הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הערכת א"ש 96.7 על 1.83

• פותח/ת השרשור Tboy
  • פורסם בתאריך

Tboy

משתמש מתחיל
31
15
נק' מוניטין:
48
31
15
התמונות מעכשיו השבוע השלישי לחיטוב, התחלתי 98.6 קילו.

xnhohc.jpg

292wnf6.jpg

nda9sm.jpg

16jogex.jpg

מקווה שלא יותר מ23% 😳

א.ש. סביבות ה21% ככה כמו שאמרו. רואים שיש עלייך כמות מסה ממש יפה, לא חושב שיש יותר מדי מה להתעסק עם הערכת א.ש.
בנתיים, תחטב עד שתהיה מרוצה

• פותח/ת השרשור
באמת זקן מרשים ,מעריך סביבות ה20-22%

א.ש. סביבות ה21% ככה כמו שאמרו. רואים שיש עלייך כמות מסה ממש יפה, לא חושב שיש יותר מדי מה להתעסק עם הערכת א.ש.

ברור יש עוד חיטוב ארוך לפניי סתם לקבל תמונה כללית מה נקודת התחלה,
אחלה כיף לשמוע שאפילו פחות משחשבתי.

תודה חבר׳ה!

באמת זקן מרשים ,מעריך סביבות ה20-22%
התמונות מעכשיו השבוע השלישי לחיטוב, התחלתי 98.6 קילו.

xnhohc.jpg

292wnf6.jpg

nda9sm.jpg

16jogex.jpg

מקווה שלא יותר מ23% 😳
20 פלוס
כמה זמן אתה מתאמן,זה אחרי מסה?

כן אחרי מסה, מתאמן כמעט שנתיים.
לא בקטע של לפגוע,הגעת לאחוז שומן רציני,אפילו מיותר,שלא מצדיק את המסת שריר שצברת,איך אתה מצפה להראות אחרי החיטוב ומה המטרה בחיטוב הנוכחי מבחינת אחוז שומן?

• פותח/ת השרשור
לא בקטע של לפגוע,הגעת לאחוז שומן רציני,אפילו מיותר,שלא מצדיק את המסת שריר שצברת,איך אתה מצפה להראות אחרי החיטוב ומה המטרה בחיטוב הנוכחי מבחינת אחוז שומן?
הכל בסדר חבר אני פה בשביל ביקורת, מסכים איתך שהייתי מעדיף לסיים את המסה על אחוז נמוך יותר אבל אמרתי שאני מעדיף להקריב טיפה בשביל שתיהיה מסה נורמלית, התחלתי ממש שחיף להתאמן. מקווה לסיים על 12%
ממש לא מסכים
כמה מעריך א״ש?

לדעתי 19-20 אבל אין משהו רע בזה,זה בסדר גמור לסיים מסה ככה.
יש לך אחלה גב,תוריד שומן קצת ויהיה בסדר

דווקא לדעתי טוב שמשכת מסה עד עכשיו,יש כאלה נלחצים ממסה שחיפים מתים עושים מסה חודש וחצי וכבר מחטבים כשאין להם על מה לחטב..אני גררתי מסה שנה ועכשיו רק מחטב

• פותח/ת השרשור
דווקא לדעתי טוב שמשכת מסה עד עכשיו,יש כאלה נלחצים ממסה שחיפים מתים עושים מסה חודש וחצי וכבר מחטבים כשאין להם על מה לחטב..אני גררתי מסה שנה ועכשיו רק מחטב
אני חושב שזה אנשים שהיו להם קוביות ומפחדים לאבד אותם, אני התחלתי פשוט שחיף מת סקיני פאט אז לא הכרתי אחרת 🙄

ממש לא מסכים
שמע תלוי כמה מסת שריר יש לך,אני אישית לא רואה לטפס צבור כל כך הרבה שומן,במיוחד שהמסת שריר שהוא צבר לא מטורפת,שוב לא בא לפגוע באף אחד,מה אתה חושב שחיטוב זה כיף? לחטב עכשיו 3 חודש בשביל להיות חטוב ממש,ועוד לאבד שריר בדרך.
עדיף להיות אסטטי כל הזמן כל השנה וזהו,לא לדבר על צבירת תאי שומן,בגדול לדעתי זה בזבוז של זמן כי בחיטוב סובלים.

אני חושב שזה אנשים שהיו להם קוביות ומפחדים לאבד אותם, אני התחלתי פשוט שחיף מת סקיני פאט אז לא הכרתי אחרת 🙄
אם התחלת סקיני פאט זה מקרה אחר,שמע לי אח,תחטב לאחוז שומן שתרגיש טוב עם עצמך,ופעם הבאה תשתדל לעלות לאט,אפשר להיות חזק וחטוב גם.
תן בראש במידה ותצטרך עזרה אענה בכיף.
עדיף למי? רק אותך זה מעניין

שוב. רק אותך זה מעניין
חח ידעתי שזה לא יבוא לאנשים טוב בעין.
אתה כנראה לא מבין את כוונתי,בפורום קשה להסביר את עצמך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית