עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
במצב שאין כמעט שריר הוא יכול להוריד את כל השומן בגירעון קלורי גדול ולא להפסיד כלום, חודש-חודשיים על תזונה שמבוססת בעיקר על חלבון והכל ירד. כמובן להתאמן תוך כדיבמצב הזה לא לחשוב על חיטוב מסה וכו' - פשוט להתחיל להתאמן ולאכול נקי והתוצאות יבואו לבד, ברגע שתתקע תחליט מה אתה צריך.
למה שהוא יפסיק עם כל המאכלים שרשמת? מה הבעיה לצרוך אותם כל עוד זה נכנס בערכים?בן כמה אתה?
אחוז שומן גבוה ואחוז שריר נמוך. תפסיק עם ממתקים, חטיפים, שתייה קלה, אוכל מהיר וכו' לגמרי.
אם אתה 18+ אני במקומך הייתי עושה חיטוב רצחני שקולל בעיקר חלבון- חזה עוף, ירקות ופירות 3 אימונים בשבוע FBW. עד שכל השומן יורד ואתה הופך להיות מקל עם קצת שרירים ואז מתחיל מסה נורמאלית...
אם אתה פחות מ 18 תוותר על החיטוב ותתחיל מפלוס קלורי של בסביבות 300-400 קלוריות תזונה בריאה ונכונה (בלי ממתקים, חטיפים, שתייה קלה, אוכל מהיר) ואימונים ברבאק.
תתחיל להתאמן ובנוסף אתה יכול להיות על מאזן קלורי נייטרלי בתור התחלה..לא יודע כבר מה לעשות. השומן נאגר בבטן ובצדדים, לא מצליח להיפתר ממנו. כמה אחוזי שומן יש לי לדעתכם?
שוקל 65
גובה 167
במצב שאין כמעט שריר הוא יכול להוריד את כל השומן בגירעון קלורי גדול ולא להפסיד כלום, חודש-חודשיים על תזונה שמבוססת בעיקר על חלבון והכל ירד. כמובן להתאמן תוך כדי
אין סיבה שהוא לא יעשה את זה אלא אם כן הוא לא מסוגל מנטאלית
1. כי זה לא בריא ועושה עוד נזקים בריאותיים חוץ מעניין הערכיםלמה שהוא יפסיק עם כל המאכלים שרשמת? מה הבעיה לצרוך אותם כל עוד זה נכנס בערכים?
תתחיל להתאמן ובנוסף אתה יכול להיות על מאזן קלורי נייטרלי בתור התחלה..