עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה על ההסברה מעריך מאוד ,
אני עכשיו עם תוכנית שאני בניתי לחיטוב , כנראה שאני אשמתמש בתוכנית הזאת ,
זאת אומרת שאני צריך להוסיף קלוריות לתוכנית לאחר ההגעה ל 11 אחוזי שומן , השאלה שלי איך אני יכול לדעת מה
להוסיף ( פחמימה, חלבונים ) או שזה לא משנה ?
תודה רבה אחי על הסבלנות וההסברהתעבוד עם התוכנית הזאת בחיטוב תרד ל12 אחוז שומן זה יספיק ...
וכשתגיע לזה אז תתחיל מזה נקיה בזה שתוסיף לאותו תפריט 250 קלוריות מפחמימה ומשומן אין צורך מחלבון אלא אם כן חסר לך חלבון בתפריט... אחרי 3 שבועות תבצע בדיקה במשקל אם ירדת במשקל אז תוסיף עוד 250 אם עלית אז תמשיך ככה ... תוך כדי מעקב שטם אתה יורד אתה מעלה אבל רק אחרי בדיקה של חודש ו...
חחחחחחחחחחחחחחחחחח די כבר אתה והאחוזים המומצאים שלךמסה ללא ספק,
עשית שינוי מאוד יפה וירדת לערכתי לאיזור ה14 אחוז שומן,עכשיו הגיע הזמן לגדול ולהוסיף בשר לגוף.
אם תחשב בצורה נכונה את הקלוריות והrmr אתה כנראה לא תשמין יותר מדי(כל עוד זה מפוקח ברמה גבוה ובקפדנות).
בסוף זה החלטה שלך אם לעשות מסה או להמשיך להרזות,תחליט מה שמתאים לך יותר.
לדעתי אחרי תקופה ארוכה של חיטוב(עם תוצאות יפות מאוד) הגיע הזמן קצת לשבור שגרה ולעבור למסה
בהצלחה
אתה בטוח שהסתכלת על התמונה הנכונה?הבן אדם אחוז שומן נכבד
תודה רבה חבר ,מסה ללא ספק,
עשית שינוי מאוד יפה וירדת לערכתי לאיזור ה14 אחוז שומן,עכשיו הגיע הזמן לגדול ולהוסיף בשר לגוף.
אם תחשב בצורה נכונה את הקלוריות והrmr אתה כנראה לא תשמין יותר מדי(כל עוד זה מפוקח ברמה גבוה ובקפדנות).
בסוף זה החלטה שלך אם לעשות מסה או להמשיך להרזות,תחליט מה שמתאים לך יותר.
לדעתי אחרי תקופה ארוכה של חיטוב(עם תוצאות יפות מאוד) הגיע הזמן קצת לשבור שגרה ולעבור למסה
בהצלחה
הי חברים לאחר חודשיים של חיטוב
שיתפתי תמונה מעודכנת מהיום
אשמח לשמוע על כמה אחוזי שומן אני עומד עכשיו