הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החלפת תוכנית בחיטוב

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
אני עכשיו ב5/3/1 מרוצה מאוד האמת, ואני עוד שבוע וחצי מתחיל חיטוב
חיטוב שעבר הלך לי ממש טוב ועשיתי לינארית של ביל סטאר.. השאלה שלי אם כדאי לי לעצור עם ה531 ולעבור למאדקאו או להישאר עם התוכנית?

531 היא אידאלית לחיטוב, אתה יכול פשוט לעשות ווריאציה עם פחות נפח.
אתה גם לא מגביר את קצב ההתקדמות בחיטוב

• פותח/ת השרשור
531 היא אידאלית לחיטוב, אתה יכול פשוט לעשות ווריאציה עם פחות נפח.
אתה גם לא מגביר את קצב ההתקדמות בחיטוב
ומעבר לתוכנית אחרת יכול לפגוע? יותר בשביל הכיף

שאלות של חמאר...
גבר אני לא מכיר אותך, אני לא יודע מה אתה רוצה ממני:secret:

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אז אתה לא עושה את התוכנית, רק רשימת תרגילים, ואז זה מאבד לחלוטין משמעות
אם אני אעשה את התכונות באותה מתכונת שמציעים באתר בשביל חיטוב, זה יפגע כי אני עושה תוכנית שהיא יותר עצימה מ531? למרות שבתוכנית שאני עושה יש ג'וקרים וBBB כדי לעלות נפח

אם אני אעשה את התכונות באותה מתכונת שמציעים באתר בשביל חיטוב, זה יפגע כי אני עושה תוכנית שהיא יותר עצימה מ531? למרות שבתוכנית שאני עושה יש ג'וקרים וBBB כדי לעלות נפח
מדקאו מתקדמת כל שבוע, 531 כל חודש, אי אפשר אפילו להשוות את הדרישות

אני יודע את זה, ואת ההבדלים בניהם..
אבל בחיטוב אני לא מתקדם במשקלים כל שבוע
אז אל תיקח תוכנית שמיועדת להתקדמות כל שבוע, ותישאר עם תוכנית שמיועדת להתקדמות יותר ארוכת טווח, כזה פשוט

• פותח/ת השרשור
אז אל תיקח תוכנית שמיועדת להתקדמות כל שבוע, ותישאר עם תוכנית שמיועדת להתקדמות יותר ארוכת טווח, כזה פשוט
אבל בכל זאת באלי לשנות תוכנית, ולעבוד איתה במתכונת של חיטוב.. אני שואל אם זה יעשה נזק
אפילו אם לא לשנות למאדקאו, אני פשוט רוצה לגוון קצת..

במהלך החיטוב לדעתי אין כל כל חשיבות לתכנון התקדמות במישקלי עבודה כיוון וכמעט שאין.
הדבר החשוב זה לשמור על מישקלי העבודה הקיימים ואת זה אפשר לעשות באמצעות כל תוכנית שבנויה בצורה הגיונית(עצימה ועם נפח משלים במידת הצורך).

לכן זה לא כל כל משנה באיזו תוכנית מהתוכניות המובנות תבחר כי בבסיסן הן כולן מחולקות טוב ואפשר לשחק איתן עם הוספת או הורדת נפח.

פשוט תתחיל ותנסה אם התוכנית כבדה או קלה עלייך תשנה.

במהלך החיטוב לדעתי אין כל כל חשיבות לתכנון התקדמות במישקלי עבודה כיוון וכמעט שאין.
הדבר החשוב זה לשמור על מישקלי העבודה הקיימים ואת זה אפשר לעשות באמצעות כל תוכנית שבנויה בצורה הגיונית(עצימה ועם נפח משלים במידת הצורך).

לכן זה לא כל כל משנה באיזו תוכנית מהתוכניות המובנות תבחר כי בבסיסן הן כולן מחולקות טוב ואפשר לשחק איתן עם הוספת או הורדת נפח.

לא נכון.
התקדמות חודשית בחיטוב אפשרית בהחלט.

• פותח/ת השרשור

טוב תודה ימלך, ובוא קצת לבקר

לא נכון.
התקדמות חודשית בחיטוב אפשרית בהחלט.
אני חיטוב שאפשר עליתי במשך החיטוב קצת במשקלי עבודה, אבל לא עליה חודשית זה בטוח.. ועבדתי ממש לפי הספר

אבל בכל זאת באלי לשנות תוכנית, ולעבוד איתה במתכונת של חיטוב
אתה עושה 531, אפשר לשנות אותה ב-1000 דרכים, אבל אם לא אתה יכול להחליף תוכנית, רק קח תוכנית שתיקח בחשבון את קצב ההתקדמות

אני שואל אם זה יעשה נזק
תלוי בתוכנית. תוכנית יותר דורשנית תוביל לפציעה, תוכנית דורשנית בצורה זהה או פחות תהיה סבבה

זה לא נכון ממש. אם אתה גם במסה נאבק על ליצור התקדמות, אז כן, בחיטוב אין לך מה לחשוב על זה בכלל. אבל אם אתה במסה כן מתקדם בצורה עקבית, אז אתה בהחלט כיול לצפות להתקדמות, פשוט מועטה או איטית יותר

• פותח/ת השרשור
אתה עושה 531, אפשר לשנות אותה ב-1000 דרכים, אבל אם לא אתה יכול להחליף תוכנית, רק קח תוכנית שתיקח בחשבון את קצב ההתקדמות

תלוי בתוכנית. תוכנית יותר דורשנית תוביל לפציעה, תוכנית דורשנית בצורה זהה או פחות תהיה סבבה

זה לא נכון ממש. אם אתה גם במסה נאבק על ליצור התקדמות, אז כן, בחיטוב אין לך מה לחשוב על זה בכלל. אבל אם אתה במסה כן מתקדם בצורה עקבית, אז אתה בהחלט כיול לצפות להתקדמות, פשוט מועטה או איטית יותר

גם אם אעשה מאדקאו לא אעלה בצורה שבועית כמו בתוכנית המקורית, אנסה אולי בצורה חודשית או בהתאם להרגשה לאורך הזמן ככה שאני לא אוסיף נפח

גם אם אעשה מאדקאו לא אעלה בצורה שבועית כמו בתוכנית המקורית, אנסה אולי בצורה חודשית או בהתאם להרגשה לאורך הזמן ככה שאני לא אוסיף נפח
אבל היא תוכנית, כלומר יש תכנון. התכנון הוא להתקדם כל שבוע, היא בנויה כדי לקדם את המטרה הזאת. אם זו לא המטרה, עדיף משהו שיותר יתאים, במקום לקחת משהו ולהוציא אותו מקונטקסט. אתה לא תקנה למבורגיני בשביל חלקים למכירה, נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית