הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החלפת תוכנית בחיטוב

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
אני עכשיו ב5/3/1 מרוצה מאוד האמת, ואני עוד שבוע וחצי מתחיל חיטוב
חיטוב שעבר הלך לי ממש טוב ועשיתי לינארית של ביל סטאר.. השאלה שלי אם כדאי לי לעצור עם ה531 ולעבור למאדקאו או להישאר עם התוכנית?

• פותח/ת השרשור
אבל היא תוכנית, כלומר יש תכנון. התכנון הוא להתקדם כל שבוע, היא בנויה כדי לקדם את המטרה הזאת. אם זו לא המטרה, עדיף משהו שיותר יתאים, במקום לקחת משהו ולהוציא אותו מקונטקסט. אתה לא תקנה למבורגיני בשביל חלקים למכירה, נכון?
נכון, ואתה צודק בגדול.. אז איזה תוכנית הייתה ממליץ?
אני פשוט הייתי מרוצה ממנה בפעם הקודמת שעשיתי חיטוב

נכון, ואתה צודק בגדול.. אז איזה תוכנית הייתה ממליץ?
אני פשוט הייתי מרוצה ממנה בפעם הקודמת שעשיתי חיטוב
אני עדיין אמליץ לך על ווריאציה אחרת של 531, ואולי אפילו לא לשות שום דבר.
אתה גם יכול לנסות את תוכנית ה-16 שבועות של קלגרי ברבל, היא חינם וממש כיפית. היא גם מתחילה רגוע, ככה שגם אם אתה בחיטוב זה לא אמור להיות ממש בעיה

• פותח/ת השרשור
אני עדיין אמליץ לך על ווריאציה אחרת של 531, ואולי אפילו לא לשות שום דבר.
אתה גם יכול לנסות את תוכנית ה-16 שבועות של קלגרי ברבל, היא חינם וממש כיפית. היא גם מתחילה רגוע, ככה שגם אם אתה בחיטוב זה לא אמור להיות ממש בעיה
ומה יהיה לקראת סוף השבועות? היא תיהיה בעייתית לחיטוב?
ואיפה אפשר למצוא אותה?

ומה יהיה לקראת סוף השבועות? היא תיהיה בעייתית לחיטוב?
3-4 השבועות הראשונים קלים יחסית, ועד שתגיע כבר לשלב הקשה הגוף שלך יהיה מורגל לנפח ועצימות העבודה, ככה שזה לא בעיה.
גם בגלל שאתה אמור ליצור שיאים חדשים רק אחרי 16 שבועות, אין שום סיבה שלא תצליח לעשות את זה

איפה אפשר למצוא אותה?
CBB Free 16-week Program

• פותח/ת השרשור
3-4 השבועות הראשונים קלים יחסית, ועד שתגיע כבר לשלב הקשה הגוף שלך יהיה מורגל לנפח ועצימות העבודה, ככה שזה לא בעיה.
גם בגלל שאתה אמור ליצור שיאים חדשים רק אחרי 16 שבועות, אין שום סיבה שלא תצליח לעשות את זה

CBB Free 16-week Program

תודה רבה!! אקרא ואבדוק את זה תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית