הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עושה חיטוב - צריך עזרה בתפריט תזונה

• פותח/ת השרשור yairdd
  • פורסם בתאריך

yairdd

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
6
11
0
מה קורה חברה?

התחלתי להתאמן השבוע ואני צריך עזרה עם תפריט תזונה, קראתי הרבה באתר קילוגרם אבל אשמח קצת לעזרה, אם אפשרי.

אני בן 21, 186 ס"מ ושוקל 90.

השומן שלי יותר בבטן ובמותניים ויש לי בסביבות ה20% שומן.

לפי החישוב שעשיתי של כמות הקלוריות שהגוף שלי מבזבז ביום ללא אימון זה 2335 קלוריות.

לפי מה שיש כאן > בניית תפריט תזונה - חיטוב והורדת אחוזי השומן לבעלי משקל: 70 - 85 - 100 ק"ג

הכי קרוב אלי זה 85 ק"ג. הבעיה שאני מתאמן 3 פעמים בשבוע עם אירובי של 25 דקות. ככה שזה לא כ"כ מדויק, גם המשקל.

השאלה האם התפריט הזה טוב לי והאם זה התפריט שאני צריך ליישם בכל יום או רק בימים שאני מתאמן? חשבתי שצריך לאכול יותר בימים שמתאמנים ופחות בימים שלא.

אשמח לעזרה!

תודה רבה

יש לך בקילוגרם חישוב תפריט מדוייק עם חלבונים פחמימות ושומנים,מציע לך להרכיב לבד תפריט לעצמך ולא לקחת תפריט כללי מוכן מהאינטרנט.

תבנה תפריט בהתאם למה שאתה אוכל בדר"כ ותתאים את הקלוריות לפי המקרוס שאתה צריך, תתחיל מגרעון מינימלי ותעקוב במשך שבוע שבועיים, אם יש ירידה במשקל מעולה - תמשיך עד שתראה שיש האטה בקצב ואז תעלה עוד קצת את הגרעון. בתור מתאמן מתחיל אין לך מה לחשוש שהתפריט לא יהיה מדוייק מספיק, אתה תראה שינויים בכל מצב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית