הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בנוגע לאבקת ISO (טעם)

MonkeyD

מושעה
3,011
2,079
נק' מוניטין:
3,341
3,011
2,079
אבקות חלבון מסוג ISO באמת נוראיות בטעם? אני די רגיש לטעמים מוזרים, לא מהאלו שיכולים לדחוף הכל לגרון. קניתי 3 אבקות חלבון רגילות
והיו בסדר, סבילות מינוס. יש אבקות ISO סבירות? אנשים הזהירו אותי לא לקנות את זה כי זה דוחה, מצד שני חיפשתי כאן קצת בפורום
ויש אנשים שאמרו שטעמים מסוימים הם מעדן.

יש אנשים שיכולים לפרט על אבקת ISO ספציפית שהייתה להם ולהגיד איך היה הטעם? אני כוסית לא קטנה שזה מגיע לטעמים.
ולפני שאנשים יגידו לי ''למה ISO'' ''תקנה את הרגיל'' וכו' יש לי את הסיבות שלי אז פשוט לדלג על הקטע הזה, אני מסכים בגדול.

באופן אישי אני גם מעדיף לקנות iso כשיש מבצע או שהמחיר לא הרבה יותר גבוה מהרגיל
חוץ מזה אחי,קורה שנופלים על משהו לא טעים..לא נורא.
אני כרגע עם "מילקשייק וניל" וזה באמת לא טעים אבל פשוט שותים את זה מהר בשלוש שלוקים וזהו

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
באופן אישי אני גם מעדיף לקנות iso כשיש מבצע או שהמחיר לא הרבה יותר גבוה מהרגיל
חוץ מזה אחי,קורה שנופלים על משהו לא טעים..לא נורא.
אני כרגע עם "מילקשייק וניל" וזה באמת לא טעים אבל פשוט שותים את זה מהר בשלוש שלוקים וזהו

יש הבדל בין לא טעים לבין בלתי נסבל, אין לי בעיה שזה יהיה לא טעים ואני גם מצפה לכך שזה יהיה לא טעים..אבל אם אני לא אצליח
אפילו לדחוף את זה בגרון וכל פעם זו תהיה מלחמה זה לא שווה את זה, אבל אני אנסה...

יש משהו ספציפי, שאתה ממליץ?

אין שום סיבה שלא תאהב לשתות את האבקה שקנית. טעם זה דבר אינדיבידואלי, יש כאלה שיגידו לך על טעם מסוים שהוא הכי טעים שיש ובשבילך הוא יהיה מגעיל.
אני גם כמוך בהתחלה הייתי סובל לשתות את זה, עד שמצאתי את הטעם שאני אוהב ואני ממש נהנה לשתות את זה וככה זה אמור להיות.
לגבי השאלה שלך, אבקות חלבון ISO הן קצת יותר דלילות מהאבקה הרגילה אבל זה לא משהו שאתה אמור להרגיש בטעם.
אני ממליץ לך לקנות חבילת דוגמיות וככה תוכל לבחור את הטעם שהכי אהבת במקום להזמין משהו בלי לטעום ולהידפק אחרי זה.

מנסיוני אבקות אייזוליט באמת פחות טעימות ולעיתים לא רחוקות אני קונה אבקות וסובל מהן. אני שותה בעיקר אייסוליט כי חלבון מי גבינה מרוכז ("רגיל") הופך לי את הבטן.
זוכר לטובה את הטעם בננה של myprotein (האייזוליט כמובן), אבל החסרון שלו הוא שאם שותים אותו עם מים הוא פשוט בלתי נסבל, לטעמי כמובן.
דיימטייז iso100 כל הטעמים שהזמנתי היו מגעילים לי וסבלתי מהם.
Optimum רובם פשוט סבבה כזה, לא רע ולא טוב, אבל זה בלנד, ולא איזו (אני מדבר על הגולד סטנדרד). המוקה קפוצ'ינו שלהם אהבתי קצת יותר מהשאר.
בקיצור הייתי הולך על myprotein. גם בגלל המחיר.

אבקות חלבון מסוג ISO באמת נוראיות בטעם? אני די רגיש לטעמים מוזרים, לא מהאלו שיכולים לדחוף הכל לגרון. קניתי 3 אבקות חלבון רגילות
והיו בסדר, סבילות מינוס. יש אבקות ISO סבירות? אנשים הזהירו אותי לא לקנות את זה כי זה דוחה, מצד שני חיפשתי כאן קצת בפורום
ויש אנשים שאמרו שטעמים מסוימים הם מעדן.

יש אנשים שיכולים לפרט על אבקת ISO ספציפית שהייתה להם ולהגיד איך היה הטעם? אני כוסית לא קטנה שזה מגיע לטעמים.
ולפני שאנשים יגידו לי ''למה ISO'' ''תקנה את הרגיל'' וכו' יש לי את הסיבות שלי אז פשוט לדלג על הקטע הזה, אני מסכים בגדול.
אני משתמש באבקת iso של bpi הטעם סבבה לגמרי לא מרגיש איזה הבדל בין זה לבין הרגיל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית