הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסטוסטרון ג׳ל נשים

מצב
השרשור נעול

רועי לוין

משתמש מתחיל
109
15
נק' מוניטין:
-15
109
15
אהלן חברים לפני כמה ימים חברה שלי התחילה לקחת טסטוסטרון בג׳ל 80מג ביום האם זה מסוכן יש בעיה עם זה? כי קראתי באינטרנט שלבנות מותר מקסימום 20מג ביום האם ישנן סכנות מהמנת יתר שלקחה?
האם להביא לה ג׳ל של 1 של 50מג זה בסדר?

אני והיא משתמשים בג׳ל של טסטומקס

• פותח/ת השרשור
תוך כמה זמן יתחילו להופיע שערות במקומות הלא נכונים כמו בטן או חזה כי אני נותן לה את זה רק לתקופה קצרה והשאלה שלי אם תוך חודש עם כמות של 50מג ליום יש סיכון

תוך כמה זמן יתחילו להופיע שערות במקומות הלא נכונים כמו בטן או חזה כי אני נותן לה את זה רק לתקופה קצרה והשאלה שלי אם תוך חודש עם כמות של 50מג ליום יש סיכון
רציתי לכתוב "אתה אדיוט, אם אתה אוהב אותה, תיפרד ממנה, כי אתה הורס לה את החיים".
אבל אני רואה שזה לא נראה כזה נחמד, אז במקום זה, אני אכתוב לך, "בבקשה תפסיק להרעיל את הבחורה המסקנה".

מסכים לחלוטין עם אלחנן.
לא מכיר אתכם ולא יודע מה טיב
הקשר, אבל המשפט הזה זה עבירה פלילית

רציתי לכתוב "אתה אדיוט, אם אתה אוהב אותה, תיפרד ממנה, כי אתה הורס לה את החיים".
אבל אני רואה שזה לא נראה כזה נחמד, אז במקום זה, אני אכתוב לך, "בבקשה תפסיק להרעיל את הבחורה המסקנה".

אם זה לא טרול משעומם, מדובר בבן אדם שזקוק לעזרה צמודה בלי קשר בכלל לסיפור הזה. אז שתהיה לו גישה לסטרואידים ועוד לתת את זה לבת זוג? נשמע לי הזוי לחלוטין. אם כי אם היא לא שואלת / לא מתעניינת וסתם לוקחת כי אתה (אתה!) אמרת...אולי מגיע לה כמה שערות על הסנטר.

אם כי אם היא לא שואלת / לא מתעניינת וסתם לוקחת כי אתה (אתה!) אמרת
לא קראת את הסיפור? הוא הביא אותה מתאילנד.
היא בטח לא יודעת עברית והוא אומר לה שזה קרם הגנה ושזה בריא.
אני באמת לא יודע מה עומד מאחורי זה ומה הקשר ביניהם ואם יש אהבה וכו',אבל 90% שזה בחורה שמנסה להשיג כסף או אזרחות. אף אחת לא תעזוב את המדינה שלה והמשפחה שלה בכזאת קלות כי היא פגשה תייר ישראלי
אבל באמת לא רוצה לשפוט מראש
(למרות שזה כבר מאוחר מדי)

לא קראת את הסיפור? הוא הביא אותה מתאילנד.
היא בטח לא יודעת עברית והוא אומר לה שזה קרם הגנה ושזה בריא.
אני באמת לא יודע מה עומד מאחורי זה ומה הקשר ביניהם ואם יש אהבה וכו',אבל 90% שזה בחורה שמנסה להשיג כסף או אזרחות. אף אחת לא תעזוב את המדינה שלה והמשפחה שלה בכזאת קלות כי היא פגשה תייר ישראלי
אבל באמת לא רוצה לשפוט מראש
(למרות שזה כבר מאוחר מדי)

חחח מכיר, ילד חולה..מסכן.

• פותח/ת השרשור
ברור שהיא יודעת ובנתיים אין שום בעיה ואני לא מתכוון לתת לה את זה יותר מחודש
אני לא מסכן
הבנות פה בארץ לא נחמדות ואם אני אפרד מחברה שלי התכנית שלי לעשות ייבוא אישי מרוסיה לטוס עם חבר או משהו ולחפש ואני מכיר אישית מישהו שעשה את זה ואין לי בעיה כלכלית הדבר היחיד שאני סובל ממנו זה רגישות לתרופות ושינויים גורמים לי הרבה פעמים התקפי חרדה קשים שלפעמים יכולים ללוות אותי כמה שעות בעוצמות שונות

ברור שהיא יודעת ובנתיים אין שום בעיה ואני לא מתכוון לתת לה את זה יותר מחודש
אני לא מסכן
הבנות פה בארץ לא נחמדות ואם אני אפרד מחברה שלי התכנית שלי לעשות ייבוא אישי מרוסיה לטוס עם חבר או משהו ולחפש ואני מכיר אישית מישהו שעשה את זה ואין לי בעיה כלכלית הדבר היחיד שאני סובל ממנו זה רגישות לתרופות ושינויים גורמים לי הרבה פעמים התקפי חרדה קשים שלפעמים יכולים ללוות אותי כמה שעות בעוצמות שונות
זה לא שהן לא נחמדות הן פחות צריכות כסף/אזרחות

אחד הפוסטים הכי מטומטמים שקראתי סליחה שאני כותב את זה ,
שתפסיק מיידית כמו שכתבו כאן או שאתה תמצא את עצמך עם גבר ולא אישה במיטה ויהיו לה שערות בתחת ,
לא מבין את הטמטום של אנשים השכל ברח איפשהו בדרך .

• פותח/ת השרשור
חחח כן תשמע היא מאוד נשית עם חולשה כל הזמן היא חולה וזה היה הרעיון שלה אתם לא חייבים להאמין הלכנו איזה יום לחדר כושר והיא שמעה את המדריך מדבר עם מישהו בנוכחותי על זה שטסטוסטרון מעלה אנרגילה ועושה ריבועים בלי להתאמן ומאותו היום היא אמרה לי בערב שהיא רוצה לנסות גל ולראות איך זה משפיע עליה וזה הסיפור
הג׳ל הזה ממכר? כי היא כבר לבד ישר אחרי מקלחת אומרת לי babe ג׳ל וכל פעם שאני שם לה את זה ומורח לה על הבטן היא מחייכת זה דבר ממכר? ואגב עדכון קטן הקול שלה ניהיה יותר צרוד בקטנה ממש ויש עוד כמה שינויים קטנים קצת יותר שיער על הגוף לא משהו בולט רק אם מסתכלים מקרוב רואים

חחח כן תשמע היא מאוד נשית עם חולשה כל הזמן היא חולה וזה היה הרעיון שלה אתם לא חייבים להאמין הלכנו איזה יום לחדר כושר והיא שמעה את המדריך מדבר עם מישהו בנוכחותי על זה שטסטוסטרון מעלה אנרגילה ועושה ריבועים בלי להתאמן ומאותו היום היא אמרה לי בערב שהיא רוצה לנסות גל ולראות איך זה משפיע עליה וזה הסיפור
הג׳ל הזה ממכר? כי היא כבר לבד ישר אחרי מקלחת אומרת לי babe ג׳ל וכל פעם שאני שם לה את זה ומורח לה על הבטן היא מחייכת זה דבר ממכר? ואגב עדכון קטן הקול שלה ניהיה יותר צרוד בקטנה ממש ויש עוד כמה שינויים קטנים קצת יותר שיער על הגוף לא משהו בולט רק אם מסתכלים מקרוב רואים

טרול.

חשבת על האפשרות ההגיונית ללכת לבדיקה אצל רופא / רופא נשים ולא להשתמש בתוסף שבוודאות לא מיועד לנשים?

תקנה חומר סיכה ו butt plug (עבורך) זה נראה לי הכיוון של השרשור.

• פותח/ת השרשור
דיי חבר׳ה לא השתנה אצלה כמעט כלום זה תהליך שלוקח לפחות חצי שנה עד שיש שינוי מאוד משמעותי ואני לא מתכוון לתת לה את זה לפרק זמן כזה בנתיים היא מאושרת היא כבר פחות מסתכלת על עצמה במראה ופחות חשוב לה לעשות מייקאפ
שאלתי אותה אם לאחרונה פחות חשוב לעשות איפור לפני שבוע בדיוק כשהתחילה עברנו לסבא שלי וכן היא ענתה שזה פחות חשוב לה ואפשר לחסוך את הכסף מעניין יכול להיות שזה קשור לטסט ופחות אכפת לה מהמראה?

דיי חבר׳ה לא השתנה אצלה כמעט כלום זה תהליך שלוקח לפחות חצי שנה עד שיש שינוי מאוד משמעותי ואני לא מתכוון לתת לה את זה לפרק זמן כזה בנתיים היא מאושרת היא כבר פחות מסתכלת על עצמה במראה ופחות חשוב לה לעשות מייקאפ
שאלתי אותה אם לאחרונה פחות חשוב לעשות איפור לפני שבוע בדיוק כשהתחילה עברנו לסבא שלי וכן היא ענתה שזה פחות חשוב לה ואפשר לחסוך את הכסף מעניין יכול להיות שזה קשור לטסט ופחות אכפת לה מהמראה?

טרול.

2 מילים
תתבייש לך
ואם אני אפרד מחברה שלי התכנית שלי לעשות ייבוא אישי מרוסיה לטוס עם חבר או משהו ולחפש ואני מכיר אישית מישהו שעשה את זה ואין לי בעיה כלכלית
אתה לא שם לב כמה נוראי זה נשמע? זה באמת לגיטימי עבורך?
צריך להכניס אותך ללילה אחד לכלא של אנסים. יטפלו בך טוב טוב ותקום בבוקר כמו חדש

תנסה קוקאין, זה יתן לה הרגשה הרבה יותר טובה, והיא כבר לא תזדקק ליותר אנרגיה.
אתה חולה נפש.
דרוש לך אישפוז.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית