הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאף לא מוסבר בכתף (יש תמונה)

edenhemo10

משתמש מתחיל
213
14
נק' מוניטין:
9
213
14

טוב הכל קרה מהבנצ אני מנחש.. אני מתאמן בצבא עם תזונה ושינה לקויים מאוד , בנוסף לאגו שהיה נסיתי להגזים עם המשקל בבנצ מניח שהייתה פשלה בטכניקה.. למדתי מהטעויות התחלתי לצלם את עצמי בבנצ' ולראות סרטוני טכניקה כדי לתקן אז אין צורך להתעסק בטכניקה כי אני יודע שהבעיה הייתה שם בנוסף לחוסר שינה כמובן וכו
בקיצור הכאב בהתחלה היה חד הפסקתי להתאמן לשבוע אחרי זה חזרתי הורדתי לחיצות עבדתי רק כתף אחורית וrotator cuff התחלתי לקחת כורכום, מאז עבר כבר חודש התחלתי להחזיר לחיצות חזה וכתפיים ממשקלים נמוכים במהלך האימון או התרגיל אין כאבים בכלל אני רק מגיע לבית הכאבים מתחילים לא באופן חריג או כואב מידי יותר בכיוון המציק.. לא יודע אם לדאוג לגבי זה צילמתי את האזור אם מיישרים את היד למעלה אני מרגיש את הכאב בדיוק בחיבור הזה בכתף במין שקע הזה שנסיתי לסמן לכם בצד שיותר קרוב לחזה עליון . אתמול עשיתי לחיצות חזרתי לבית כאב לי קצת ועכשיו בבוקר אין כלום.. אני כבר לא יודע אם זה פשוט שריר חלש כי הכאב מצד אחד דומה לשל תפיסה אבל בחיים לא היה לי כאב במקום כזה ולא רק בכתף אחת.. אורטופד ופיזו וכו' יקח שנים עד שאקבל בצבא ואני מת לחזור ללחוץ כמו בנאדם אז אשמח לעזרה מכם!

לרוע המזל אין לנו דרך לדעת בוודאות מה המשמעות של הכאב. אתה פעלת בדרך הנכונה (כביכול) של לנוח כשהכאב אקוטי, ואז ניסית לחזור לאט ובטוח, אבלב נראה שזה לא עובד, ולכן יש צורך בבדיקה של פיזיותרפיסט

• פותח/ת השרשור
לרוע המזל אין לנו דרך לדעת בוודאות מה המשמעות של הכאב. אתה פעלת בדרך הנכונה (כביכול) של לנוח כשהכאב אקוטי, ואז ניסית לחזור לאט ובטוח, אבלב נראה שזה לא עובד, ולכן יש צורך בבדיקה של פיזיותרפיסט
אוקיי תודה בכל מקרה!

אתה יכול לנסות להתקדם ממש בזהירות ולראות אם זה נהיה יותר גרוע. אם כן אז תנסה לתת עבודה של חזרות גבוהות ומשקלים לא כבדים עם משקולות יד ולעבוד על המשיכות על הדרך, ותתן מנוחה מוחלטת מכל לחיצה שגורמת לך לגירוי של המקום. תוך כדי תנסה כמובן להשיג פיזיותרפיסט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית