הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דדליפט כואב בשוק

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
כשאני עושה דדליפט הבנתי שהמוט צריך להיות צמוד לשוקיים הבעיה שזה די כואב לי בעצם וגם עושה לי סימנים, מה לעשות? המדריך וגם פה כשהעליתי סרטון אמר לי שהטכניקה טובה ושאפשר לקנות גרביים ארוכות אבל זה מגיע לי ממש למעלה איפה שגרביים לא יעזרו וטייץ זה פאדיחה יותר מידי יש פתרוון אחר?

אפשר להשים טלק על הרגליים לפני התרגיל, וזה עוזר למוט להחליק ולא לפצוע.
או שפשוט תלבש מכנסיים ארוכות.

מכנסיים ארוכים. תביא מכנס ארוך ואז אחרי זה תחליף (שאתה מסיים) למה חום אימים..
התאמנתי פעם אימון משקולות שלם בחוץ בשמש עם מכנסיים ארוכים, הזעתי כמו חזיר, אבל זה חתיכת חוויה.
אם יש לך מזגן חזק במכון, זה לא נורא.

כשאני עושה דדליפט הבנתי שהמוט צריך להיות צמוד לשוקיים הבעיה שזה די כואב לי בעצם וגם עושה לי סימנים, מה לעשות? המדריך וגם פה כשהעליתי סרטון אמר לי שהטכניקה טובה ושאפשר לקנות גרביים ארוכות אבל זה מגיע לי ממש למעלה איפה שגרביים לא יעזרו וטייץ זה פאדיחה יותר מידי יש פתרוון אחר?

תאמין או לא, הייתה לי בידיוק את אותה הבעיה - נפתר לבד. עצה שלי אם ישלך טכניקה טובה אל תיגע בה זה יסתדר כבר...

או גרביים (בדקטלון אמורות להיות גרביים ספציפיות לזה, שהן יותר עבות בשוק הקדמית), או לשים את הברכיות על השוקיים, למרות שזו האופציה הפחות עדיפה

לכולם זה קורה, לי היו כחולים בשוקיים בהתחלה.
במקרה שלי באופן אישי בהתחלה הקפדתי על החלקה של המוט על השוקיים כדי לוודא שהטכניקה טובה והיום קל לי לעשות את התנועה הזאת בלי להחליק את המוט פיזית על השוקיים אלא לשמור על סנטימטר מרחק בין השוקיים למוט בזמן העלייה וככה אני לא מרגיש חיכוך (מקווה שזאת לא טעות).

נערך לאחרונה:
התאמנתי פעם אימון משקולות שלם בחוץ בשמש עם מכנסיים ארוכים, הזעתי כמו חזיר, אבל זה חתיכת חוויה.
אם יש לך מזגן חזק במכון, זה לא נורא.

חח התאמנתי במשך חצי שנה (בתקופה הזאת של השנה בערך ואפילו קצת יותר לכיוון הקיץ) במוצב על חצי ב' בגלל כוננות:lol: היו רגעים שראיתי שחור בעיניים חחח

לכולם זה קורה, לי היו כחולים בשוקיים בהתחלה.
במקרה שלי באופן אישי בהתחלה הקפדתי על החלקה של המוט על השוקיים כדי לוודא שהטכניקה טובה והיום קל לי לעשות את התנועה הזאת בלי להחליק את המוט פיזית על השוקיים אלא לשמור על סנטימטר מרחק בין השוקיים למוט בזמן העלייה וככה אני לא מרגיש חיכוך (מקווה שזאת לא טעות).
אני חושב שמה שאתה עושה הוא לא נכון, אני חושב שתמיד צריך מגע בין המוט לשוקיים.

המוט אמור לגעת בשוק/רגיל אבל הוא לא צריך לגרד בצורה אגרסיבית. אם זה קורה, זה אומר שאתה מושך אותו אחורה (אופקית) יותר מדי, משהו שלא עוזר לך כי אתה אמור למשוך את המוט למעלה, אנכית בלבד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית