הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כדאיות נטילת Sarms וזמן גילוי בבדיקת שתן

goalkeeper01

משתמש פעיל
300
6
נק' מוניטין:
256
300
6
אשמח לקבל בבקשה מידע לגבי זמן גילוי של (MK677 \ lgd4033 \ Ostarine (MK-2866 בבדיקות סמים הנערכות לספורטאים.

כרגע מתלבט האם כדאי לשלב אחד מהם בסייקל בסיסי הכולל טסט פרופ בלבד במטרה לשפר התאוששות, ביצועים ספורטיביים ועלייה לא מסיבית מידי במסת שריר. (בסייקל קודם הכולל ויני / אנאבר, העלייה הייתה גדולה מידי)

נערך לאחרונה:
לסופרטאים מוכווני יכולת סארמס זה החומרים הטובים ביותר כי הם נותנים בעיקר ביצועים ולא מעלים במסת שריר ובמים כמו אנאבוליים. לגבי זמן גילוי אז אין ממש זמנים מדויקים כי סארמס די חדשים והכל השערות כרגע. אני הייתי בעברי ספורטאי והייתי נבדק תמיד ואני מכיר חבר'ה שנבדקים . קח בחשבון שהמעבדות של wada השתפרו מאוד ומאוד קשה שלא להתפס היום

• פותח/ת השרשור
לסופרטאים מוכווני יכולת סארמס זה החומרים הטובים ביותר כי הם נותנים בעיקר ביצועים ולא מעלים במסת שריר ובמים כמו אנאבוליים. לגבי זמן גילוי אז אין ממש זמנים מדויקים כי סארמס די חדשים והכל השערות כרגע. אני הייתי בעברי ספורטאי והייתי נבדק תמיד ואני מכיר חבר'ה שנבדקים . קח בחשבון שהמעבדות של wada השתפרו מאוד ומאוד קשה שלא להתפס היום

מה זאת אומרת השתפרו? אם זמן הגילוי של טסט פרופ הוא חודש לפי נתונים ברשת, אז יכול להיות שעכשיו הוא יהיה שלושה חודשים?

מה זאת אומרת השתפרו? אם זמן הגילוי של טסט פרופ הוא חודש לפי נתונים ברשת, אז יכול להיות שעכשיו הוא יהיה שלושה חודשים?

כן. המעבדות של wada פיתחו כל מיני שיטות לגילוי חודשים וגם שנים אחרי שימוש. יש מלא ספרטאים ברחבי העולם וגם בufc שנתפסים שנים אחרי שימוש. כל מיני מטבוליטים ארוכי טווח שנשארים ברקמות שומן של ספורטאים.

תהיה בטוח שהקשר בין wada לספורט פה בארץ הוא מקרי בהחלט.
לא מאמין ולא ידוע לי על בדיקות סארמס בספורט הישראלי נכון להיום

אין שום קשר בן אם זה בארץ או לא, כי גם מבחנות שאןספים כאן שולחים למעבדות בחו''ל. שנית, נכון שלמעט מאוד ספורטאים בארץ מגיעים לבית כדי לקחת מבחנות אבל תחשוב שגם אם הוא נוסע להתחרות ולרוב בתחרויות בעיקר באתלטיקה לוקחים שתן בסוף כל מקצה ושם אפשר להתפס

נכון אבל העניין הוא שזה בעיקר לרמות בכירות בספורט.
אין בדיקות פתע לשחקני הגנה של הנוער בכדור יד למשל
זה הכל תלוי במה הוא עושה ובאיזה רמה

אם כך המצב, שוקל שימוש ב test suspension.
זמן הגילוי אמור להיות קצר בהרבה.

אפשר לשאול כל כמה זמן בערך אתה נבדק ומתי נבדקת בפעם האחרונה? אני שואל כי נראה שאתה לא מבין עד כמה הבדיקות השתכללו.

• פותח/ת השרשור
נבדקתי פעם אחת בחיי (זה הגרלה של כמה שחקנים) לפני שנתיים ומאז לא ביצעתי שום סייקל.

הבדיקה הייתה בחודש ינואר, סיימתי pct בחודש יולי. (אנאבר וטסט פרופ)

אם אני עוד במקצוע כנראה שלא גילו כלום. מקווה שלא יצוץ בעתיד ? ✋🛑✋

ממש מתלבט מה לעשות.

אגב, אם גילוי של טסט השתפר כל כך, אולי אפשר לעשות סייקל של אנאבר בלבד?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה באמת חדש לי שיש שיטות חדשות לגילוי חומרים אסורים, לא מצאתי אף מקור באינטרנט שטסט פרופ נמצא יותר מחודש בגוף.

אם כבר יש שיטות חדשות לגילוי אז אולי כן עדיף לבחור באחד מהסארמ׳ס. הרי עליהם אין הרבה מידע ומחקר כמו על שאר החומרים, וזמן הגילוי בגוף קצר יותר.

Detection times are unknown but the consensus seems to be around 3-4 weeks.

זה סוג המשפטים שאני מוצא לצערי

נערך לאחרונה:
אחי אם נדע מה אתה עושה ובאיזה רמה,יהיה יותר קל להתייחס.
לא כל ענף מקבל חשיפה תקשורתית ובדיקות

זה באמת חדש לי שיש שיטות חדשות לגילוי חומרים אסורים, לא מצאתי אף מקור באינטרנט שטסט פרופ נמצא יותר מחודש בגוף.

אם כבר יש שיטות חדשות לגילוי אז אולי כן עדיף לבחור באחד מהסארמ׳ס. הרי עליהם אין הרבה מידע ומחקר כמו על שאר החומרים, וזמן הגילוי בגוף קצר יותר.

זה סוג המשפטים שאני מוצא לצערי

אתה חייב להבין שהיום כבר לא מחפשיםן את החומר עצמו אלא את המטבוליטים ואלה נשארים חודשים רבים ואף שנים אחרי שימוש. תשאר נקי זו דעתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית