עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואתה בריא ?
כמו שורואתה בריא ?
איזה בדיקות אתה עושה?כמו שור
רק במעקב רפואי בגלל היסטוריה במשפחה עם בעיות לבביות (אמא) הכל תקין בבדיקות
וגם בסייקלים מרגיש טוב מעט לחץ דם בסייקל אך זה אופיני לסייקל
הולטר לב אחד לשנה,אקו לב אחד לשנה,בדיקת מאמץ אחד לשנה, א.ק.ג אחד לחודשיים,בכל הטפסים מי גיל 16 (בהערות ללא שינוי מהבדיקה הקודמת)איזה בדיקות אתה עושה?
מעבדת שינה?
הולטר לב?(ללילה)
בדיקת מאמץ?
גם אני עושה פעם בשנה מעקב, עקב דום לב של אבי.הולטר לב אחד לשנה,אקו לב אחד לשנה,בדיקת מאמץ אחד לשנה, א.ק.ג אחד לחודשיים,בכל הטפסים מי גיל 16 (בהערות ללא שינוי מהבדיקה הקודמת)
כע אשכרה ככה אצלי קצת שונה אצלי לאמא היו בעיות לב שמו לה קוצב לב, והיה לה סכרת מה שמגדיל לי את הפוטנציאל לבעיות לבביות אבל לא מיזה לצערי אמא שלי נפטרה ממש לא מי דום לב ולא מי התקף לב ועם כל הבעיות שהיה לאמא שלי היא הגיעה לגיל 70 אני כמובן לא שופט אבל לפי דעתי אמא שלי לפחות עוד 10 שנים הייתה יכולה לחיות עם לא היו עושים פאשלות,לגבי בדיקות אני חייב מי גיל קטן היו סוחבים אותי ואז אתה יודע במיוחד בסייקלים עם כאלה חומרים מסוכנים אתה חייב להיות עם יד על הדופק, לפעמים בסייקל עם אני לוקח אוראלים יש לי מעט לחצים בחזה לכן אני לא מתפרע במינוןגם אני עושה פעם בשנה מעקב, עקב דום לב של אבי.
בדיקות דם אני עושה לעיתים יותר תכופות,כנל לחצי דם.
אתה יודע אנחנו נמצאים בסיכון (לבבי), ועם כל הבדיקות הנ״ל,קשה מאוד לתפוס משו אם הוא יתפרץ ברגע.
מבאס אבל לפחות אנחנו עם היד על הדופק( תרתי משמע)
אבא שלי ללא רקע כלל,ביום בהיר דום לב וזהו. 59כע אשכרה ככה אצלי קצת שונה אצלי לאמא היו בעיות לב שמו לה קוצב לב, והיה לה סכרת מה שמגדיל לי את הפוטנציאל לבעיות לבביות אבל לא מיזה לצערי אמא שלי נפטרה ממש לא מי דום לב ולא מי התקף לב ועם כל הבעיות שהיה לאמא שלי היא הגיעה לגיל 70 אני כמובן לא שופט אבל לפי דעתי אמא שלי לפחות עוד 10 שנים הייתה יכולה לחיות עם לא היו עושים פאשלות,לגבי בדיקות אני חייב מי גיל קטן היו סוחבים אותי ואז אתה יודע במיוחד בסייקלים עם כאלה חומרים מסוכנים אתה חייב להיות עם יד על הדופק, לפעמים בסייקל עם אני לוקח אוראלים יש לי מעט לחצים בחזה לכן אני לא מתפרע במינון
לא בהכרח אבל הם בהחלט נכנסים במהירות למחזור הדם ונותים את הקיק יש להם את היתרונות והחסרונותאבא שלי ללא רקע כלל,ביום בהיר דום לב וזהו. 59
שמע אם אתה נותן בראש עם אוראלים,עם רקע משפחתי שכזה,זה די רולטה לא?
האם באמת אוראלים עושים את כל ההבדל בסייקל?
אני אומנם עם trt עם מרשםלא בהכרח אבל הם בהחלט נכנסים במהירות למחזור הדם ונותים את הקיק יש להם את היתרונות והחסרונות
עם שמנים גם אפשר להגיע לתוצאות אבל גם הם לא צדיקים וגם חומר פשוט כמו בולדנון או מסטרון או פרימו גם יכולים להוות סיכון
לגבי רולטה? זה דרך חיים שאני בחרתי