הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עברתי לתוכנית ss ,שאלות.

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
היי כולם ושבת שלום,אני בן 20 מתאמן שנה,עד עכשיו הייתי עושה AB מפוצצת נפח של שעתיים וחצי כול אימון שכמובן לא קידמה אותי יותר מידי,החלטתי לעבור לss והיום עשיתי פעם ראשונה ss עשיתי היום: סקוואט 5 חזרות 3 סטים,בנץ' 5 חזרות 3 סטים,דדליפט 5 חזרות סט אחד. ובאמת נהניתי באימון וסיימתי תוך שעה ורבע. רציתי לדעת האם כדי להוסיף קצת נפח לידיים בייספס טרייספס? ומרגיש לי ממש קל רק 3 תרגילים באימון עבדתי במשקלים כבדים יחסית ולא הרגשתי את הקריעה והמאמץ כמו שאני מרגיש בAB...האם זה בסדר? ושאלה אחרונה,האם מותר לי לעבוד בבנץ פרס במקום 3 סטים 4-5 סטים? 3 מרגיש לי מעט...מה דעתכם ? האם לדעתכם הכי טוב לעשות איך שרשום ולא להוסיף עוד קצת סטים?

3X5 יעבוד ללא ספק, אבל בסופו של דבר זה משתנה מאדם לאדם, יצא לי לראות אנשים שמגיעים ל100 בנץ' בSS ויצא לי גם לראות כאלה שנתקעו על 80.
ברור, זה כל הקטע של התוכנית, המינימום שיביא תוצאות כלשהן, ולמי שזה מתאים זה יביא יותר תוצאות

טוב, מודה לך על העזרה רק שאלה אחרונה,האם זה בסדר לבצע את התוכנית 4 פעמים בשבוע במקום 3?
לא, התוכנית מיועדת ל-3 פעמים בשבוע מסיבה מסויימת, להתקדם במשקלים 4 פעמים בשבוע זה לא בר עשיה, ואם תוריד את קצב ההתקדמות עדיף שכבר תיקח תוכנית אחרת.
לפי החלוקה שעשית תעשה ABA כל שבוע, רק תעבוד תמיד בסדר סקוואט-בנצ'\פרס-דדליפט

לא קראתי הכל,רק את ההודעות האחרונות.
אני לא חושב שss רעה ואני ,אופן אישי עבדתי איתה עד שדחקתי 100+ לחמישיות.
משם כבר היה לי קשה להתקדם ועברתי לטקסס עד 120

• פותח/ת השרשור
ברור, זה כל הקטע של התוכנית, המינימום שיביא תוצאות כלשהן, ולמי שזה מתאים זה יביא יותר תוצאות

לא, התוכנית מיועדת ל-3 פעמים בשבוע מסיבה מסויימת, להתקדם במשקלים 4 פעמים בשבוע זה לא בר עשיה, ואם תוריד את קצב ההתקדמות עדיף שכבר תיקח תוכנית אחרת.
לפי החלוקה שעשית תעשה ABA כל שבוע, רק תעבוד תמיד בסדר סקוואט-בנצ'\פרס-דדליפט
אוקי במידה ואעשה ABA כל שבוע זה יצא שאוברהאד פרס יקבל רק פעם בשבוע,זה לא מעט מידי?

אוקי במידה ואעשה ABA כל שבוע זה יצא שאוברהאד פרס יקבל רק פעם בשבוע,זה לא מעט מידי?
לדעתי יש פחות צורך בלשים דגש על הפרס, בעד שהבנצ' דורש יותר תדירות, אבל החלטה שלך אם בא לך לעשות כמו שאמרתי או ABA - BAB

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית