הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

העמסה/ צ'יט בחיטוב רגיל (לא דל פחמימה)

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך

Grobe

משתמש משקיע
3,792
1,255
נק' מוניטין:
2,946
3,792
1,255
שלום לכולם,
אני זוכר שפעם היה נהוג לבצע ארוחת צ'יט אחת שגורמת לחריגה מהקלוריות היומית, פעם ב10-14 ימים, גם בחיטוב שהוא לא דל פחמימה. ואז לא מזמן אני זוכר שמייק (@Mike) כתב שזה התברר כלא כל כך משפיע לטובת החיטוב (וגם לא יותר מדי לרעה), אבל זה בעיקר עם תועלת פיסכולוגית.

השאלה שלי היא, צריך לעשות העמסה/צ'יט בחיטוב פעם בשבועיים+- או שזה לא הכרחי? (לא מבחינה פסיכולוגית)
הסיבה לשאלה היא שבגלל שאם אני עושה צ'יט, זה גורר יום-יומיים שבהם אני חוזר למשקל שהייתי לפני הצ'יט, מה ש"גונב" לי יומיים שיכלתי להתקדם בהם בחיטוב.

שלום לכולם,
אני זוכר שפעם היה נהוג לבצע ארוחת צ'יט אחת שגורמת לחריגה מהקלוריות היומית, פעם ב10-14 ימים, גם בחיטוב שהוא לא דל פחמימה. ואז לא מזמן אני זוכר שמייק (@Mike) כתב שזה התברר כלא כל כך משפיע לטובת החיטוב (וגם לא יותר מדי לרעה), אבל זה בעיקר עם תועלת פיסכולוגית.

השאלה שלי היא, צריך לעשות העמסה/צ'יט בחיטוב פעם בשבועיים+- או שזה לא הכרחי? (לא מבחינה פסיכולוגית)
הסיבה לשאלה היא שבגלל שאם אני עושה צ'יט, זה גורר יום-יומיים שבהם אני חוזר למשקל שהייתי לפני הצ'יט, מה ש"גונב" לי יומיים שיכלתי להתקדם בהם בחיטוב.
אתה קודם עונה ואז שואל את אותה השאלה?! המשקל ״שחוזר״ זה בסך הכל נוזלים שירדו לאחר כמה ימים..

• פותח/ת השרשור
אתה קודם עונה ואז שואל את אותה השאלה?! המשקל ״שחוזר״ זה בסך הכל נוזלים שירדו לאחר כמה ימים..
כנראה לא הבנת... המשקל שחוזר, נכון, זה נוזלים. אבל במקום "לבזבז" את היומיים האלה שבהם אתה מאבד את הנוזלים, אני יכול להמשיך לרדת עוד יומיים במשקל. מקווה שאני יותר ברור עכשיו

אתה ממשיך לרדת ביומיים האלה כרגיל, בגלל הנוזלים שעלית אתה פשוט לא רואה את זה על המשקל באותם ימים, אבל זה לא שאתה "מבזבז אותם"

אין שום צורך בהעמסה, וכל עוד אתה לא מרגיש שזה נחוץ פסיכולוגית עדיף להימנע, כי זה פשוט פוגע בגירעון הקלורי השבועי. אז כל עוד האפקטים הפסיכולוגיים לא חשובים יותר מהפיזית, אז שום סיבה לעשות העמסה או צ'יט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית