הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסטוסטרון נמוך

Rec0cery

משתמש מתחיל
221
5
נק' מוניטין:
8
221
5
בן 20, בקרוב 21.
תמיד סבלתי מבעיות עודף משקל שהתלווה בסטסטורון שתמיד היה או על המינימום בטווח או מתחת. לאחר ירידה במשקל ובשומן הטסט קצת עלה אבל לזכר בן 20 בגיל שלי, הוא מאוד נמוך. עצם זה שהוא בטווח גורם ישר לרופאים לסרב כל טיפול להעלות אותו.
עכשיו אחרי שלא רק ירדתי במשקל אלא גם התבגרתי אני שם לב לדברים כמו בעיות וקושי להגיע לזקפה, לא חרמן בכלל, יכול לא לאונן (וגם יצא) כמה חודשים טובים, עייפות-יושן 12 שעות ועדיין עייף. ההתייעצות שלי היא כזאת-אם בעיות של חוסר זקפה, חוסר חשק מיני, ועוד דברים שתגידו לי מה להגיד לרופא יגרמו לקבל טיפול שפעם אחת יסדר את החיים שלי ואת הגוף שלי ואם לא אז להתחיל טיפול עצמאי. כי לחיות עם טסט נמוך זה כמו לחיות עם גוף של גבר, אופי של אישה, ובמקביל כל הדברים שאתה רוצה בתור גבר-חברה, בת זוג, מין, כוח, חשק-לא קיימים. אשמח לעזרה.

האם ניסית כל אופציה אחרת מלבד זריקת טסטוסטרון?
לטיפול חיצוני בטסטוסטרון יש השלכות ואף רופא לא ירשום טסט לבחור בן 20-21 שנמצא בטווח הנורמה, אם לא ניסית שום אופציה הייתי ממליץ לך לקחת אבץ+ג'ינסנג+טריבולוס.

• פותח/ת השרשור
האם ניסית כל אופציה אחרת מלבד זריקת טסטוסטרון?
לטיפול חיצוני בטסטוסטרון יש השלכות ואף רופא לא ירשום טסט לבחור בן 20-21 שנמצא בטווח הנורמה, אם לא ניסית שום אופציה הייתי ממליץ לך לקחת אבץ+ג'ינסנג+טריבולוס.
השילוב הזה אמור להעלות את הטסט?
עוד לא ניסיתי שום זריקה/ג׳ל אבל אלה הדברים שאני יודע שקיימים

אל תרוץ לטיפול לפני שאתה יודע מה הגורם לבעיה.
הסימפטומים שאתה מתאר יכולים להתאים לבעיות אחרות לדוגמא דכאון

מחזק את אלו שמפנים אותך לרופא
ומאוד נגד אלו שמציעים מאכלים שונים או שומן או קרמים או לא יודע מה.
השינויים ברמות הטסט בגלל מאכלים/אימונים/שינה הם קיימים אך זניחים ביותר.
זה ממש לא מה שיעשה את ההבדל בין חוסר חשק מיני לדון ג'ואן.

יש כמה דברים שאתה צריך לברר.
הראשון,כמו שחנן ציין
אל תרוץ לטיפול לפני שאתה יודע מה הגורם לבעיה.
הסימפטומים שאתה מתאר יכולים להתאים לבעיות אחרות לדוגמא דכאון
ייתכן שהבעיה לא קשורה ישירות לטסטוסטרון בכלל,אולי זה פסיכולוגי.

דבר שני,בדיקות דם הורמונאליות מהרופא משפחה.הכי פשוט שיש.לרוב,עם תסמינים כמו שאתה מתאר אתה תקבל בדיקות.

אחרי שתקבל תשובות לשני אלה,תפנה לאנדוקרינולוג במידה ויהיה צורך.

שוב מדגיש,אל תנסה את כל ה"עחי תוסיף אגוזים"
"עחי תעשה דדליפט"
כי אם יש בעיה כלשהי,צריך לטפל בה על ידי רופא וכל הנסיונות ההוליסטים המיותרים רק יידחו את הפתרון

מחזק את אלו שמפנים אותך לרופא
ומאוד נגד אלו שמציעים מאכלים שונים או שומן או קרמים או לא יודע מה.
השינויים ברמות הטסט בגלל מאכלים/אימונים/שינה הם קיימים אך זניחים ביותר.
זה ממש לא מה שיעשה את ההבדל בין חוסר חשק מיני לדון ג'ואן.

יש כמה דברים שאתה צריך לברר.
הראשון,כמו שחנן ציין

ייתכן שהבעיה לא קשורה ישירות לטסטוסטרון בכלל,אולי זה פסיכולוגי.

דבר שני,בדיקות דם הורמונאליות מהרופא משפחה.הכי פשוט שיש.לרוב,עם תסמינים כמו שאתה מתאר אתה תקבל בדיקות.

אחרי שתקבל תשובות לשני אלה,תפנה לאנדוקרינולוג במידה ויהיה צורך.

שוב מדגיש,אל תנסה את כל ה"עחי תוסיף אגוזים"
"עחי תעשה דדליפט"
כי אם יש בעיה כלשהי,צריך לטפל בה על ידי רופא וכל הנסיונות ההוליסטים המיותרים רק יידחו את הפתרון
עדיף קודם שינסה את מה שאמרתי לו לפני שיכנס לטיפול רפואי, וגם 99 אחוז שאם הוא ילך לאנדוקרינולוג בארץ הוא לא יקבל כלום מהסיבה שהוא נמצא בטווח הנורמה, בארץ אנדוקרינולוגים לא יתאמצו לעבוד בשבילך אם הננומל שלך הוא 4, לדעתי ג'ינסנג קוריאני במינון גבוה בשילוב של אבץ וטריבולוס יזיז שם משהו, תמיד שווה לנסות תפן הטבעי לפני התרופתי

אוקי,פיספסתי שהוא אמר שהוא בנורמה..

אני גם לא מציע לו לפנות ישירות לאנדו
אמרתי שקודם צריך לברר אם העניין הוא פסיכולוגי ולאחר מכן לפנות לבדיקות דם ורק אז אולי ללכת לאנדו.

אם הבעייה היא פסיכולוגית או רפואית(שלא קשורה לטסט נמוך) זה צריך טיפול בהקדם וכל הצמחים שהצעת לא יפתרו שום דבר.
מה שהוא מתאר גם יכול להיות בגלל פגיעה בתיאוריד למשל,לכן עדיף שקודם כל ייבדק ורק אז ינסה צמחי "מרפא"
ובמקביל כל הדברים שאתה רוצה בתור גבר-חברה, בת זוג, מין, כוח, חשק-לא קיימים
חוץ מזה,אתה צריך לסדר את ההשקפה שלך על נשים,אתה מתאר את זה כאילו בחורה לא מעוניינת בכל מה שציינת

אוקי,פיספסתי שהוא אמר שהוא בנורמה..

אני גם לא מציע לו לפנות ישירות לאנדו
אמרתי שקודם צריך לברר אם העניין הוא פסיכולוגי ולאחר מכן לפנות לבדיקות דם ורק אז אולי ללכת לאנדו.

אם הבעייה היא פסיכולוגית או רפואית(שלא קשורה לטסט נמוך) זה צריך טיפול בהקדם וכל הצמחים שהצעת לא יפתרו שום דבר.
מה שהוא מתאר גם יכול להיות בגלל פגיעה בתיאוריד למשל,לכן עדיף שקודם כל ייבדק ורק אז ינסה צמחי "מרפא"

חוץ מזה,אתה צריך לסדר את ההשקפה שלך על נשים,אתה מתאר את זה כאילו בחורה לא מעוניינת בכל מה שציינת
יכולות להיות עוד מלא סיבות שגורמות לכך שצריך לבדוק, בקיצור הברירה האחרונה זה ללכת לטיפול אנדוקריני.

קודם כל כדי להסדיר את הענין הפסיכולגי חייב בדיקת דם פרופיל הורמונלי מלא כולל פרוגסטרון ופרולקטין. עם והכל בנורמה הבעיה היא בראש חבר וזה קורה להמון....עם ובמידה תהיה בעיה ממליץ לך אנדוקרינולג פרטי כמה מפגשים (בדרך כלל 2או3) ואתה מסודר אתה לא תישאר בלי "מצופים" רק ללכת להיבדק ולקבל הטיפול המתאים,רוב הרופאים עדישם בנושא הטסטוסטרון לכן מעט ללחוץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית