הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נושא פתוח - זוגיות 18+

benberi

משתמש מתחיל
83
23
נק' מוניטין:
38
83
23
האלן, לא יודע אם זה חוקי לשאול את זה פה בפורום בכללי אבל אשמח לדעה האמיתית שלכם אם זה חוקי ובסדר.

אם היית עם חברה שלך לפחות שנה ביחד וכבר נפתחתם מינית אחד לשניה במצב שאתם כבר מדברים על הפנטזיות שלכם, ואז היא אומרת לך שיש לה פנטזיה לשלישיה וזה קשה לה וזה משפיע עלייה שהיא יכולה לחשוב על זה בבית ולספק את עצמה או לחשוב על זה כשהיא איתך, וזה כבר מגיע למצב שהיא קצת פחות חושבת עלייך כבר מרוב כל המחשבות על זה, שזה כבר לא כמו פעם המשיכה אלייך.

איך היית מגיב? היא אומרת שזה לא חייב לקרות אבל שממש בא לה ולא שולטת בזה.
האם הייתם נשברים ונפרדים? האם הייתם ממשיכים ביחד ומנסים לתקן את זה ולגרום לזה להישכח ? האם הייתם פשוט עושים את זה בידעה שאם זה קורה אז זה יהיה ככה כל הזמן בקשר?

בנות מה אתם חושבות על זה? הכי אמיתי, לא שואל כלום סתם, יש כאן סיבה.

מניח שמדובר בשלישיה עם 2 גברים, אחרת לא רואה מה הבעיה פה 😋🍴
אם אתה לא בעניין של חילופי זוגות וכדומה מניח שזאת תהיה בעיה בהמשך, גם אם כרגע היא מוכנה לוותר על זה. אבל יש עוד הרבה פרמטרים שנכנסים פה כמו גיל, ניסיון, אורך וטיב הקשר וכו'.

הכל תלוי בך ובהשקפה שלך, יש כאלה שמוכנים לשלישיות ופתוחים לדברים מהסוג הזה כמו חילופי זוגות וכו', השאלה היא מה אתה רוצה.

בשורה התחתונה היא אומרת בבירור שהמשיכה שלה אליך כבר לא אותו דבר, ושהיא פחות חושבת עליך 'מרוב מחשבות על שלישייה', כלומר שכנראה היא לא הטיפוס שמסתפק בפרטנר אחד לאורך זמן, זו אפשרות אחת וכמובן שקיימות עוד אפשרויות.

אני באופן אישי הייתי זורק אותה משום שאני לא מעוניין בקשר מהסוג הזה, גם אם היא הייתה אומרת לי שהיא יורדת מיזה לגמרי אני לא הייתי ממשיך את הקשר משום שאם המחשבות האלה הגיעו פעם אחת סביר להניח שיגיעו שוב, ככה שאת הפנטזיות האלה לבסוף היא תגשים איתך או בלעדיך.

שוב אני מדגיש - זו דעתי האישית בלבד ואתה צריך לפעול לפי איך שאתה מרגיש.

תגיד לה אין בעיה עם שלישייה, בתנאי שקודם עם שתי בנות, אחרי שתעשו תברח 🤯

בנימה יותר רצינית, אתה לא יכול לשנות אנשים, בשלב מסויים בחיים כולם מבינים אתזה, אם אתה נגד הרעיון תשחרר זה לא הולך למקומות טובים.
בהצלחה..

חוץ מהעניין שמישהו אחר עושה את חברה שלך מולך, זה לא מגעיל אותך לעשות עם מישהו ביחד עם עוד גבר בו זמנית? אחד המגעילים.

מחר מה? רביעייה? ואז היא תגיד שהיא לא מסוגלת להפסיק לחשוב על זה...חוץ מזה אם היא רוצה את זה יחד איתך, תחשוב על זה
איזה גבר יעשה לך ''זוז רגע אחי'' בזמן שהוא דופק את חברה שלך? נשמע לך סביר? ואם זה בלעדיך..לא פחות מוזר. אני לא בן אדם
ששופט על דברים כאלו אם שני הצדדים סבבה עם זה, אבל יש לך התנגדות לכן זה לא סביר בכלל.

קשה מאוד, ולא נכון להגיד לך מה לעשות.

אישית, הייתי שואל אותה אם היא רוצה ללכת ליעוץ פסיכולוגי או משהו כזה כדי לשנות את הדרך שהיא מרגישה.
אם היא לא מעוניינת לשנות את החשיבה שלה, ורוצה דרך חיים שלא מתאימה לי, אנחנו לא מתאימים, והייתי ניפרד.
אבל אם זה שיתוף שהיא שיתפה איתך, כדבר שהיא מתמודדת, וקשה לה. והיא מחפשת עזרה לבעיה שלה, אם האהבה שלנו הייתה חזקה, הייתי הולך איתה ליעוץ פסיכולוגי. אבל אם זה אם אין לכם ילדים ביחד, או אהבה מאוד חזקה, הייתי בורח מהמיטה החולה הזאת.

קשה מאוד, ולא נכון להגיד לך מה לעשות.

אישית, הייתי שואל אותה אם היא רוצה ללכת ליעוץ פסיכולוגי או משהו כזה כדי לשנות את הדרך שהיא מרגישה.
אם היא לא מעוניינת לשנות את החשיבה שלה, ורוצה דרך חיים שלא מתאימה לי, אנחנו לא מתאימים, והייתי ניפרד.
אבל אם זה שיתוף שהיא שיתפה איתך, כדבר שהיא מתמודדת, וקשה לה. והיא מחפשת עזרה לבעיה שלה, אם האהבה שלנו הייתה חזקה, הייתי הולך איתה ליעוץ פסיכולוגי. אבל אם זה אם אין לכם ילדים ביחד, או אהבה מאוד חזקה, הייתי בורח מהמיטה החולה הזאת.

לשלם לבן אדם 400 שקל כדי שיעשה לה נו נו נו זה לא בסדר לשכב עם גברים נוספים / זה כן בסדר? שידברו ביניהם ויתאמו את המשך הקשר
ואם הם רואים שזה לא מתאים, להיפרד. אולי אני טועה מי יודע....אני נגד לקבל ייעוץ חיצוני בתשלום לדברים כאלו.

לשלם לבן אדם 400 שקל כדי שיעשה לה נו נו נו זה לא בסדר לשכב עם גברים נוספים / זה כן בסדר? שידברו ביניהם ויתאמו את המשך הקשר
ואם הם רואים שזה לא מתאים, להיפרד. אולי אני טועה מי יודע....אני נגד לקבל ייעוץ חיצוני בתשלום לדברים כאלו.
אם אתה ממש אוהב בחורה, שגם אוהבת אותך, אבל יש לה קשיים פסיכולוגים שהיא עצמה לא מבינה.
אולי תהיו מוכנים לבקש ממישהו חיצוני עזרה.

כמובן, אם אתם מאמינם בדרך מסוימת שיכולה לעזור לבעיה.

אם אתה ממש אוהב בחורה, שגם אוהבת אותך, אבל יש לה קשיים פסיכולוגים שהיא עצמה לא מבינה.
אולי תהיו מוכנים לבקש ממישהו חיצוני עזרה.

כמובן, אם אתם מאמינם בדרך מסוימת שיכולה לעזור לבעיה.

מבין מה אתה אומר, אני בעד להפעיל את הראש לבד במצבים כאלו. זה לא חיים ומוות הבסיס של הבעיה די פשוט ואפשר לדון עליו בתור בני זוג.
לא אוהב את הרעיון שבני אדם התרגלו יותר מידי לדברים כאלו במקום לפתור דברים בעצמם, זה חלק מהחיים הדברים האלו אין פה ''בעיה נפשית''
או משהו שמחייב עזרה חיצונית. אבל זו כבר באמת דעה אישית לגמרי - אם הוא מרגיש שפסיכולוג יעזור שילך על זה.

אלחנן זה לא קושי פסיכולוגי.
זה הרצונות והשאיפות שלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית