הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בשר בקר גורם לי להיות רעב יותר ולרצות לאכול ממנו עוד ועוד, מישהו נתקל בתופעה?

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
הכנתי אתמול אוואזית בקר פשוט בתנור בלי כלום. גם אתמול וגם היום שאכלתי מזה הרגיש לי שיש שם משהו שגורם לי לרצות לאכול מזה עוד למרות שאני כבר שבע. כמו סוכר למשל, חטיפים וכו' שאתה פשוט יכול להמשיך לאכול אותם אחרי שאתה שבע בניגוד לאוכל רגיל שאחרי כמות מסויימת אי אפשר לאכול יותר.

בדרך כלל אני אוכל חזה עוף והתחושה דווקא הפוכה, זה ממלא מאוד ושאתה שבע אי אפשר לאכול כל כך.

מישהו יודע מה הסיבה לזה ואם הוא גם נתקל בתופעה? גם זה הרגיש לי שיש מליחות טעימה כזאת בניגוד לחזה עוף שיוצא תפל אבל שהסתכלתי על ערכים אני רואה שדווקא בחזה עוף יש יותר נתרן.

• פותח/ת השרשור
זה ניקרא טעים...
לא זה משהו אחר... נגיד רביולי אני ממש אוהב ומאוד טעים לי אבל זה מפוצץ את הבטן ואי אפשר לאכול הרבה מזה.
זה ניקרא טעים...
עזוב את הבשר בקר עצמו. יש בזה משהו שהפך אותי ליותר רעב גם לגבי מאכלים אחרים ו"פתח את התיאבון". השפעה כלשהי על המוח ומשם על הבטן כנראה

לא יודע מה עומד מאחורי זה אבל אני מכיר את ההרגשה,
בגלל זה תמיד כשאני מכין דברים כאלה שמפתים יותר אני מכין בדיוק בכמות שעליי לאכול ולא מראש יותר כמו חזה עוף לדוגמא שאני מכין ל3 ימים.

ובאופן כללי אני ממליץ לפני כל תחילת ארוחה כזאת שאתה יודע שיש בה פיתויים לתקוע קערה של סלט ולשתות מים לפני שאתה מתחיל לאכול יש סיכוי שזה יימנע ממך להגזים...

• פותח/ת השרשור
לא יודע מה עומד מאחורי זה אבל אני מכיר את ההרגשה,
בגלל זה תמיד כשאני מכין דברים כאלה שמפתים יותר אני מכין בדיוק בכמות שעליי לאכול ולא מראש יותר כמו חזה עוף לדוגמא שאני מכין ל3 ימים.

ובאופן כללי אני ממליץ לפני כל תחילת ארוחה כזאת שאתה יודע שיש בה פיתויים לתקוע קערה של סלט ולשתות מים לפני שאתה מתחיל לאכול יש סיכוי שזה יימנע ממך להגזים...
במקרה שלי אני אף פעם לא אוכל מספיק והמטרה שלי זה רק לעלות במסה כל הזמן חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית