הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הערכת אחוז שומן- מסה או חיטוב?

omer1692

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
היי חברים,
אשמח להערכה של א.ש, והמלצה האם לעשות מסה או חיטוב.

בן 27, 1.72, 70 קילו.

קבצים מצורפים

• IMG_20190526_171434.jpg
    IMG_20190526_171434.jpg
    KB 68.5 · צפיות: 330
  • IMG_20190526_171453.jpg
    IMG_20190526_171453.jpg
    KB 73.3 · צפיות: 363
  • IMG_20190526_171406.jpg
    IMG_20190526_171406.jpg
    KB 63.5 · צפיות: 338
  • IMG_20190526_171348.jpg
    IMG_20190526_171348.jpg
    KB 66.3 · צפיות: 355
  • IMG_20190526_171249.jpg
    IMG_20190526_171249.jpg
    KB 69.3 · צפיות: 379
  • IMG_20190526_171225.jpg
    IMG_20190526_171225.jpg
    KB 73.2 · צפיות: 299
אני לא טוב ממש בהערכה אז לא אזרוק סתם מספר, אבל בכיף יכול לתת מסה אפילו רואים טיפה קוביות - אחלה בסיס.

• פותח/ת השרשור
תודה חברים.
ברור לי שזה העדפה אישית בסופו של דבר, אבל לא עדיף קודם לתת חיטוב קל, לרדת באחוזים ומשם לעלות בחורף?

תודה חברים.
ברור לי שזה העדפה אישית בסופו של דבר, אבל לא עדיף קודם לתת חיטוב קל, לרדת באחוזים ומשם לעלות בחורף?

גם אופציה

מסת שריר נצברת טוב באחוזי שומן נמוכים זה ידוע.

אתה יכול לעשות חיטובון קטן להגיע לאיזה 11 12 אש
ומשם מסה נקייה
תהליך לא פשוט אבל מאוד שווה אני עושה את זה

אתה יכול להראות מקור לזה?

אתה מוזמן לחפש באינטרנט אבל קח בקצרה הסבר.

באחוזי שומן גבוהים אם אני לא טועה טסטוסטרון פחות מתקיים טוב משהו כזה אל תתפוס אותי במילה אבל הפואנטה היא שטסטוסטרון זה הורמון שבין היתר הוא גם אחראי על הגדלת מסת השריר. באחוזי שומן נמוכים הוא יותר אפקטיבי.
משהו כזה..... בריקמת שומן גדולה הוא הופך להורמון נשי ... אבל עוד פעם אני יודע את זה בערך .....

אתה מוזמן לחפש באינטרנט אבל קח בקצרה הסבר.

באחוזי שומן גבוהים אם אני לא טועה טסטוסטרון פחות מתקיים טוב משהו כזה אל תתפוס אותי במילה אבל הפואנטה היא שטסטוסטרון זה הורמון שבין היתר הוא גם אחראי על הגדלת מסת השריר. באחוזי שומן נמוכים הוא יותר אפקטיבי.
משהו כזה..... בריקמת שומן גדולה הוא הופך להורמון נשי ... אבל עוד פעם אני יודע את זה בערך .....
אחפש.
דווקא ראיתי אנשים עם שומן שמגיעים למסת שריר מפגרת, ורק אז מתחטבים.

אחפש.
דווקא ראיתי אנשים עם שומן שמגיעים למסת שריר מפגרת, ורק אז מתחטבים.

אפשר לצבור מסת שריר עם שומן ברור ..
אבל יותר אפקטיבי בשומן נמוך.

גם אל תשכח שכשאתה מתאמן ואוכל בפלוס קלורי גבוה מאוד (לא מסה נקיה) כן אתה מעלה מסת שריר אבל אתה גם צובר המון שומן . אז יכול להיות שבגלל זה אנשים כאלה נראים "מנופחים" אבל זה הרבה שומן גם.

מסת שריר בחודש זה בערך 600 700 גרם יותר מזה זה כבר שומן . יש סף של צבירת מסת שריר 'חודשית' גם אם תאכל כמו בהמה ותתאמן כמו חייל מארינס זב לא אומר שאתה תצבור יותר מסת שריר מהפוטנצאיל
600 700 זה בערך כן.. יש מתאמנים מתחילים יש מלא פרמטרים....

The Skinny Fat Body Dilemma: Should You Bulk Or Cut First?
יש עדיפות לאימון מסה ולא חיטוב.
Overweight Men Can Boost Low Testosterone Levels by Losing Weight
בהשמנת יתר וטסטוסטרון נמוך, הורדת שומן יכול לעלות טסט.
אבל במצב של ידידנו, אני לא חושב שיהיה הבדל משמעותי אם הוא יוריד טיפה שומן לטסט.
בנוסף, אימון מסה (פלוס קלורי, ומשקולות) יתרום יותר לטסטסטרון שלו מקילו או 2 פחות שומן.
אם היה מדובר באדם שמן, אולי הייתי מסכים, אבל כל עוד הוא פחות 30% שומן, לדעתי יש יותר יתרונות לטסטסטרון שלו במסה.
קראתי לא מעט, אשמח אם תראה לי מקום שחושב אחרת.
The Skinny on Testosterone (With Dr Bhavsar)
יש יותר סיכוי לרדת בטסט עם תזונה דלה מידי בקלוריות, מאשר עשיר מידי.
אפשר להיות ממש רזה ובחוסר טסט. משקל גוף בתוך הנורמה לא ישנה את רמת הטסט.
תחשוב, טסט מיוצר גם משומן, צריך שומן בגוף בשבילו.

אני בהחלט ממליץ לידידנו מסה, חבל לחטב, אין טעם.

במצב שלו כניראה שזה באמת לא ישנה הרבה אני גם המלצתי לו בהתחלה מסה נקייה.

טבקשר למה שאמרת בסוף לגבי הטסט והשומן .

שומן תמיד יהיה בגוף גם יש כאלה גם עם 5 אחוז שומן אז מה הם לא מייצרים טסטוסטרון ? הם לא אוכלים מוצרי שומן הם אוכלים אבל בכמות קטנה יותר וזה מספיק.

שומן תמיד יהיה בגוף גם יש כאלה גם עם 5 אחוז שומן אז מה הם לא מייצרים טסטוסטרון ? הם לא אוכלים מוצרי שומן הם אוכלים אבל בכמות קטנה יותר וזה מספיק.
בגרעון קלורי נמוך מידי, במיוחד לאדם שלא שוקל הרבה, עלול להיות מעט מידי שומן בתזונה.
ככל שמשקל גוף נמוך יותר, השומן בתזונה חשוב יותר.

בגרעון קלורי נמוך מידי, במיוחד לאדם שלא שוקל הרבה, עלול להיות מעט מידי שומן בתזונה.
ככל שמשקל גוף נמוך יותר, השומן בתזונה חשוב יותר.

אני תמיד חשבתי ההפך, החלבון במקום השני לאחר המאזן הקלורי ואז פחמימה ולבסוף שומן

אני תמיד חשבתי ההפך, החלבון במקום השני לאחר המאזן הקלורי ואז פחמימה ולבסוף שומן
חלבון ופחמימה יותר חשובים משומן בתזונה, במיוחד למתאמן.
אבל היחס שומן למשקל גוף משתנה.
נזרוק דוגמה (אני לא מקפיד על מספרים נכונים), אדם ששוקל 50 ק"ג צריך 20 גרם שומן ביום כדי למלאות את הצרכים השומניים בגוף כגון ייצור הורמונים ועוד. אדם ששוקל פי 2 (100 ק"ג) לא צריך 40 גרם שומן, אלא 35.
כך שביחס למשקל גוף, הצריכה של השומן יורדת ככל שתעלה במשקל. לעומת החלבון והפחמימה שתמיד יעלו ויתפסו חשיבות רבה הרבה יותר לאנשים כבדים.

חלבון ופחמימה יותר חשובים משומן בתזונה, במיוחד למתאמן.
אבל היחס שומן למשקל גוף משתנה.
נזרוק דוגמה (אני לא מקפיד על מספרים נכונים), אדם ששוקל 50 ק"ג צריך 20 גרם שומן ביום כדי למלאות את הצרכים השומניים בגוף כגון ייצור הורמונים ועוד. אדם ששוקל פי 2 (100 ק"ג) לא צריך 40 גרם שומן, אלא 35.
כך שביחס למשקל גוף, הצריכה של השומן יורדת ככל שתעלה במשקל. לעומת החלבון והפחמימה שתמיד יעלו ויתפסו חשיבות רבה הרבה יותר לאנשים כבדים.

☝️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית