הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסטוסטרון ג׳ל נשים

מצב
השרשור נעול

רועי לוין

משתמש מתחיל
109
15
נק' מוניטין:
-15
109
15
אהלן חברים לפני כמה ימים חברה שלי התחילה לקחת טסטוסטרון בג׳ל 80מג ביום האם זה מסוכן יש בעיה עם זה? כי קראתי באינטרנט שלבנות מותר מקסימום 20מג ביום האם ישנן סכנות מהמנת יתר שלקחה?
האם להביא לה ג׳ל של 1 של 50מג זה בסדר?

אני והיא משתמשים בג׳ל של טסטומקס

• פותח/ת השרשור
מקווה שכל בחורה שבטעות תדבר איתך תבין מי עומד לה מול הפנים ופשוט תברח ממך.
אתה מגעיל ודוחה. אתה פאקינג דופק לה תחיים והיא אפילו לא מבינה את זה.

הבנות של הארץ(מרגיש מטופש שרשמתי את המשפט הזה אפילו)אין שום בעיה לפחות לא עם הרוב הגדול.(יש קצת דרעק אבל גם חלק מהגברים דרעק כמוך אז מה)הבעיה בך.

אם אתה אוהב אותה ואתה אומר שאם יקרה לה משהו נחליף,אתה לא אוהב אותה.
הבנת אותי לא נכון אמרתי שאם יקרה משהו ולא נסתדר

הבנת אותי לא נכון אמרתי שאם יקרה משהו ולא נסתדר

הבנתי מצויין. זאת הבעיה.
אתה לוקח את חברה שלך גגוש בשר שאפשר להחליף,זה נקרא קשר שמבוסס על מיניות ולא אהבה ולא בטיח.ואתה מדבר על מצב הנשים בארץ...
אם זה מה שאתה רוצה ואכפת לך רק מעצמך,ורוצה להנות
אל תגיד ש״הבנות של הארץ לא משהו״כי הבנות של הארץ עוד לא הזריקו לחבר שלהם טסט בישביל שיהיה לו גוף יותר יפה/חרמן יותר.

זה בעצם מה שאתה עושה פשוט אתה לא רואה את זה.
לא מחפש לצאת יפה נפש כי אני לא,אבל אתה רושם שהבנות בארץ לא משהו ואתה עושה דבר שבחורה בארץ לא היית עושה...בחיים לא שמעתי על מקרה שבחורה הביאה לחבר שלה חומרים בישביל הסיפוק שלה.

• פותח/ת השרשור
הבנתי מצויין. זאת הבעיה.
אתה לוקח את חברה שלך גגוש בשר שאפשר להחליף,זה נקרא קשר שמבוסס על מיניות ולא אהבה ולא בטיח.ואתה מדבר על מצב הנשים בארץ...
אם זה מה שאתה רוצה ואכפת לך רק מעצמך,ורוצה להנות
אל תגיד ש״הבנות של הארץ לא משהו״כי הבנות של הארץ עוד לא הזריקו לחבר שלהם טסט בישביל שיהיה לו גוף יותר יפה/חרמן יותר.

זה בעצם מה שאתה עושה פשוט אתה לא רואה את זה.
לא מחפש לצאת יפה נפש כי אני לא,אבל אתה רושם שהבנות בארץ לא משהו ואתה עושה דבר שבחורה בארץ לא היית עושה...בחיים לא שמעתי על מקרה שבחורה הביאה לחבר שלה חומרים בישביל הסיפוק שלה.

אבל מה שאתה לא מבין שזאת בחירה שלה אתמול אחרי מקלחת אני אפילו לא שאלתי ולא דיברתי רציתי לראות ולבד היא אמרה ביבי ג׳ל והיא בחורה בת 27 ואני בן 21 עוד מעט היא לא טיפשה למדה חשבונאות מלמדת אונליין דרך המחשב ועוזרת לתלמידים במבמחנים מתאילנדית לאנגלית ומאנגלית לתאילנדית היא מודעת להשלכות והיא רוצה את זה נו אני נשבע זאת האמת

אבל מה שאתה לא מבין שזאת בחירה שלה אתמול אחרי מקלחת אני אפילו לא שאלתי ולא דיברתי רציתי לראות ולבד היא אמרה ביבי ג׳ל והיא בחורה בת 27 ואני בן 21 עוד מעט היא לא טיפשה למדה חשבונאות מלמדת אונליין דרך המחשב ועוזרת לתלמידים במבמחנים מתאילנדית לאנגלית ומאנגלית לתאילנדית היא מודעת להשלכות והיא רוצה את זה נו אני נשבע זאת האמת

כן כן גם ילד בן 15 יבין לבד. מפריע לך שחברה לא חרמנית עלייך ובגלל זה אתה ״מחליק״את זה ומתרץ את זה שהיא רוצה לקחת...
אם זאת היית חברה שבאמת אוהב והיה לה בעיית עייפות/חרמנות לא היית נותן לך פאקינג טסט!הייתם הולכים לבדיקה לראות למה יש עייפות.

לשים פלסטר על פצע זה לא פתרון,זה זמני. מה אחרי הטסט?מה יהיה הפתרון?

אתם ילדים גדולים(אתה בשנתיים וחצי יותר גדול ממני להסר ספק)תעשו מה שבראש שלכם.
אבל רשמת שהבנות בארץ לא משהו,ואתה מביא לחברה שלך טסט בישביל שהיא תיהיה חרמנית עלייך שורה תחתונה.
אם הייתי יודע בטעות שחבר של אחותי היה מביא לה טסט כי היא רוצה...ומה אכפת לו שהיא תמרח עליו יותר,אני דיי בטוח שהוא לא היה חיי.
מקווה שעכשיו תבין את הכוונה שלי.
זה שאתה מביא לה טסט זה לא בסדר מהצד שלך. כמו למכור אלכוהול לילד בן 9.
שתלך לרופא ותבדוד למה אין חשק ועייפות יש מצב טוב שזה סטרט/דכאון בכלל.
לא מבין איך עלה הרעיון של למרוח טסט אפילו

אין שפה כזאת תאילנדית יש תאית בשביל הפרוטוקול זה כמו לקרוא לעברית יהודית.

ואולי עלה בראש שלך שהיא עושה את זה כי כדיי לרצות אותך? , אתה חייב להבין שכול אומרים לך שמה היא עושה בשבילך הוא לא בריא לה ואתה מתעלם מכך וממשיך לפנטז על כמה הכוס שלה יהיה רטוב. עם באמת הייתה אוהב אותה הייתה אומר לה להפסיק מייד אחרי שקיבלתה תשובה לפוסט שלך

תקשיב.
אולי אתה לא מודע לסכנות, לתת לאישה טסטסטרון זה כמו לתת לגבר פרוגסטרון ואסטרוגן.
שהם הורמוני המין הנשיים, לא נראה לי שאתה הייתה רוצה שתאילאנדית תחטוף אותך מישראל ותתחיל לסממם אותך ולדחוף לך הורמונים נשיים, וכתוצאה מכך יתכווץ לך הזין, ויגלו לך שדיים.

אז כדי שתניח לאישה המסכנה הזאת שלא יודעת מה עושים לה, ואיך מזיקים לה, ותחזיר אותה מאיפה שלקחת אותה. כל זה לפני שתדווח, תאמין לי לא כדאי.

• פותח/ת השרשור
תקשיב.
אולי אתה לא מודע לסכנות, לתת לאישה טסטסטרון זה כמו לתת לגבר פרוגסטרון ואסטרוגן.
שהם הורמוני המין הנשיים, לא נראה לי שאתה הייתה רוצה שתאילאנדית תחטוף אותך מישראל ותתחיל לסממם אותך ולדחוף לך הורמונים נשיים, וכתוצאה מכך יתכווץ לך הזין, ויגלו לך שדיים.

אז כדי שתניח לאישה המסכנה הזאת שלא יודעת מה עושים לה, ואיך מזיקים לה, ותחזיר אותה מאיפה שלקחת אותה. כל זה לפני שתדווח, תאמין לי לא כדאי.
צודק בעניין הדיווח יש סיכון ואני גם טס איתה לתאילנד עוד כמה זמן אז בוא נגיד שאני בקרוב אפסיק עוד שבועיים

ואו נהיה פה סלטטט אגש ישר לענין בשביל נשים הדברים האלה אינם מומלצים בעליל לא טסט ולא חומרים כמו דיאנבול סופרדרול טרן ועוד כמה המקסימןם זה אנאבר ווינסטרול במינון נורא נמוך לתקופה מאוד קצרה הנזקים שיגרמו לחברה שלך הם בלתי הפכים מהטסט כך בחשבון

ואו נהיה פה סלטטט אגש ישר לענין בשביל נשים הדברים האלה אינם מומלצים בעליל לא טסט ולא חומרים כמו דיאנבול סופרדרול טרן ועוד כמה המקסימןם זה אנאבר ווינסטרול במינון נורא נמוך לתקופה מאוד קצרה הנזקים שיגרמו לחברה שלך הם בלתי הפכים מהטסט כך בחשבון
מה לא הבנת? לא איכפת לו ממנה, הוא חולה נפש.

לדעתי יש לכם אחלה מערכת יחסים. בחורה מבוגרת משתמשת בילד דפוק כדי להגיע למדינה עם יותר אפשרויות בשבילה. היא ניצלה אותך.

מצד שני אתה נהנה מהניצול, אתה מקבל בתמורה זנות, ונותן לה חומר שהיא לא מבינה בו כדי לנצל אותה מינית קצת יותר.

אין לי ספק שהיא מנצלת אותך הרבה יותר ממה שאתה חושב שאתה מנצל אותה, כי השיחה כאן איתך הוכיחה שאתה אדיוט מוחלט. וגם הבחורה הסתומה ביותר תברח ממך.

תן לי לנחש, אתה משלם על החומר שהיא לוקחת, נכון?

אחי אתה בן 21 נראה ממוצע פלוס
למה אתה לעזאזל צריך לנצל בחורות ממדינות עולם שלישי ?
אתה פשוט הזוי עוד להביא לה טסט בשביל לעלות לה את החשק המיני

אתה יודע מה תקנה בובת מין וזהו

וואו.. אתה מסמם את חברה שלך בשביל סקס .
שמישהו יעצור את הפסיכופת הזה.פשוט תחליף בת זוג שתהי חרמנית כמוך מה הבעיה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית