הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה אשמח אם תעזרו לי

אלפא123

משתמש קבוע
1,351
344
נק' מוניטין:
759
1,351
344
היי,

אני כותב את זה בשביל האישה שלי....

רציתי לדעת איך אימוני פאוורליפטינג (סקוואט, דדליפט, בנץ פרס) משפיעים על נשים , זה טוב? זה לא פוגע במחזור גם לא אחרי כמה שנים? ולפני ואחרי לידה זה בסדר?

תודה לעונים (בבקשה תענו שזה בסדר ...😃

וזה אני כותב בשבילי

איך אימוני חזה משפיעים על השדיים?

אשמח לקבל תשובה מובנת וברורה

תודה לכל העוזרים.....

רציתי לדעת איך אימוני פאוורליפטינג (סקוואט, דדליפט, בנץ פרס) משפיעים על נשים , זה טוב? זה לא פוגע במחזור גם לא אחרי כמה שנים? ולפני ואחרי לידה זה בסדר?
זה מצויין, זה לא פוגע במחזור גם אחרי הרבה שנים של אימון, ולפני ואחרי לידה זה מעולה ממש, מנסיון.

וזה אני כותב בשבילי

איך אימוני חזה משפיעים על השדיים?
השדיים שלך יהיו בסדר.

זה רק יועיל, כמובן אם הכל נעשה בטכניקה טובה וברצינות.
גם בלי טכניקה טובה ורצינות לא תהיה פגיעה באיברי הרביה והתפקוד שלהם, מקסימום תהיה לה פציעת שריר או מפרק כמו שיכול לקרות לכל אחד

גם בלי טכניקה טובה ורצינות לא תהיה פגיעה באיברי הרביה והתפקוד שלהם, מקסימום תהיה לה פציעת שריר או מפרק כמו שיכול לקרות לכל אחד
תגיד,עד כמה זה נפוץ פגיעה ברחם לבחורה?(במאמץ פיזי גבוה מאוד)
בנות שרצו לעבוד אצלנו היו חייבות לחתום על טופס שהן מודעות לסיכון שאולי לא יוכלו להביא ילדים,והן לא יוכלו להגיש תביעה במקרה של פגיעה

תגיד,עד כמה זה נפוץ פגיעה ברחם לבחורה?(במאמץ פיזי גבוה מאוד)
בנות שרצו לעבוד אצלנו היו חייבות לחתום על טופס שהן מודעות לסיכון שאולי לא יוכלו להביא ילדים,והן לא יוכלו להגיש תביעה במקרה של פגיעה
זה לא נפוץ בכלל. למיטב ידעתי עבודה פיזית ואימונים לא מסכנים את הפוריות בפני עצמם, אלא רק בשילוב עם בעיה מבנית שקיימת לפני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית