שניצל ביתי בתנור בלי קמח חיטוב

• פותח/ת השרשור Lior98
  • פורסם בתאריך

Lior98

משתמש פעיל
345
17
נק' מוניטין:
20
345
17
מה אומרים על שניצל בתנור בלי קמח בחיטוב?

הרי נמנעים הרבה משניצל במיוחד בחיטוב בגלל הרבה שמן וקמח בשביל הציפוי אבל השניצל הביתי שאני עושה זה בלי קמח ואני בעבר הייתי שם שניצל בתנור בלי תרסיס שמן ופשוט נותן לו להתבשל (זה טעים ברמה סבירה לא כמו שמן אבל יותר בריא) הדבר היחיד שיש זה פירורי לחם וביצה עד כמה זה משמעותי?

אם נניח בתפריט בחיטוב יש לי בארוחה 170 גרם חזה עוף לפני בישול איך נראה לכם תהיה ההמרה לשניצל בתנור? הרי זה אותו חזה עוף רק אם ביצה ופירורי לחם זה משהו שיהיה קריטי לחיטוב? או שלחזור לחזה עוף הרגיל שמתחיל להימאס...

אם נכנס בערכים הכול טוב.
בכל מקרה שניצל שמכינים בבית הוא עם הרבה פחות שמן ואתה לא חייב לשים כל כך הרבה שמן.
אתה יכול גם לאדות אותו על המחבת עם תבלינים ורטבים, לדעתי יוצא הרבה טעים.

• פותח/ת השרשור
אם נכנס בערכים הכול טוב.
בכל מקרה שניצל שמכינים בבית הוא עם הרבה פחות שמן ואתה לא חייב לשים כל כך הרבה שמן.
אתה יכול גם לאדות אותו על המחבת עם תבלינים ורטבים, לדעתי יוצא הרבה טעים.

האמת שיש בי פריק קטן של אוכל בריא (במיוחד בחיטוב) אז אם כבר אני אתענג על שניצל אז הוא יהיה בלי שמן בכלל הדבר היחיד שבעייתי זה הפירורי לחם מקסימום אפזר ממש קצת רק בשביל הקראנץ בטעם

האמת שיש בי פריק קטן של אוכל בריא (במיוחד בחיטוב) אז אם כבר אני אתענג על שניצל אז הוא יהיה בלי שמן בכלל הדבר היחיד שבעייתי זה הפירורי לחם מקסימום אפזר ממש קצת רק בשביל הקראנץ בטעם
כמה קלוריות יש בפירורי לחם?

• פותח/ת השרשור
כמה קלוריות יש בפירורי לחם?

עוד לא בדקתי אבל זה לא יהיה הכי מדוייק אלא אם כן אחשב כמות של 100 גרם שאפזר בקערה נניח ואכניס 5 שניצלים אז אחלק ב5 וככה אדע כמה פירורי לחם יש פר שניצל ואז אחשב אתה הערך הקלורי נניח 20 גרם פירורי לחם בשניצל אחד כמה זה ייצא

עוד לא בדקתי אבל זה לא יהיה הכי מדוייק אלא אם כן אחשב כמות של 100 גרם שאפזר בקערה נניח ואכניס 5 שניצלים אז אחלק ב5 וככה אדע כמה פירורי לחם יש פר שניצל ואז אחשב אתה הערך הקלורי נניח 20 גרם פירורי לחם בשניצל אחד כמה זה ייצא
נראה לי זאת הדרך הכי טובה אם אתה רוצה לדעת כמה קלוריות יהיו לך מהפירורים בכל שניצל. אותו דבר תעשה עם ביצים שאתה מורח עליו וככה תדע אם שווה לך מבחינת קלוריות לאכול את זה ולהוריד קלוריות מדברים אחרים או "לשמור" את הקלוריות ולאכול חזה עוף רגיל (מבין אותך, זה נמאס)

מה אומרים על שניצל בתנור בלי קמח בחיטוב?

הרי נמנעים הרבה משניצל במיוחד בחיטוב בגלל הרבה שמן וקמח בשביל הציפוי אבל השניצל הביתי שאני עושה זה בלי קמח ואני בעבר הייתי שם שניצל בתנור בלי תרסיס שמן ופשוט נותן לו להתבשל (זה טעים ברמה סבירה לא כמו שמן אבל יותר בריא) הדבר היחיד שיש זה פירורי לחם וביצה עד כמה זה משמעותי?

אם נניח בתפריט בחיטוב יש לי בארוחה 170 גרם חזה עוף לפני בישול איך נראה לכם תהיה ההמרה לשניצל בתנור? הרי זה אותו חזה עוף רק אם ביצה ופירורי לחם זה משהו שיהיה קריטי לחיטוב? או שלחזור לחזה עוף הרגיל שמתחיל להימאס...

אני מכין שניצלים במחבת עם שמן קוקוס, בלי פירורי לחם ובלי ביצה. אלא פשוט במרינדה עם שום, חרדל, פפריקה מתוקה, מלח גרוס, פלפל שחור גרוס ואיטלקי ים תיכוני. אני משתמש ב20 גרם שמן קוקוס בשביל להכין כ2קג שניצלים לחמישה ימים ועוד 1 ק"ג סלמון בערך. המשקל זה אחרי בישול.

לא צריך לטגן בשמן עמוק בשביל לקבל משהו טעים. תבדוק על האריזה של הפירורי לחם כמה קלוריות זה וכמה אתה משתמש. כנל לגבי מספר ביצים וכמות השמן.

תראה, מה שישנה בסופו של דבר אם יהיה חיטוב מוצלח או לא זה האם תהיה מסוגל להתמיד בו. לכן אם הפירורי לחם עושים לך את השניצל אז תשאיר אותם ותחפש מקום אחר להוריד את הקלוריות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית