עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חודשיים!;!???;!?🤬🤬🤬
שבועיים גג,לא יותר מ400 מג ליום
כנראה ללא פיסוק נשמע שונה..חיטוב חודשיים dnp שבועיים אחרונים.מומלץ? ( קראתי תופעות לוואי למרות שעדיין קצת מפחיד אותי)לא משתמשים בDNP יותר מכמה שבועות, ואם זאת הפעם הראשונה שאתה נוטל את החומר, אחרי 10 ימים חייב להפסיק, משום המרה של ההורמון T4 לT3 ובעקבות ירידה בפעילות בלוטת התריס.
בגלל תופעות לוואי?Dnp לא מומלץ אף פעם.
אם כבר אתה משתמש,אל תעבור 400מג ליום
הבנתיאל תוציא דברים מהקשרם.
אמרתי שאני מעדיף dnp על קלן כי אני עובד בתחום הבטחון ואני חמוש אני לא יכול להרשות לעצמי תופעות לוואי של קלן(כגון רעידות בידיים וחרדות) כי יש לי אקדח צמוד כל הזמן .
מעבר ל400 ליום אתה לא תוכל לזוז,לשתות,להתלבש בלי להזיע ולהתנשף. החיים שלך משתנים,זה ממש ככה.
כל פעולה הכי פשוטה בעולם הופכת למורכבת,מעייפת וקשה.
החום שתרגיש,זה חום שלא סבלת בחיים שלך,גם אם עשית ניווטים בקיץ באילת,זה עדיין לא משתווה לזה
תשמע,יש גם כאלה שלוקחים לכאורה 1000 והכל טוב אצלםב400 תופעות לוואי עדיין קיצונית?
הזרע הופך לצהוב ומגעיל. לא יודע אם זה פוגע בזרע בפועל אבל האישה תיגעל מאוד מאוד.אם מנסים להכנס להריון יכול לפגוע?
כןממליץ להתחיל מ200 לראות ואז לעלות?
יותר פחמימה=יותר חום גוף.תמצא את האיזון שלךגרעון קלורי רגיל של עד 500ק או שחייב דל פחמימה?
כלום. רק תתרוקן מגליקוגן(פחמימות בקיצור) יומיים,שלוש לפני השימושאם לוקח ל14 יום אז לא צריך לתסף לפני ואחרי בכלום?
בעיקר הזעה קשה 24/7,חום קשה כלכך שגם מזגן ומאוור ביחד לא עוזר.יכול לשתף את רמת התופעות לוואי שהרגשתי בפעמים שלקחת?
למה הריקון מגליקוגן ?הזרע הופך לצהוב ומגעיל. לא יודע אם זה פוגע בזרע בפועל אבל האישה תיגעל מאוד מאוד.
כן
יותר פחמימה=יותר חום גוף.תמצא את האיזון שלך
כלום. רק תתרוקן מגליקוגן(פחמימות בקיצור) יומיים,שלוש לפני השימוש
בעיקר הזעה קשה 24/7,חום קשה כלכך שגם מזגן ומאוור ביחד לא עוזר.
המון התעוררויות בלילה בגלל הזעה וחום ולפעמים צורך להחליף מצעים.
קושי פיזי בביצוע פעולות בסיסיות והתנשפות מכל צעד.
לא אוכל להתאמן בכלל או באותה רמה??אתה לא תוכל להתאמן גם אם ממש תרצה.
להתרוקן מפחמימות בשביל להתחיל להתחטב כבר מהיום הראשון של נטילת הdnp ולא לבזבז את ה"קסם" שלו על מאגרי הגליקוגן שלך,למרות שיקח להם יום אחד או יומיים להתרוקן לגמרי,זה עדיין יומיים שאתה "מבזבז".
שתתחיל dnp אתה תבין למה כל יום חשוב ולמה כל יום זה עונש מהגהינום
תודה על התגובה!!תתרוקן לגמרי לפני שאתה מתחיל.
במהלך השימוש לא באמת משנה,אתה תשרוף ברמה שלא תאגור גליקוגן בכלל.
כנראה שלא תצליח להתאמן בכלל,עוד בחימום או מקסימום בסט עבודה הראשון אתה תהיה מותש לחלוטין כבר
תלוי בתופעות לוואי,אתה תלמד לבד כבר.יכול להיות שתעדיף אחד בבוקר ואחד לפני השינה או שתעדיף 2 על הבוקר וכו'. תשנה לפי כמה שזה מפריע לך.אולי תעדיף להזיע בעבודה במהלך היום במקום להתעורר כל שעה בלילה ואולי תעדיף להחליף מצעים כל לילה מאשר להזיע בעבודה.תלוי בךיש לי כדורים של 150 מג ממליץ לקחת 2 יחד או לחלק?
לא כלכך,זה שוב מתקשר למה שציינתי למעלה תלוי בך.משנה מתי במשך היום לקחת?
מכיוון שהם 150 להסתפק ב2 כדורים
שוב,תלוי בתופעות לוואי.אל תתחיל מ3.מכיוון שהם 150 להסתפק ב2 כדורים או לקחת 3 ולעבור במעט את ה400 מג המומלץ?
אני לא אגיד לך שיש סכנת חיים במינון נמוך,אבל קח בחשבון חום גוף גבוה,התייבשות,חוסר אנרגיה ודברים דומים.כמה שיותר מהיר אבל כמובן ללא סיכון