טוב לגבי מחר בגלל שעושים על האש, אני הולך לאכול סביבות ה800-1 קילו סטייק אנטריקוט בערב (רק בשר),
ואני רוצה קצת לצמצם נזקים (לא כזה נורא כי בכל זאת אני במסה אבל עדיין) ומחר יוצא לי גם אימון ואימון רגליים.
השאלה שלי היא בעצם בהנחה שאני אוכל 800 גרם סטייק בערב (2100 קלוריות),
אני שוקל לאכול ארוחת בוקר ולהתאמן מוקדם דווקא ולאכול טוב לפני ואחרי האימון בשביל קצת להתאים את התפריט,
השאלה אם אני לא טועה ויכול להיות שאני טועה, כדאי לפני אימון לאכול פחמימה בעיקר בשביל האנרגיה, ואחרי האימון כדאי לאכול בעיקר חלבון,
יש לי סביבות ה400 קלוריות להשלים, אם אני אעבור את הסך קלוריות היומי לא נורא אבל בכל זאת רוצה לצמצם קצת נזקים,
אז אחרי אימון נניח אני אוכל טונה במים עם 2 פרוסות לחם בשביל קצת פחמימה (?)
ובבוקר שיבולת שועל עם משהו אולי,
השאלה אם באמת כדאי בבוקר בעיקר פחמימה (בהנחה שאני עושה אימון בבוקר) ואחרי אימון בעיקר חלבון?
הערכים שאני אמור ללכת לפיהם בתפריט שלי ביום יום זה:
2500 קלוריות
140 גרם חלבון (560 קלוריות)
70 גרם שומן (690 קלוריות)
312 גרם פחמימה (1250 קלוריות)
התפריט שלי מחר זה פחות או יותר 0 פחמימה בארוחה העיקרית בערב, איך כדאי לסדר את התפריט לפני מבחינת חלוקה של פחמימה חלבון שומן
הסטייק לבד עובר את החלבון והשומן שאני צריך בכל מקרה
ואני רוצה קצת לצמצם נזקים (לא כזה נורא כי בכל זאת אני במסה אבל עדיין) ומחר יוצא לי גם אימון ואימון רגליים.
השאלה שלי היא בעצם בהנחה שאני אוכל 800 גרם סטייק בערב (2100 קלוריות),
אני שוקל לאכול ארוחת בוקר ולהתאמן מוקדם דווקא ולאכול טוב לפני ואחרי האימון בשביל קצת להתאים את התפריט,
השאלה אם אני לא טועה ויכול להיות שאני טועה, כדאי לפני אימון לאכול פחמימה בעיקר בשביל האנרגיה, ואחרי האימון כדאי לאכול בעיקר חלבון,
יש לי סביבות ה400 קלוריות להשלים, אם אני אעבור את הסך קלוריות היומי לא נורא אבל בכל זאת רוצה לצמצם קצת נזקים,
אז אחרי אימון נניח אני אוכל טונה במים עם 2 פרוסות לחם בשביל קצת פחמימה (?)
ובבוקר שיבולת שועל עם משהו אולי,
השאלה אם באמת כדאי בבוקר בעיקר פחמימה (בהנחה שאני עושה אימון בבוקר) ואחרי אימון בעיקר חלבון?
הערכים שאני אמור ללכת לפיהם בתפריט שלי ביום יום זה:
2500 קלוריות
140 גרם חלבון (560 קלוריות)
70 גרם שומן (690 קלוריות)
312 גרם פחמימה (1250 קלוריות)
התפריט שלי מחר זה פחות או יותר 0 פחמימה בארוחה העיקרית בערב, איך כדאי לסדר את התפריט לפני מבחינת חלוקה של פחמימה חלבון שומן
הסטייק לבד עובר את החלבון והשומן שאני צריך בכל מקרה