הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

3-4 דקות מנוחה בין סטים,האם תקין?

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
היי,אני בתוכנית ss ואני נח 3-4 דקות בין סט לסט ואמרו לי שזה לא טוב...המטרה שלי פשוט זה לבוא במקסימום כוח לסט הבא...מה דעתכם האם זה בסדר או לא

היי,אני בתוכנית ss ואני נח 3-4 דקות בין סט לסט ואמרו לי שזה לא טוב...המטרה שלי פשוט זה לבוא במקסימום כוח לסט הבא...מה דעתכם האם זה בסדר או לא
נשמע לא תקין.. כנראה שעדיין לא הגעת למשקל שמאתגר אותך.
שתגיע למשקלים האמיתיים תצטרך לנוח כמו שצריך וזה יעבור את ה5 דקות תהיה בטוח:37mv:.

• פותח/ת השרשור
נשמע לא תקין.. כנראה שעדיין לא הגעת למשקל שמאתגר אותך.
שתגיע למשקלים האמיתיים תצטרך לנוח כמו שצריך וזה יעבור את ה5 דקות תהיה בטוח:37mv:.
חח המדריך במכון אומר לי שנחים מקסימום 2 דקות בגלל זה שאלתי..

חח המדריך במכון אומר לי שנחים מקסימום 2 דקות בגלל זה שאלתי..
נחים כמה שצריך בשביל להשלים את הסט הבא. יש תכניות שזמני המנוחה מוגדרים בתכנית, SS היא לא אחת מהן.

• פותח/ת השרשור
בגלל זה, בין היתר, האנשים במכון עושים את אותם המשקלים שנים ולא משתנים במראה.
זה נכון ,האמת הוא די הלחיץ אותי כי הוא אמר לי שאם אני נח הרבה אז נחשב כאילו לא עשיתי את הסט...

זה נכון ,האמת הוא די הלחיץ אותי כי הוא אמר לי שאם אני נח הרבה אז נחשב כאילו לא עשיתי את הסט...
אז אני אמור להראות כאילו מעולם לא התאמנתי, כי אני נח יותר מזה ב90 אחוז מהתרגילים.

בSS אפשר לנוח גם 5 דק' בין סט לסט למיטב הבנתי, כל עוד זה מה שגורם לך להמשיך להעלות נפח עבודה בצורה לינארית וזה עובד לך תנוח כמה שמרגיש לך נכון.

מחזק.
תנוח כמה שצריך כדי להשלים את הסט הבא - גם אם זה יקח לך שעה (אני לא ציני).
תשמע, אם זה מגיע כבר למנוחות של יותר מ10 דקות אז עדיף לעשות דילואד או להחליף תכנית במקום לשבת 3 שעות בחדר כושר שמהן אתה מתאמן אולי חצי שעה.

תשמע, אם זה מגיע כבר למנוחות של יותר מ10 דקות אז עדיף לעשות דילואד או להחליף תכנית במקום לשבת 3 שעות בחדר כושר ולנוח. אפשר להגדיל את זמני המנוחה עד גבול מסויים שהוא לדעתי 10 דקות.
באימון רגליים שלי, אני תופס את הכלוב למשך שעה וחצי בערך (ואל תשכח אחרי זה דדליפט, לחיצת רגליים, וכמובן תאומים, ואיך כמובן בלי כתפיים? פרס וחתירה בעמידה כנגד קטאבלס)

באימון רגליים שלי, אני תופס את הכלוב למשך שעה וחצי בערך (ואל תשכח אחרי זה דדליפט, לחיצת רגליים, וכמובן תאומים, ואיך כמובן בלי כתפיים? פרס וחתירה בעמידה כנגד קטאבלס)
אני אישית מתחיל לאבד ריכוז בערך אחרי שעה, או 2-3 תרגילים כבדים. אחרי סקוואט ובנץ׳ כבדים אני בכוח עושה את השאר, ויכול להשאר מקסימום עוד שעה. נטו מנטאלית אני מרגיש מותש בגלל המאמץ והריכוז הגבוהים שהעבודה הכבדה דורשת.

אני אישית מתחיל לאבד ריכוז בערך אחרי שעה, או 2-3 תרגילים כבדים. אחרי סקוואט ובנץ׳ כבדים אני בכוח עושה את השאר, ויכול להשאר מקסימום עוד שעה. נטו מנטאלית אני מרגיש מותש בגלל המאמץ והריכוז הגבוהים שהעבודה הכבדה דורשת.
אחרי שאני מסיים את הלחיצת רגליים, המוטביציה מתחילה לעלות למעלה בחזרה . אני אומר לעצמי, שכנראה עוד כמה שעות אני אשב ואתלונן בחדר על כאבי הרגליים, עם תחושה כמו של גבר שעבד מאד כבד היום, ברוך השם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית