הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה לא מצליח להיפתר משומן עודף, טיפים?

anonimi77

משתמש מתחיל
21
1
נק' מוניטין:
1
21
1
לא יודע כבר מה לעשות. השומן נאגר בבטן ובצדדים, לא מצליח להיפתר ממנו. כמה אחוזי שומן יש לי לדעתכם?
שוקל 65
גובה 167

שכח מטיפים
יש נוסחה מדעית לאיך זה עובד
תאכל פחות ממה שאתה שורף
אם אין לך מחלות שגורמות לבעיות כלשהן אתה תרד במשקל אין דרך לצאת מזה

ותזכור שזה לא אמור להיות קל שכח מזה

בן כמה אתה?

אחוז שומן גבוה ואחוז שריר נמוך. תפסיק עם ממתקים, חטיפים, שתייה קלה, אוכל מהיר וכו' לגמרי.

אם אתה 18+ אני במקומך הייתי עושה חיטוב רצחני שקולל בעיקר חלבון- חזה עוף, ירקות ופירות 3 אימונים בשבוע FBW. עד שכל השומן יורד ואתה הופך להיות מקל עם קצת שרירים ואז מתחיל מסה נורמאלית...

אם אתה פחות מ 18 תוותר על החיטוב ותתחיל מפלוס קלורי של בסביבות 300-400 קלוריות תזונה בריאה ונכונה (בלי ממתקים, חטיפים, שתייה קלה, אוכל מהיר) ואימונים ברבאק.

במצב הזה לא לחשוב על חיטוב מסה וכו' - פשוט להתחיל להתאמן ולאכול נקי והתוצאות יבואו לבד, ברגע שתתקע תחליט מה אתה צריך.

במצב הזה לא לחשוב על חיטוב מסה וכו' - פשוט להתחיל להתאמן ולאכול נקי והתוצאות יבואו לבד, ברגע שתתקע תחליט מה אתה צריך.
במצב שאין כמעט שריר הוא יכול להוריד את כל השומן בגירעון קלורי גדול ולא להפסיד כלום, חודש-חודשיים על תזונה שמבוססת בעיקר על חלבון והכל ירד. כמובן להתאמן תוך כדי

אין סיבה שהוא לא יעשה את זה אלא אם כן הוא לא מסוגל מנטאלית

בן כמה אתה?

אחוז שומן גבוה ואחוז שריר נמוך. תפסיק עם ממתקים, חטיפים, שתייה קלה, אוכל מהיר וכו' לגמרי.

אם אתה 18+ אני במקומך הייתי עושה חיטוב רצחני שקולל בעיקר חלבון- חזה עוף, ירקות ופירות 3 אימונים בשבוע FBW. עד שכל השומן יורד ואתה הופך להיות מקל עם קצת שרירים ואז מתחיל מסה נורמאלית...

אם אתה פחות מ 18 תוותר על החיטוב ותתחיל מפלוס קלורי של בסביבות 300-400 קלוריות תזונה בריאה ונכונה (בלי ממתקים, חטיפים, שתייה קלה, אוכל מהיר) ואימונים ברבאק.
למה שהוא יפסיק עם כל המאכלים שרשמת? מה הבעיה לצרוך אותם כל עוד זה נכנס בערכים?
לא יודע כבר מה לעשות. השומן נאגר בבטן ובצדדים, לא מצליח להיפתר ממנו. כמה אחוזי שומן יש לי לדעתכם?
שוקל 65
גובה 167
תתחיל להתאמן ובנוסף אתה יכול להיות על מאזן קלורי נייטרלי בתור התחלה..

במצב שאין כמעט שריר הוא יכול להוריד את כל השומן בגירעון קלורי גדול ולא להפסיד כלום, חודש-חודשיים על תזונה שמבוססת בעיקר על חלבון והכל ירד. כמובן להתאמן תוך כדי

אין סיבה שהוא לא יעשה את זה אלא אם כן הוא לא מסוגל מנטאלית

בערך מה שרשמתי, ברגע שהוא ינקה את כל החרא מהתפריט שלו אני די בטוח שהוא יהיה בגרעון קלורי. מספיק להתחיל להתאמן במצב הזה ולהפסיק לאכול שטויות וזה אמור לסדר אותו לתקופה הקרובה.

למה שהוא יפסיק עם כל המאכלים שרשמת? מה הבעיה לצרוך אותם כל עוד זה נכנס בערכים?

תתחיל להתאמן ובנוסף אתה יכול להיות על מאזן קלורי נייטרלי בתור התחלה..
1. כי זה לא בריא ועושה עוד נזקים בריאותיים חוץ מעניין הערכים
2. זה לא נכנס לו בערכים, הוא בעצמו אומר שהוא לא מצליח לרדת. כל המוצרים האלה שכתבתי הם מוצרים מפוצצים בקלוריות שקל מאוד לצרוך הרבה מהם מבלי לשים לב...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית