הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

באיזה גיל התחלתם להשתמש בחומרים

ואתה בריא ?
כמו שור
רק במעקב רפואי בגלל היסטוריה במשפחה עם בעיות לבביות (אמא) הכל תקין בבדיקות
וגם בסייקלים מרגיש טוב מעט לחץ דם בסייקל אך זה אופיני לסייקל

כמו שור
רק במעקב רפואי בגלל היסטוריה במשפחה עם בעיות לבביות (אמא) הכל תקין בבדיקות
וגם בסייקלים מרגיש טוב מעט לחץ דם בסייקל אך זה אופיני לסייקל
איזה בדיקות אתה עושה?
מעבדת שינה?
הולטר לב?(ללילה)
בדיקת מאמץ?

איזה בדיקות אתה עושה?
מעבדת שינה?
הולטר לב?(ללילה)
בדיקת מאמץ?
הולטר לב אחד לשנה,אקו לב אחד לשנה,בדיקת מאמץ אחד לשנה, א.ק.ג אחד לחודשיים,בכל הטפסים מי גיל 16 (בהערות ללא שינוי מהבדיקה הקודמת)

הולטר לב אחד לשנה,אקו לב אחד לשנה,בדיקת מאמץ אחד לשנה, א.ק.ג אחד לחודשיים,בכל הטפסים מי גיל 16 (בהערות ללא שינוי מהבדיקה הקודמת)
גם אני עושה פעם בשנה מעקב, עקב דום לב של אבי.
בדיקות דם אני עושה לעיתים יותר תכופות,כנל לחצי דם.
אתה יודע אנחנו נמצאים בסיכון (לבבי), ועם כל הבדיקות הנ״ל,קשה מאוד לתפוס משו אם הוא יתפרץ ברגע.
מבאס אבל לפחות אנחנו עם היד על הדופק( תרתי משמע)

גם אני עושה פעם בשנה מעקב, עקב דום לב של אבי.
בדיקות דם אני עושה לעיתים יותר תכופות,כנל לחצי דם.
אתה יודע אנחנו נמצאים בסיכון (לבבי), ועם כל הבדיקות הנ״ל,קשה מאוד לתפוס משו אם הוא יתפרץ ברגע.
מבאס אבל לפחות אנחנו עם היד על הדופק( תרתי משמע)
כע אשכרה ככה אצלי קצת שונה אצלי לאמא היו בעיות לב שמו לה קוצב לב, והיה לה סכרת מה שמגדיל לי את הפוטנציאל לבעיות לבביות אבל לא מיזה לצערי אמא שלי נפטרה ממש לא מי דום לב ולא מי התקף לב ועם כל הבעיות שהיה לאמא שלי היא הגיעה לגיל 70 אני כמובן לא שופט אבל לפי דעתי אמא שלי לפחות עוד 10 שנים הייתה יכולה לחיות עם לא היו עושים פאשלות,לגבי בדיקות אני חייב מי גיל קטן היו סוחבים אותי ואז אתה יודע במיוחד בסייקלים עם כאלה חומרים מסוכנים אתה חייב להיות עם יד על הדופק, לפעמים בסייקל עם אני לוקח אוראלים יש לי מעט לחצים בחזה לכן אני לא מתפרע במינון

כע אשכרה ככה אצלי קצת שונה אצלי לאמא היו בעיות לב שמו לה קוצב לב, והיה לה סכרת מה שמגדיל לי את הפוטנציאל לבעיות לבביות אבל לא מיזה לצערי אמא שלי נפטרה ממש לא מי דום לב ולא מי התקף לב ועם כל הבעיות שהיה לאמא שלי היא הגיעה לגיל 70 אני כמובן לא שופט אבל לפי דעתי אמא שלי לפחות עוד 10 שנים הייתה יכולה לחיות עם לא היו עושים פאשלות,לגבי בדיקות אני חייב מי גיל קטן היו סוחבים אותי ואז אתה יודע במיוחד בסייקלים עם כאלה חומרים מסוכנים אתה חייב להיות עם יד על הדופק, לפעמים בסייקל עם אני לוקח אוראלים יש לי מעט לחצים בחזה לכן אני לא מתפרע במינון
אבא שלי ללא רקע כלל,ביום בהיר דום לב וזהו. 59
שמע אם אתה נותן בראש עם אוראלים,עם רקע משפחתי שכזה,זה די רולטה לא?
האם באמת אוראלים עושים את כל ההבדל בסייקל?

אבא שלי ללא רקע כלל,ביום בהיר דום לב וזהו. 59
שמע אם אתה נותן בראש עם אוראלים,עם רקע משפחתי שכזה,זה די רולטה לא?
האם באמת אוראלים עושים את כל ההבדל בסייקל?
לא בהכרח אבל הם בהחלט נכנסים במהירות למחזור הדם ונותים את הקיק יש להם את היתרונות והחסרונות
עם שמנים גם אפשר להגיע לתוצאות אבל גם הם לא צדיקים וגם חומר פשוט כמו בולדנון או מסטרון או פרימו גם יכולים להוות סיכון
לגבי רולטה? זה דרך חיים שאני בחרתי

לא בהכרח אבל הם בהחלט נכנסים במהירות למחזור הדם ונותים את הקיק יש להם את היתרונות והחסרונות
עם שמנים גם אפשר להגיע לתוצאות אבל גם הם לא צדיקים וגם חומר פשוט כמו בולדנון או מסטרון או פרימו גם יכולים להוות סיכון
לגבי רולטה? זה דרך חיים שאני בחרתי
אני אומנם עם trt עם מרשם
אבל פזלתי ועברתי על ״החוקים״ חח
במקום כל 10 ימים אני מזריק כל שבוע
ומחזק עם ג׳ל כל יום
עד לבדיקות אצל האנדו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית