הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ערכת א.ש ולהמשיך חיטוב או להתחיל מסה?

BlueFaceX1

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
מה קורה חברים אשמח אם תעזרו לי להבין באיזה אזור של אחוז שומן אני והאם להמשיך בחיטוב או להתחיל מסה?
התחלתי להתאמן באופן רציני לפני חודשיים וחצי בערך,בהתחלה הייתי סקיני פאט ובעקבות זה התחלתי לעשות חיטוב..בעקרון אני רוצה להגיע לאחוז שומן די נמוך ומשם להתחיל מסה ארוכה ונקייה ..מה אתם אומרים להמשיך בחיטוב ולרדת עוד קצת אחוזי שומן ומשם להתחיל מסה נקייה או שעדיף לי כבר להתחיל את המסה עכשיו? אם לא הקיץ הייתי מתחיל את המסה כבר עכשיו אבל בגלל שאני רוצה להיות יחסית חטוב בקיץ אני מתבלט..

בן 21
60.5 ק״ג
1.72
תמונה אחת מצב רפוי ואחת מכווצת

יש עלייך מעט שומן...אין טעם לחטב זה לא יראה יותר טוב.
תתחיל מסה עם פלוס לא גבוה מידי.

12-13 אחוז שומן בערך לדעתי.
לדעתי אתה צריך לשנות גישה, אפחד לא צריך להכתיב לך מה הנורמה של איך להיראות - ואז תחליט מסה או חיטוב, אתה צריך לחשוב אם עצמך מה אתה רוצה מעצמך כרגע.
רוצה פחות שומן - להמשיך חיטוב.
רוצה יותר שריר - מסה.
רק אם אתה בוחר במסה תעשה את זה כמו שצריך ותאכל כמו בנאדם עם פלוס קלורי של 200-300 קלוריות , בלי להתפרע.
חלבון בערך פי 2 ממשקל גוף, להתאמן חזק במכון ממליץ 5-6 חזרות עם מקסימום משקל שאתה יכול, סטים תבחר לפי החלוקה לקבוצות שרירים, תנסה לשאוף כל 2-3 אימונים לעלות משקל. וחשוב מאוד לישון כל לילה 7-9 שעות.
תשאף לעלות כל שבוע 200-400 גרם. ותשחק עם הקלוריות בהתאם אם צריך.
בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית