הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסטוסטרון ג׳ל נשים

מצב
השרשור נעול

רועי לוין

משתמש מתחיל
109
15
נק' מוניטין:
-15
109
15
אהלן חברים לפני כמה ימים חברה שלי התחילה לקחת טסטוסטרון בג׳ל 80מג ביום האם זה מסוכן יש בעיה עם זה? כי קראתי באינטרנט שלבנות מותר מקסימום 20מג ביום האם ישנן סכנות מהמנת יתר שלקחה?
האם להביא לה ג׳ל של 1 של 50מג זה בסדר?

אני והיא משתמשים בג׳ל של טסטומקס

חחח כן תשמע היא מאוד נשית עם חולשה כל הזמן היא חולה וזה היה הרעיון שלה אתם לא חייבים להאמין הלכנו איזה יום לחדר כושר והיא שמעה את המדריך מדבר עם מישהו בנוכחותי על זה שטסטוסטרון מעלה אנרגילה ועושה ריבועים בלי להתאמן ומאותו היום היא אמרה לי בערב שהיא רוצה לנסות גל ולראות איך זה משפיע עליה וזה הסיפור
הג׳ל הזה ממכר? כי היא כבר לבד ישר אחרי מקלחת אומרת לי babe ג׳ל וכל פעם שאני שם לה את זה ומורח לה על הבטן היא מחייכת זה דבר ממכר? ואגב עדכון קטן הקול שלה ניהיה יותר צרוד בקטנה ממש ויש עוד כמה שינויים קטנים קצת יותר שיער על הגוף לא משהו בולט רק אם מסתכלים מקרוב רואים
שמע אתה פשוט מטומטם תעיפו אותו מהפורום, הפורום לא נועד לפוסטים מהסוג הזה ולאנשים שמזלזלים בו.

• פותח/ת השרשור
הנה זה מה שיש לי באמת שאני לא משקר וכל השאלות שלי זה התעניינות ואבא שלי יודע על זה היא סיפרה לו ועשתה לי את הפאדיחה אבל היא ממשיכה לקחת והיא היום אפילו אמרה שזה כלכך ברור שיש לה שערות בחזה אין לה כמעט כלום אבל לא נראה שזה כזה מפריע לה היא יודעת מהזה טסטוסטרון תאמינו דיברתי איתה מלא על כל מה שעברתי סטרואידים וכו׳ וזאת החלטה שלה ברגע שאני אחשוב שהגיע הזמן אני אפסיק

פעם היד שלה הייתה חלקה לגמרי לבנה בלי שיער כמעט בכלל

קבצים מצורפים

• CB5D2855-3CDB-48C2-A8E8-7C3D958441C1.jpeg
    CB5D2855-3CDB-48C2-A8E8-7C3D958441C1.jpeg
    KB 56.8 · צפיות: 137
חולה נפש.
לך לא מפריע שערות?
אתה בטח לא מבין עברית.
🤬🤮🤢🤒👎📢🤦‍♂️😵😣😣🆘☠️:chair:😖

זה הרגע שאני מבין בוודאות שאתה טרול.
כלכך ברור שיש לה שערות בחזה

טסטוסטרון לא יעשה כלום ושום דבר מבחינת שיער בשבוע שהיא לקחה את זה.
יותר מזה, גם זריקה כל יום לא היה מצמיח לה שיער תוך שבוע.
להבא,אם אתה רוצה תשומת לב,לפחות תלמד טיפה את המנגנון הסטרואידי,ההמרה בגוף,תופעות לוואי וכו'.
ד"ש לפועל התאילנדי..שיתמרח טוב בקרם הגנה לפני הקטיף מחר

• פותח/ת השרשור
אז אתה לא מבין מספיק בחומרים תחשוב בהגיון רגע על כל בנאדם זה אינדיוידואלי יש כאלה שישפיע עליהם יותר מהר יש לה גוף מאוד קטן אז התוצאות הן גם יותר מהירות זה באמת עשה שינוי תקרא קצת יותר על טרנס ותראה שזה אמיתי

אז אתה לא מבין מספיק בחומרים תחשוב בהגיון רגע על כל בנאדם זה אינדיוידואלי יש כאלה שישפיע עליהם יותר מהר יש לה גוף מאוד קטן אז התוצאות הן גם יותר מהירות זה באמת עשה שינוי תקרא קצת יותר על טרנס ותראה שזה אמיתי

איך יודעים שהתמונה הזו שלך?

אז אתה לא מבין מספיק בחומרים
נכון , אתה צודק...

תקרא קצת יותר על טרנס
ממש לא מתכוון לעשות את זה,אל תגרור אותי לפטישים שלך
יש לה גוף מאוד קטן אז התוצאות הן גם יותר מהירות
במחקר על 285 נשים עם חוסר אנדרוגני,שקיבלו טסטוסטרון למשך שנה, 48 דיווחו על שיעור גוף.
אז איך אתה מנסה בדיוק לשכנע אותי שלחברה שלך זה קרה תוך שבוע?

נכון , אתה צודק...

ממש לא מתכוון לעשות את זה,אל תגרור אותי לפטישים שלך

במחקר על 285 נשים עם חוסר אנדרוגני,שקיבלו טסטוסטרון למשך שנה, 48 דיווחו על שיעור גוף.
אז איך אתה מנסה בדיוק לשכנע אותי שלחברה שלך זה קרה תוך שבוע?

זה לא מה שמוכיח אם הוא טרול או לא. הוא / הדמות שהוא משחק - טמבל במקור, לכן הגיוני שהוא ''כביכול'' מדמיין שמשהו שם באמת השתנה

• פותח/ת השרשור
נמאס לי חבר׳ה אני לא משקר ואני לא ינסה להוכיח יותר כלום איזה אינטרס יש לי לשקר אני לא צריך תשומת לב זה אמיתי אני אומר את האמת הנה אני והיא

קבצים מצורפים

• 2AC8BAF1-F572-4A6C-9344-449F61A501CF.jpeg
    2AC8BAF1-F572-4A6C-9344-449F61A501CF.jpeg
    KB 113.4 · צפיות: 160
אח שלו קח את זה בתור סימן , הסיבה למה אף אחד מאמין לך כי אתה כותב דברים מפגרים ""(נותן לחברה שלי טסט בתקווה שהיא תקפוץ עליי"" , מייבא נשים מכול מדינת עולם שלישית"" ) אם כול מה שאתה כותב זה אמיתי
עזוב הכול לך תסתכל במראה ותקבע לעצמך תור לפסיכאטר הקרוב ביותר

• פותח/ת השרשור
למה מה הבעיה עם זה וזה נכון עכשיו יש לה מצב רוח יותר יציב היא הרבה יותר שמחה ממה שהיא הייתה ואנרגטית ועם חשק מיני יותר גבוה זה אמיתי

ואני נותן לה 50מג כל ערב לפני שהולכים לשון היא לבד מבקשת היא רוצה ומה שאני אומר אמיתי שאם לא ילך לי איתה ואיכשהו נפרד אז אני אביא מישהי ממדינה אחרת בנתיים הכל טוב ואנחנו מסתדרים ומאוד אוהבים אחד את השנייה

הבנות של הארץ לא משהו רובן הגדול וכשאתה טס לחול הרבה יותר קל להכיר נקודה

למה מה הבעיה עם זה וזה נכון עכשיו יש לה מצב רוח יותר יציב היא הרבה יותר שמחה ממה שהיא הייתה ואנרגטית ועם חשק מיני יותר גבוה זה אמיתי

ואני נותן לה 50מג כל ערב לפני שהולכים לשון היא לבד מבקשת היא רוצה ומה שאני אומר אמיתי שאם לא ילך לי איתה ואיכשהו נפרד אז אני אביא מישהי ממדינה אחרת בנתיים הכל טוב ואנחנו מסתדרים ומאוד אוהבים אחד את השנייה

אמא שלך גם לא משהו?

מקווה שכל בחורה שבטעות תדבר איתך תבין מי עומד לה מול הפנים ופשוט תברח ממך.
אתה מגעיל ודוחה. אתה פאקינג דופק לה תחיים והיא אפילו לא מבינה את זה.

הבנות של הארץ(מרגיש מטופש שרשמתי את המשפט הזה אפילו)אין שום בעיה לפחות לא עם הרוב הגדול.(יש קצת דרעק אבל גם חלק מהגברים דרעק כמוך אז מה)הבעיה בך.

אם אתה אוהב אותה ואתה אומר שאם יקרה לה משהו נחליף,אתה לא אוהב אותה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית