הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן-יש סיכונים?ואיך משתמשים..?

• פותח/ת השרשור smith
  • פורסם בתאריך

smith

משתמש מתחיל
113
9
נק' מוניטין:
13
113
9
שלום

קראתי בפורום כל חומר אפשרי על הקלנבוטרול ויש לי עדיין כמה שאלות עליהן לא הצלחתי לקבל תשובה סופית.

1-האם ישנו סיכון בלקיחת הקלן?נזקים בטווח ארוך?

2-לגבי השימוש,אחד אמר לי לקחת כמו המאמר באתר ולעשות אחרי שבועיים הפסקה ואחרים אומרים לי שאפשרי גם חודש ואפילו במינונים גדולים יותר מימה שכתוב במאמר של האתר,זה אכן אפשרי ללקיחה של יותר משבועיים ובמינונים גדולים יותר מבמאמר?

3-מתי לוקחים לפני אוכל,עם האוכל או אחרי?

תודה

---------- התגובה התווספה ב 20:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:59 ----------

KALINA אתה המומחה פה,יש מצב אתה עוזר? 😃

• פותח/ת השרשור

אני השתמשתי בסיני שנה שעברה, ואלו התופעות לוואי שהיו לי :
ביומיים שלוש הראשונים היו כאבי ראש , וכל שאר ה"סייקל" היה דופק מואץ ולא סדיר, ועלייה בלחץ דם (הייתי בודק כל יום ב10 בבוקר , רוב התוצאות היו סביב ה90\140.
את החיטוב ההוא לא סיימתי כי באמצע התרסקתי עם הרכב (מאזדה:(), אבל היו תוצאות טובות עד לאיפה שהגעתי, ירדתי בערך 10 קילו בחודשיים.

עשית מאז בדיקות דם ויצא תקין? קראתי שהקלן יכול לפגוע בכבד.

נערך לאחרונה:
מה הסימון של תפקודי כבד? עשיתי בדיקות דם לCT אולי הם בדקו את זה גם

---------- התגובה התווספה ב 02:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:41 ----------

לא משנה מצאתי, הבדיקות מתאריך 17.06.09 הפסקתי עם הקלן ב17.01.09 , אלו התוצאות אם זה עוזר לך:
ALT תקין (20UI)
AST תקין (17UI)
BILIRUBIN-TOTAL תקין (0.4 mg/dl)

ALP , GGT לא בדקו.

סמיט,אני לא אומר שהוא לא הכי טוב,אני אומר שהלאור האלטרנטיבות הקיימות אני אישית אשתמש במשהו אחר שאהבתי יותר. הוא חד משמעית עושה את העבודה. ואגב,על נשים הוא עובד יותר טוב. כדי מאד לנסות ולהתרשם.

• פותח/ת השרשור
חחח תהיה בריא הרגת אותי מצחוק עם הפומפה.

אל תכעס שאני אומר את זה אבל אתה סותר את עצמך,אמרת שאין נזקים ועכשיו אתה רושם -רוב הנזק לפומפה!!
אז יש נזק או אין נזק?כמו ששמת לב אני מבולבל מאד.

נזק יש מהכל,אפשר לקבל גם הרעלת מים . קנל לא טוקסי לכבד במינונים מקובלי בקהילה. העומס והנזק בעיקר ללב. כל הדופק לא סדיר ומועץ.
לגבי אירובי לא אימון משקולות-לוקחים קלן חצי שעה ליפני בתור פרה וורקאוט ומתאמנים. חשוב להקפיד על שתיה.

• פותח/ת השרשור
שאתה אומר נזק ללב למה אתה מתכוון?השאלה היא אם אתה מתכוון שהדופק לא סדיר במהלך השימוש בקלן וזה הנזק שאתה מדבר והכל מסתדר אחרי סיום השימוש?כי אני שמעתי שהקלן הורג תאים בלב..

דיי חפרתי מספיק אם אתה אומר לי עכשיו שיש נזק בלתי הפיך ולו הקטן ביותר ללב אני לא נוגע בקלן.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
נו תהיה רציני עד עכשיו הייתה ממש אחלה...קראתי במאמרים שיכול להיות נזק לתאים בלב,בחיאת קלינה אין שום נזק בלתי הפיך בדוק?

יש נזק. יש מעט נזק,אבל יש. אני מוכן לספוג את הנזק הזה בשלב הזה. יחסית לשאר הסוכריות שאני צורך-קלן זה חלב ציפורים.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות,מעריך את זה.מספיק שאמרת שיש נזק ואפילו קטנטן אני בניגוד אליך לא יכול לקבל אותו.

• פותח/ת השרשור
יש דברים שאין עליהם שליטה אבל בדבר שאני במודע יכול לפגוע בגוף שלי ואני כן יכול לשלוט בו אז אני אמנע,זה ההבדל.

נערך לאחרונה:
איזה שטויות... קלן זה דבר הכי תמים מכל הסוכריות. למרות שאני אישית מתתי ממנו...

• פותח/ת השרשור
אתה מסתכל שונה על הסוכריות מהאדם הממוצע,אצלי מספיק סיכון ולו הקטן ביותר ימנע ממני לקחת את הקלן,לך יש מה שנקרא "יותר אומץ" לקחת סיכונים וזה מקובל אבל יש המון אנשים שכן מפחדים לקחת ולו סיכון של 2%.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית