הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם זה זיוף

Tkhfd44

מושעה
93
0
נק' מוניטין:
-98
93
0
זה זיוף ? טסט אנתת של vertex

קבצים מצורפים

• Screenshot_2019-05-24-01-58-24.png
    Screenshot_2019-05-24-01-58-24.png
    KB 408 · צפיות: 180
זה זיוף ? טסט אנתת של vertex
פשוט מאוד . מאחורי הבקבוק צריך להיות קוד גירוד שאתה מגרד ואז מקיש תקוד באתר שלהם אם הקוד עובר חלק המוצר מקורי. כמו כן תראה ב VERTEX אין מדבקות על בקבוקים. הכל כיתוב קרמי על בקבוק.

• פותח/ת השרשור
פשוט מאוד . מאחורי הבקבוק צריך להיות קוד גירוד שאתה מגרד ואז מקיש תקוד באתר שלהם אם הקוד עובר חלק המוצר מקורי. כמו כן תראה ב VERTEX אין מדבקות על בקבוקים. הכל כיתוב קרמי על בקבוק.
שומע אחי ואם יש מדבקה שרשום עלייה anti fake code זה גם אומר שזה לא זיוף ?

• פותח/ת השרשור
זה הקוד גירוד שאתה צריך לגרד אם ציפורן מתחת לזה תראה את הקוד בדיקה... על זה דיברתי.
תודה אחי..
זה הקוד גירוד שאתה צריך לגרד אם ציפורן מתחת לזה תראה את הקוד בדיקה... על זה דיברתי.
ועוד שאלה אם אני עושה סייקל לpct נולבה יספיק או צריך גם כלומיד ?

תודה אחי..

ועוד שאלה אם אני עושה סייקל לpct נולבה יספיק או צריך גם כלומיד ?
על איזה סייקל מדובר איזה חומרים ואיזה מינונים(סייקל שכולל טסט) ? אם אתה רוצה לעשות הכל לפי הספר אז אתה כן צריך כלומיד+טמוקסיפן. ואיך לא שאלת על פרגניל ? או אוויטרול ?

• פותח/ת השרשור
על איזה סייקל מדובר איזה חומרים ואיזה מינונים(סייקל שכולל טסט) ? אם אתה רוצה לעשות הכל לפי הספר אז אתה כן צריך כלומיד+טמוקסיפן. ואיך לא שאלת על פרגניל ? או אוויטרול ?
סייקל למתחילים רק טסט 8 שבועות
500 מג בשבוע שזה שתי זריקות של 250 מג בין 3 וחצי ימים
כמה חומרים צריך לpct ?

30-40 כדור טמוקסיפן. + 30-50 כלומיד.. מינימום 30+30 מכל דבר לשיקום. אתה צריך את זה אחרי סייקל טסט. על מה הדילמה ? אז עוד 250-300 שקל ל-PCT ....

• פותח/ת השרשור
30-40 כדור טמוקסיפן. + 30-50 כלומיד.. מינימום 30+30 מכל דבר לשיקום. אתה צריך את זה אחרי סייקל טסט. על מה הדילמה ? אז עוד 250-300 שקל ל-PCT ....
סבבה אני קונה אותם גם הדילר אמר שזה מה שצריך...
מבחינת תופעות לוואי הסיכוי נמוך זה בסדר ?

• פותח/ת השרשור
בpct זה בסדר אם אני עושה
תוודא שאתה מבצע הכול נכון אחי,זה חשוב זה לא משחק.
בטח
לא הבנתי תופעות של מה ? אחרי מה ?
סייקל
תוודא שאתה מבצע הכול נכון אחי,זה חשוב זה לא משחק.
זה יתן תוצאות יפות אחי ?

בpct זה בסדר אם אני עושה

בטח

סייקל

זה יתן תוצאות יפות אחי ?
אמור לתת תוצאות טובות,כן. סייקל ראשון שלך? דרך אגב בעיניי אתה יכול להתקדם טבעי עוד...אבל החלטת להשתמש זכותך..לפחות זה טוב שאתה מתייעץ פה

• פותח/ת השרשור
אמור לתת תוצאות טובות,כן. סייקל ראשון שלך? דרך אגב בעיניי אתה יכול להתקדם טבעי עוד...אבל החלטת להשתמש זכותך..לפחות זה טוב שאתה מתייעץ פה
בטח מתייעץ אני רוצה לעשות בצורה הכי נכונה
וכמה שפחות נזקים
כן זה סייקל ראשון בחיים לא לקחתי חומרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית