים לאיזה משקלים, ובתוך כמה זמן).
מה היה השינוי במשקל הגוף שלך בתקופה הזו?
איזה תרגילים נתקעו לך? מה עשית כדי לנסות לפתור את זה? איך זה עבד?

• פותח/ת השרשור
בתקופה האחרונה (סדר גודל של חודש אולי פחות)
* בנץ בדמבלים 24X6 ל 26X6 וגם זה ממש ממש בקושי ולא נקי
* מתח לא יודע כמה רלוונטי כי אני עולה במשקל גוף
* טי באר נשארתי תקוע על 2 פלטות של 20 על המוט
* פרס (איום ונורא) - 37.5
* סקוואט הולך נהדר אין תלונות

לשיפור בנץ׳ אני מניח שעשיתי קצת שטויות, הוספתי 3 סטים של לחיצה בשיפוע עליון, חשבתי "לגעת" ביותר סיבי שריר אבל מהר מאוד הבנתי שחבל על הזמן, בעיקר כשאני מבודד יד אחורית סוף אימון ואז זה באמת נפח "רע".

טי באר ניסיתי להעלות חזרות אבל הן היו ממש מגעילות עם ים מומנטום.

פרס ניסיתי לעבור לדמבלים אבל אני מעדיף את הפרס מהבחינות של פרוגרסיב אוברלואוד וטווח התנועה ככה שעזבתי תדמבלים.
בנוסף ניסיתי לעלות עם סקוואט (צ׳יט) ולרדת איטי, חוץ מפאמפ די נחמד לא עזר לי בכלום.

משקל גוף עולה בדיוק כמו שצריך, חצי קילו בשבוע עם מספיק חלבון.

וזהו בגדול נראלי קצת חפרתי תודה מראש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית