הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי תזונה

בובו

משתמש מתחיל
284
79
נק' מוניטין:
123
284
79
אהלן חברה
יש לי חבר טוב שרוצה להתחיל להתאמן ולהוריד סביבות ה25 קילו הוא שוקל 100 והוא בגובה 1.72.
הוא מתחיל חדכ.
השאלה שלי אם יש פה חברה שהיו במצב הזה ויכולים לייעץ לי לבניית תפריט כי אני בניתי לו תפריט גדול יחסית והגעתי לזה שהוכ יהיה בגירעון קלורי של 1000 ומשהו קלוריות שזה יותר מדי.
בכל מקרה אם מישהו יוכל לעזור לי בבנית תפריט לבחור אשמח.

אהלן חברה
יש לי חבר טוב שרוצה להתחיל להתאמן ולהוריד סביבות ה25 קילו הוא שוקל 100 והוא בגובה 1.72.
הוא מתחיל חדכ.
השאלה שלי אם יש פה חברה שהיו במצב הזה ויכולים לייעץ לי לבניית תפריט כי אני בניתי לו תפריט גדול יחסית והגעתי לזה שהוכ יהיה בגירעון קלורי של 1000 ומשהו קלוריות שזה יותר מדי.

חושב ששלושה ימים ראשונים הייתי עוקב אחרי הכמויות שהוא אוכל דרך אפלקציה (my fitness pal)
עושה ממוצע ומתחיל מפה להסיק מסקנות..

אם הוא בעודף קלורי קיצוני באופן קבוע
יכול להיות גם שוק לגוף גרעון של 300 ללא הדרגה.

התהליך צריך להיות הדרגתי..
נחכה לראות מה אחרים אומרים

חושב ששלושה ימים ראשונים הייתי עוקב אחרי הכמויות שהוא אוכל דרך אפלקציה (my fitness pal)
עושה ממוצע ומתחיל מפה להסיק מסקנות..

אם הוא בעודף קלורי קיצוני באופן קבוע
יכול להיות גם שוק לגוף גרעון של 300 ללא הדרגה.

התהליך צריך להיות הדרגתי..
נחכה לראות מה אחרים אומרים
מה זה ״שוק לגוף״?
אהלן חברה
הוא מתחיל חדכ.

זה לא עובד ככה. אף אחד פה לא יכול לעזור לך משום שאנחנו לא מכירים את חבר שלך. מה שכן, אם הוא בעודף משקל יחסית גבוה, גרעון של 1000 יהיה בסדר גמור למרות שמבחינת רעב יהיה לו קשה כנראה..

מה זה ״שוק לגוף״?

זה לא עובד ככה. אף אחד פה לא יכול לעזור לך משום שאנחנו לא מכירים את חבר שלך. מה שכן, אם הוא בעודף משקל יחסית גבוה, גרעון של 1000 יהיה בסדר גמור למרות שמבחינת רעב יהיה לו קשה כנראה..

התכוונתי לתופעות שיכולות לקרות בירידה דרסטית ומהירה בקלוריות כמו עייפות התגברות סטרס ושינויים הורמונלים.. או שאין חשש במצב כזה?
הגוף לא יכול גם להגיע למצב של טראומה בלי "תקופת הסתגלות" אם הירידה קיצונית מידי?

שינויים הורמונאלים לא באים בקלות.
אם אתה מדבר על תפקודי תיאוריד ,בשביל פגיעה כלשהי צריך להיות בדיאטת קיצון הרבה זמן

• פותח/ת השרשור
מה זה ״שוק לגוף״?

הוא גם ככה בשבוע האחרון לפני שיצא לו להתעייץ איתי התחיל "דיאטת כאסח" של איזה 500 קלוריות ביום ואז כשהסברתי לו שזה לא בריא בעליל הוא הבין אז שהמעבר לכמיות קטנות היא לא הבעיה השאלה היא מה הגירעון הקלורי שאני צריך לעבוד עליו 1000 או פחות מזה.

הוא גם ככה בשבוע האחרון לפני שיצא לו להתעייץ איתי התחיל "דיאטת כאסח" של איזה 500 קלוריות ביום ואז כשהסברתי לו שזה לא בריא בעליל הוא הבין אז שהמעבר לכמיות קטנות היא לא הבעיה השאלה היא מה הגירעון הקלורי שאני צריך לעבוד עליו 1000 או פחות מזה.
תביא עליו נתונים.. משקל גובה?? האם הוא בעודף משקל?

• פותח/ת השרשור
תביא עליו נתונים.. משקל גובה?? האם הוא בעודף משקל?
כתבתי
גובה
1.72
משקל 100 ק"ג
עודף משקל רציני
התחיל לרוץ לאחרונה ועדיין לא מתאמן בכוח.
השאיפה היא להתאזן ולהגיע ל75-80 קג בשילוב של אירובי וכוח ותזונה נכונה.

כתבתי
גובה
1.72
משקל 100 ק"ג
עודף משקל רציני
התחיל לרוץ לאחרונה ועדיין לא מתאמן בכוח.
השאיפה היא להתאזן ולהגיע ל75-80 קג בשילוב של אירובי וכוח ותזונה נכונה.
הבנתי.. תנסה להתחיל איתו על גרעון של 500-700 ותראה איך מתקדם. לגבי תפריט, תנסה להכין לו תפריט לא משעמם במיוחד. רק שידאג להכניס מספיק חלבון ושומן. ואל תשכח שהכל עיניין של מאזן קלורי.

• פותח/ת השרשור
הבנתי.. תנסה להתחיל איתו על גרעון של 500-700 ותראה איך מתקדם. לגבי תפריט, תנסה להכין לו תפריט לא משעמם במיוחד. רק שידאג להכניס מספיק חלבון ושומן. ואל תשכח שהכל עיניין של מאזן קלורי.
גירעון של 700 ושילוב של חדכ או גרעון קטן יותר בגלל האימונים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית