עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פשוט מאוד . מאחורי הבקבוק צריך להיות קוד גירוד שאתה מגרד ואז מקיש תקוד באתר שלהם אם הקוד עובר חלק המוצר מקורי. כמו כן תראה ב VERTEX אין מדבקות על בקבוקים. הכל כיתוב קרמי על בקבוק.זה זיוף ? טסט אנתת של vertex
שומע אחי ואם יש מדבקה שרשום עלייה anti fake code זה גם אומר שזה לא זיוף ?פשוט מאוד . מאחורי הבקבוק צריך להיות קוד גירוד שאתה מגרד ואז מקיש תקוד באתר שלהם אם הקוד עובר חלק המוצר מקורי. כמו כן תראה ב VERTEX אין מדבקות על בקבוקים. הכל כיתוב קרמי על בקבוק.
זה הקוד גירוד שאתה צריך לגרד אם ציפורן מתחת לזה תראה את הקוד בדיקה... על זה דיברתי.שומע אחי ואם יש מדבקה שרשום עלייה anti fake code זה גם אומר שזה לא זיוף ?
תודה אחי..זה הקוד גירוד שאתה צריך לגרד אם ציפורן מתחת לזה תראה את הקוד בדיקה... על זה דיברתי.
ועוד שאלה אם אני עושה סייקל לpct נולבה יספיק או צריך גם כלומיד ?זה הקוד גירוד שאתה צריך לגרד אם ציפורן מתחת לזה תראה את הקוד בדיקה... על זה דיברתי.
על איזה סייקל מדובר איזה חומרים ואיזה מינונים(סייקל שכולל טסט) ? אם אתה רוצה לעשות הכל לפי הספר אז אתה כן צריך כלומיד+טמוקסיפן. ואיך לא שאלת על פרגניל ? או אוויטרול ?תודה אחי..
ועוד שאלה אם אני עושה סייקל לpct נולבה יספיק או צריך גם כלומיד ?
סייקל למתחילים רק טסט 8 שבועותעל איזה סייקל מדובר איזה חומרים ואיזה מינונים(סייקל שכולל טסט) ? אם אתה רוצה לעשות הכל לפי הספר אז אתה כן צריך כלומיד+טמוקסיפן. ואיך לא שאלת על פרגניל ? או אוויטרול ?
כמה חומרים צריך לpct ?על איזה סייקל מדובר איזה חומרים ואיזה מינונים(סייקל שכולל טסט) ? אם אתה רוצה לעשות הכל לפי הספר אז אתה כן צריך כלומיד+טמוקסיפן. ואיך לא שאלת על פרגניל ? או אוויטרול ?
סבבה אני קונה אותם גם הדילר אמר שזה מה שצריך...30-40 כדור טמוקסיפן. + 30-50 כלומיד.. מינימום 30+30 מכל דבר לשיקום. אתה צריך את זה אחרי סייקל טסט. על מה הדילמה ? אז עוד 250-300 שקל ל-PCT ....
30-40 כדור טמוקסיפן. + 30-50 כלומיד.. מינימום 30+30 מכל דבר לשיקום. אתה צריך את זה אחרי סייקל טסט. על מה הדילמה ? אז עוד 250-300 שקל ל-PCT ....
מבחינת תופעות לוואי הסיכוי נמוך זה בסדר ?30-40 כדור טמוקסיפן. + 30-50 כלומיד.. מינימום 30+30 מכל דבר לשיקום. אתה צריך את זה אחרי סייקל טסט. על מה הדילמה ? אז עוד 250-300 שקל ל-PCT ....
לא הבנתי תופעות של מה ? אחרי מה ?מבחינת תופעות לוואי הסיכוי נמוך זה בסדר ?
תוודא שאתה מבצע הכול נכון אחי,זה חשוב זה לא משחק.סבבה אני קונה אותם גם הדילר אמר שזה מה שצריך...
מבחינת תופעות לוואי הסיכוי נמוך זה בסדר ?
בpct זה בסדר אם אני עושה30-40 כדור טמוקסיפן. + 30-50 כלומיד.. מינימום 30+30 מכל דבר לשיקום. אתה צריך את זה אחרי סייקל טסט. על מה הדילמה ? אז עוד 250-300 שקל ל-PCT ....
בטחתוודא שאתה מבצע הכול נכון אחי,זה חשוב זה לא משחק.
סייקללא הבנתי תופעות של מה ? אחרי מה ?
זה יתן תוצאות יפות אחי ?תוודא שאתה מבצע הכול נכון אחי,זה חשוב זה לא משחק.
אמור לתת תוצאות טובות,כן. סייקל ראשון שלך? דרך אגב בעיניי אתה יכול להתקדם טבעי עוד...אבל החלטת להשתמש זכותך..לפחות זה טוב שאתה מתייעץ פהבpct זה בסדר אם אני עושה
בטח
סייקל
זה יתן תוצאות יפות אחי ?
בטח מתייעץ אני רוצה לעשות בצורה הכי נכונהאמור לתת תוצאות טובות,כן. סייקל ראשון שלך? דרך אגב בעיניי אתה יכול להתקדם טבעי עוד...אבל החלטת להשתמש זכותך..לפחות זה טוב שאתה מתייעץ פה
כן זה סייקל ראשון בחיים לא לקחתי חומריםאמור לתת תוצאות טובות,כן. סייקל ראשון שלך? דרך אגב בעיניי אתה יכול להתקדם טבעי עוד...אבל החלטת להשתמש זכותך..לפחות זה טוב שאתה מתייעץ פה