עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחח תודה חברסורי על התגובה הלא קשורה אבל מת לזקן כמו שלך
באמת זקן מרשים ,מעריך סביבות ה20-22%
א.ש. סביבות ה21% ככה כמו שאמרו. רואים שיש עלייך כמות מסה ממש יפה, לא חושב שיש יותר מדי מה להתעסק עם הערכת א.ש.
בנתיים, תחטב עד שתהיה מרוצה
א.ש. סביבות ה21% ככה כמו שאמרו. רואים שיש עלייך כמות מסה ממש יפה, לא חושב שיש יותר מדי מה להתעסק עם הערכת א.ש.
בנתיים, תחטב עד שתהיה מרוצה
באמת זקן מרשים ,מעריך סביבות ה20-22%
20 פלוסהתמונות מעכשיו השבוע השלישי לחיטוב, התחלתי 98.6 קילו.
![]()
![]()
![]()
![]()
מקווה שלא יותר מ23% 😳
כן אחרי מסה, מתאמן כמעט שנתיים.20 פלוס
כמה זמן אתה מתאמן,זה אחרי מסה?
לא בקטע של לפגוע,הגעת לאחוז שומן רציני,אפילו מיותר,שלא מצדיק את המסת שריר שצברת,איך אתה מצפה להראות אחרי החיטוב ומה המטרה בחיטוב הנוכחי מבחינת אחוז שומן?כן אחרי מסה, מתאמן כמעט שנתיים.
ממש לא מסכיםלא בקטע של לפגוע,הגעת לאחוז שומן רציני,אפילו מיותר,שלא מצדיק את המסת שריר שצברת,
הכל בסדר חבר אני פה בשביל ביקורת, מסכים איתך שהייתי מעדיף לסיים את המסה על אחוז נמוך יותר אבל אמרתי שאני מעדיף להקריב טיפה בשביל שתיהיה מסה נורמלית, התחלתי ממש שחיף להתאמן. מקווה לסיים על 12%לא בקטע של לפגוע,הגעת לאחוז שומן רציני,אפילו מיותר,שלא מצדיק את המסת שריר שצברת,איך אתה מצפה להראות אחרי החיטוב ומה המטרה בחיטוב הנוכחי מבחינת אחוז שומן?
כמה מעריך א״ש?ממש לא מסכים
פיקס כיף לשמועלדעתי 19-20 אבל אין משהו רע בזה,זה בסדר גמור לסיים מסה ככה.
יש לך אחלה גב,תוריד שומן קצת ויהיה בסדר
אני חושב שזה אנשים שהיו להם קוביות ומפחדים לאבד אותם, אני התחלתי פשוט שחיף מת סקיני פאט אז לא הכרתי אחרת 🙄דווקא לדעתי טוב שמשכת מסה עד עכשיו,יש כאלה נלחצים ממסה שחיפים מתים עושים מסה חודש וחצי וכבר מחטבים כשאין להם על מה לחטב..אני גררתי מסה שנה ועכשיו רק מחטב
בעיניי צברת מסה יפה ואחרי חיטוב תראה מצויין. בהצלחה 😃אני חושב שזה אנשים שהיו להם קוביות ומפחדים לאבד אותם, אני התחלתי פשוט שחיף מת סקיני פאט אז לא הכרתי אחרת 🙄
שמע תלוי כמה מסת שריר יש לך,אני אישית לא רואה לטפס צבור כל כך הרבה שומן,במיוחד שהמסת שריר שהוא צבר לא מטורפת,שוב לא בא לפגוע באף אחד,מה אתה חושב שחיטוב זה כיף? לחטב עכשיו 3 חודש בשביל להיות חטוב ממש,ועוד לאבד שריר בדרך.ממש לא מסכים
עדיף למי? רק אותך זה מענייןעדיף להיות אסטטי כל הזמן כל השנה
שוב. רק אותך זה מענייןלחטב עכשיו 3 חודש בשביל להיות חטוב ממש,
אם התחלת סקיני פאט זה מקרה אחר,שמע לי אח,תחטב לאחוז שומן שתרגיש טוב עם עצמך,ופעם הבאה תשתדל לעלות לאט,אפשר להיות חזק וחטוב גם.אני חושב שזה אנשים שהיו להם קוביות ומפחדים לאבד אותם, אני התחלתי פשוט שחיף מת סקיני פאט אז לא הכרתי אחרת 🙄
חח ידעתי שזה לא יבוא לאנשים טוב בעין.עדיף למי? רק אותך זה מעניין
שוב. רק אותך זה מעניין