הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה לסייקל

McGregor

משתמש משקיע
6,030
5,394
נק' מוניטין:
3,964
6,030
5,394
טוב אחרי תקופה ארוכה ארוכה שאני טבעי, החלטתי לעשות סייקל קטן - זה בעצם סייקל חיטוב.
אמנם אין לי יותר מידי מה לחטב, המטרה היא להוריד 3-4 קילו ולשמר מסת שריר והמטרה האמתית היא לקבל מראה מוצק, יבש עם הפרדות, וכן, גם להגביר את המוטיבציה ואת הרייג'

אני כרגע מתלבט בין 3 סייקלים, כשיש לי מגבלה תקציבית ושלושות הסייקלים לאחר בירור מתאימים לי מבחינה תקציבית

הראשון יהיה סייקל של 10 שבועות שיכלול טסט אנתת , ויני וקרדרין
השני - טסט ואנאבר
השלישי - טסט, MK , קלן או אפרדין

כמובן שלכל אחת מהאפשרויות התלווה PCT ופרגניל בפרוטוקול הרגיל והנדרש

@Dr Diesel*
@frozen

המטרה היא להוריד 3-4 קילו ולשמר מסת שריר
לדעתי הכנה,חבל על הכסף וחבל על הפוטנציאל של סייקל ראשון אם המטרה היא להוריד כמה קילו

דבר שני, טסט אנטט עדיף למסה ולא לחיטוב
תלך על אסטרים קצרים בשביל לשלוט יותר על הספיחת נוזלים

דבר שלישי,אני באמת לא חושב שצריך לשלב שום חומר אחר חוץ מטסט,המטרה היא סהכ להוריד 3-4 קילו,זה לא בשמיים

הייתי מוותר לחלוטין על קלן,אפדרין וקרדרין כי אלו חומרים שאתה יכול לקחת גם אוף-סייקל ועדיף שתתחיל מכמה שפחות דברים בשביל להבין את התופעות לוואי.

לדעתי,טסט פרופ ואיזה משהו מייבש קטן,ויני/אנאבר לבחירתך

• פותח/ת השרשור
לדעתי הכנה,חבל על הכסף וחבל על הפוטנציאל של סייקל ראשון אם המטרה היא להוריד כמה קילו

דבר שני, טסט אנטט עדיף למסה ולא לחיטוב
תלך על אסטרים קצרים בשביל לשלוט יותר על הספיחת נוזלים

דבר שלישי,אני באמת לא חושב שצריך לשלב שום חומר אחר חוץ מטסט,המטרה היא סהכ להוריד 3-4 קילו,זה לא בשמיים

הייתי מוותר לחלוטין על קלן,אפדרין וקרדרין כי אלו חומרים שאתה יכול לקחת גם אוף-סייקל ועדיף שתתחיל מכמה שפחות דברים בשביל להבין את התופעות לוואי.

לדעתי,טסט פרופ ואיזה משהו מייבש קטן,ויני/אנאבר לבחירתך

זה לא סייקל ראשון, פשוט מעל שנתיים אני ללא סייקל
3-4 קילו כמובן יכול גם בלי כלום, אבל המטרה זה קצת לעלות את המוטיבציה, את הכוח, ולעמוד במטרה של תפריט (כן, זה עוזר)
וכמובן המראה הויזואלי, ההפרדות והקשיחות
טסט פרופ לא בא בחשבון כי אני לא סובל את ההזרקות, לכן אשאיר ארוך ואסתפק 2 זריקות בשבוע

אין לי נסיון עם כל החומרים שכתבת כאן אבל...

אם אתה רוצה להוריד משקל, לקחת טסט רק יעלה אותך (אתה תראה יותר טוב אבל פיזית המשקל שלך לא ירד לדעתי).

אפדרין נותן בעיקר מרץ מטורף, לדעתי השימוש האידיאלי זה לתת עוד קיק בזמן החיטוב, בעיקר של אנרגיה, בלי שום קשר לסייקל או לא.

ניסיתי אנאבר ווויני, אנאבר חיטב אותי בהחלט בפעמיים שהשתמשתי, וויני לא ראיתי הבדל ויזואלי.

אין לי נסיון עם כל החומרים שכתבת כאן אבל...

אם אתה רוצה להוריד משקל, לקחת טסט רק יעלה אותך (אתה תראה יותר טוב אבל פיזית המשקל שלך לא ירד לדעתי).

אפדרין נותן בעיקר מרץ מטורף, לדעתי השימוש האידיאלי זה לתת עוד קיק בזמן החיטוב, בעיקר של אנרגיה, בלי שום קשר לסייקל או לא.

ניסיתי אנאבר ווויני, אנאבר חיטב אותי בהחלט בפעמיים שהשתמשתי, וויני לא ראיתי הבדל ויזואלי.

ויני נותן תוצאות רק באש.מאוד נמוך בקטע ויזואלי עם עדיפות ל100 יומי אחרי 3 שבועות של שימוש עפ 50 יומי בהתחלה.

• פותח/ת השרשור
בסוף הלכתי על משהו סולידי, יותר בשביל ההרגשה ובשביל הקיק
טסט+קארדרין+קלן (6 שבועות אחרונים)

זה לא סייקל ראשון, פשוט מעל שנתיים אני ללא סייקל
3-4 קילו כמובן יכול גם בלי כלום, אבל המטרה זה קצת לעלות את המוטיבציה, את הכוח, ולעמוד במטרה של תפריט (כן, זה עוזר)
וכמובן המראה הויזואלי, ההפרדות והקשיחות
טסט פרופ לא בא בחשבון כי אני לא סובל את ההזרקות, לכן אשאיר ארוך ואסתפק 2 זריקות בשבוע
אפשר להתחטב על כל האסטרים פשוט השליטה בנוזלים תהיה קלה באסטר קצר אבל עם לא ניתן אננטט היה מעולה או סוסטנון

פשוט השליטה בנוזלים תהיה קלה באסטר קצר
תשמע אחי אני על אנטט,ופעמיים-שלוש בשבוע לוקח ארימידקס.
בבוקר שאחרי ארימידקס אני משתין איזה ליטר וחצי.
הנוזלים עולים ויורדים ברמות מטורפות

• פותח/ת השרשור
זה הסדר, אני לא נוטה לצבור נוזלים.
אעדכן עוד כמה ימים על הקרדרין, היום זה רק היום השני

ויני נותן תוצאות רק באש.מאוד נמוך בקטע ויזואלי עם עדיפות ל100 יומי אחרי 3 שבועות של שימוש עפ 50 יומי בהתחלה.
מה שאהבתי בוויני שאתה נשאר על אותו משקל והיקפי הבטן יורדים היקפי היד נישארים זהים ואפילו מעט עולים אתה נהיה יותר וסקולארי
אבל לפי דעתי וזו רק דעתי מסטרון עושה גם מצטיין בלייבש ולהבליט והוא הרבה פחות רעיל,אגב שבועות אחרונים על ויני מאוד קשה לרוץ (לא מבחינה של נשימה) מבחינה של כאב עם פאמפ מטורף ברגליים אני לא מצליח לרוץ מעל 15 דקות מאוד כואב לי

זה הסדר, אני לא נוטה לצבור נוזלים.
אעדכן עוד כמה ימים על הקרדרין, היום זה רק היום השני
ניסיתי כמה סארמס, מרובם הייתי מרוצה, בקשר לקרדרין מאוד מאוכזב. הכל אגב מאותו מקור וחומרים טובים. אני לצערי לא הצלחתי לגמרי להרגיש איזשהו שינוי שהקרדרין הביא איתו. תעדכן מעניין אותי לשמוע

• פותח/ת השרשור
ניסיתי כמה סארמס, מרובם הייתי מרוצה, בקשר לקרדרין מאוד מאוכזב. הכל אגב מאותו מקור וחומרים טובים. אני לצערי לא הצלחתי לגמרי להרגיש איזשהו שינוי שהקרדרין הביא איתו. תעדכן מעניין אותי לשמוע

אני מאמין שזה אינדיווידואלי, שמעתי גם ביקורות טובות
ואגב, קארדרין לא משתייך למשפחת הסארמס
מישל הסביר בצורה מקצועית למדי בקבוצת הפייסבוק

Mishel Mishayev

מוזמנים לקרוא

אם מתחלף איתך .. הולך על הטסט ומסטרון
ואת הקרדרין משאיר לאחריי הסייקל סתם ככה כי אפשר להמשיך את החיטוב בלי פגיעה בכלום בזכותו 😉
(ותרד מהמספרים שציינת בקילו' , יש מצב בסייקלים שציינו כאן שתעלה במשקל ותתחטב אז עזוב מספרים)

• פותח/ת השרשור
אם מתחלף איתך .. הולך על הטסט ומסטרון
ואת הקרדרין משאיר לאחריי הסייקל סתם ככה כי אפשר להמשיך את החיטוב בלי פגיעה בכלום בזכותו 😉
(ותרד מהמספרים שציינת בקילו' , יש מצב בסייקלים שציינו כאן שתעלה במשקל ותתחטב אז עזוב מספרים)

לעולם לא התייחסתי למשקלים, רציתי משהו סולידי להעלאת המורל והמוטיבציה, בלי אוראלי רעיל, אחרת הייתי לוקח ויני
וסתם עניין אותי לנסות קארדרין אז על הדרך הוספתי טסט (למרות שלא חייב)

אני מאמין שזה אינדיווידואלי, שמעתי גם ביקורות טובות
ואגב, קארדרין לא משתייך למשפחת הסארמס
מישל הסביר בצורה מקצועית למדי בקבוצת הפייסבוק

Mishel Mishayev

מוזמנים לקרוא
פשוט מדהים מה שמישל כתב,איזה השקעה

• פותח/ת השרשור

קבצים מצורפים

• 20190529_135134.jpg
    20190529_135134.jpg
    KB 50.7 · צפיות: 126
  • פותח/ת השרשור
בינתיים אחרי 3 ימים של נטילה אני יכול להעיד שאתמול היו לי קצת כאבי ראש - עבר מהר
ואתמול התחלתי קצת להרגיש תשוש - כמעט וויתרתי על להכין ארוחת ערב
אני מאמין שאלו תופעות שילכו עם הזמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית