למי אתם מצביעים בבחירות שיהיו עוד מעט?

רק בעיה קטנה עם זה אגב, יש לך פה אחוז לא קטן מהמדינה שלנו שלא מסכימה שהמדינה שלנו היא של העם היהודי בכלל שיעשו רילוקיישן ישר לעזה, רוב תל אביב בעיקר
ברור,לאלה שלא מכירים במדינה צריך לשלול את האזרחות ולגרש אותם.

כמובן שכל זה קל להגיד והביצוע הוא רחוק מלהיות קל, אבל אלה לדעתי הדברים שצריכים לקרות לטובת ישראל ולטובת הלאום היהודי. אלה החלטות קשות שצריך לקבל.
התכוונתי יותר בכיוון של יהודים שחושבים שזאת צריכה להיות מדינה של כלל יושביה (יאללה להתחיל שיעורי שחיה)
כן, גם אני.
אני בטוח שהם לבד יברחו ברגע שהדמוקרטיה שהם כל כך נלחמים למענה תהיה איננה והמדינה תתחיל לעשות את מה שטוב ללאום היהודי, ולא את מה שמצפים מאיתנו כל מיני פעילי שלום או האום. העם היהודי צריך לחשוב על עצמו ועל טובתו, ביקורות תמיד יהיו לא משנה מה נעשה. לרצות את כולם אי אפשר.

על איזה ערכים ליברמן שומר?
נראה לכם שישיבות פוניביז ירוצו לסיירת גולני?
זה סתם מכביד על הצבא, הוא סתם פופוליסט שרוצה לגייס אנשים בניגוד לרצון שלהם.
שלא יתגייסו, לא יקבלו תקציבים וילמדו בסבבה שלהם, יצטרכו כסף ויעבדו, בדיוק כמו בארהב.
החוקים שלפיד בזמנו חוקק גם לא הכניסו עובדים למעגל העבודה.
ככה יהיו גם החוקים של ליברמן

ליברמן אמר שהוא נלחם בסממני ההדתה ולא זה לא רק נופל וקם בגלל חוק הגיוס:
ליברמן: "לא אהיה פרטנר לממשלת הלכה"

ובזה הוא צודק, המנדטים של החרדים יעלו לנו עבור עתיד המדינה הרבה יותר מאשר הבחירות הללו, עוד כסף לישיבות עוד התחזקות של המוסד הדתי, די

לא חושב שיש טעם להצביע שוב זהות תאמת
כנראה שלא אלך להצביע
במה הם פישלו? בזה שהיו חסרים כמה אלפי קולות?
הייתי משקיף בקלפי, אם היית רןאה את הפחד של אנשים להצביע לזהות, הם הצביעו לליכוד במקום זהות כי הם פחדו שתקום ממשלת שמאל

במה הם פישלו? בזה שהיו חסרים כמה אלפי קולות?
הייתי משקיף בקלפי, אם היית רןאה את הפחד של אנשים להצביע לזהות, הם הצביעו לליכוד במקום זהות כי הם פחדו שתקום ממשלת שמאל

קשה להאמין שהם יעברו אחוז חסימה.
אולי בכל זאת אצביע להם באמת

חסרים 12 אלף לעבור את אחוז החסימה,זה לא הרבה,אנשים ברגע האחרון ברחו לליכוד

משני הצדדים,אפילו מבנט וכחלון.
האירוע הכי משמח במערכת בחירות הזו הוא שכחלון לא יהיה שר אוצר.
הכניס אותנו ל 4 מליארד גרעון

משני הצדדים,אפילו מבנט וכחלון.
עוד אפשר לזרום על בנט למרות שזה בכלל לא נכון אבל על כחלון אתה מבין שכחלון וזהות זה הפכים?

האירוע הכי משמח במערכת בחירות הזו הוא שכחלון לא יהיה שר אוצר.
הכניס אותנו ל 4 מליארד גרעון
הלוואי שזה היה נכון אבל כחלון התאחד עם ביבי ויקבל את האוצר כנראה גם פעם הבאה לא?

עוד אפשר לזרום על בנט למרות שזה בכלל לא נכון אבל על כחלון אתה מבין שכחלון וזהות זה הפכים?

הלוואי שזה היה נכון אבל כחלון התאחד עם ביבי ויקבל את האוצר כנראה גם פעם הבאה לא?
בקיצור זה לא משנה אם אתה הולך לבחור ובמי, יהיה אותו חרא בכל מקרה.

שמעתי על כמה שהצביעו לכחלון לאחר שרצו להצביע זהות,הזוי לחלוטין.
על בנט אני מכיר כמה.
לא בטוח שכחלון יקבל אוצר, כמעט כל הליכוד רוצה לבעוט אותו,במידה ותהיה מפלגה שתהיה מספיק חזקה לדרוש את האוצר הוא לא יוכל לשים שוב את הטלפיים שלו על קופת האוצר

תמיד יש תקווה
אני לא יודע עד כמה אני רוצה לפתח תקווה למשהו שוב פעם. בזמן שלחרדים יש מספר מצומצם של מפלגות והם כולם מצביעים להן, החילונים מתפלגים בין מלא מפלגות וככה יוצא שמיעוט במדינה משפיע בצורה שהוא לא אמור. אני לא מבין למה לא להחליף את השיטה למשהו יותר נורמלי, כמו בארצות הברית למשל. בלי הקטע שהקולות לפי סטייטים כמובן.

נערך לאחרונה:
אני עדיין מתלבט אם ליברמן השיג לעצמו עוד כמה קולות בגלל שעמד על שלו,או שהוא הולך להתרסק ולהישאר בחוץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית